Bulgarasi de ianuarie/februarie2013, capitolul 25

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_15 spune:

Dankuta, ti-ai adus aminte de eco! :) nu, din pacate nu am mai ajuns cu bunicii. le-am aratat in schimb filmuletzul de la eccografia de aici si le-am promis ca le mai trimitem poze de la eco de cate ori mai mergem.

Ralu 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tweetisor spune:

Buna fetele ..bine k e mai animat shi pe aici ..ca de cate ori intram la acceashi pagina era capitolul ..shi am shi uitat sa intru de vreo 2 zile

Shi eu azi am intrat in 28 de sapt ..deci consider ca suntem in trim 3

Dankutza : mai eles ca pt fetitze sunt chestii bestiale de cumparat, nu e de mirare can u te potzi abtzine ..eu am vazut la next nishte body-uri cu tutu de fetitza de-tzi vine sa le mananci … cum mai eshti cu tensiunea ? Legat de ficat : mie mi-a facut controlul de medicina muncii acum o luna shi imi ieshise colesterolul 260 _(eu mai mult de 200 nu l-am avut niciodata ) dar mi-a zis sa stau calma ..in sarcina e valoarea crescuta ..shi de preferat e sa nu-l faci deloc sa nu te panichezi degeaba … dar daca la tine e shi discomfortul .. intreaba dr ..poate e vreo ceva naturist pe care-l potzi lua .

Legat de dormit : eu dormmm ca valiza in gara ..binentzeles cu dus la baie cam de 3-4 ori pe noapte ..dar adorm imediat la loc : perna de gravi nu mi-am luat shi daca nu mi-am luat pana acum nici ca-mi mai iau … dar am pernutze mici muulte plus o pilota mare shi pufoasa shi ma urc pe ea

Ralu : casa de piatra …sa fitzi sanatoshi shi sa va iubitzi mereu … shi sa avetzi un bebel sanatos !!!!!!

Cu vorbesc din cand in cand … nu in fiecare zi … poveshti nu citesc .. muzica oricum ascult pt mine deci ma gandesc sa aude shi el … shi mai ascult baby mozart shi diverse ...shi vorbesc destul de mult .. fac shi eu ca Bubble ..poate crede ca vb cu el

Acum ca nu am chef de munca deloc mai stau pe diverse site-uri ..mai fac o lista – doua cu cele necesare … acum sunt la capitolul laterale patutz (eu care nu am nici patutz ) … am intrat pe site la farmacia tei sa-mi fac listutza cu creme shi chestii ce pot fi luate de pe acolo ..ca e mereu aglomerat shi sa nu ma las distrata de diverse

Mergi la inceput

mena, asta mi-au dat asistentele in spital, cand bantuiam noaptea pe holuri de durere.. pastile nu mai puteau sa-mi dea, asa ca mi-au adus o plosca cu ala calda sa o tin pe burta - si a ajutat.. ce sa zic, sper sa treaca si durerile astea si sa nu mai am nevoie de ea..

Ralu 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majia spune:

Blue, am schimbat semantura. 27 de saptamani, nu stiu cand a trecut timpul. Indata nastem.

Ralu, casa de piatra ! Eu dorm … bustean

Mena, nu te-au apucat contractii de la durerea de masele ? Eu cand ma lovesc mai tare si ma doare rau am imediat o contractie.

Ioana, felicitari pentru balerin

Danku, tu chiar mai indraznesti sa stai cu burta in sus. Eu dupa 5 secunde ma sufoc…

Bubble,

Mys, felicitari pentru eco. Am primit mesajul tau cand m-am intors din vacanta . Pup

Eu sunt mai in forma fizica decat la prima sarcina. Ma antreneaza baiatul in fiecare zi .

De doua zile sunt la regim, mi-e foaaaaaamee rau . Maine dimineata ma duc sa fac iarasi testul cu glucoza, de data asta cu 100g .

Mergi la inceput

mena, acum am mai citit odata: trei nervi pe viu?!?!?! o, doamne! groaznic! si stiu ce zic, si eu am gramada de probleme cu dintii... dar asa ceva n-am facut pana acuma! sanatate multa si sa iti treaca maseaua!

Ralu 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui majia
Mena, nu te-au apucat contractii de la durerea de masele ? Eu cand ma lovesc mai tare si ma doare rau am imediat o contractie.
lui Tudor si 27+ cu

Am fost norocoasa si nu am avut probleme desi ma asteptam la ce e mami rau, sincer... Am avut vreo 5 contractii dar e ok cu 5, in ceea ce ma priveste, e putin chiar sa am 5 intr-o zi.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 28+ cu Gabriel

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mena1906

Citat:
citat din mesajul lui majia

Am fost norocoasa si nu am avut probleme desi ma asteptam la ce e mami rau, sincer... Am avut vreo 5 contractii dar e ok cu 5, in ceea ce ma priveste, e putin chiar sa am 5 intr-o zi.

Bine ca ai scapat doar cu atat si fara vreun lesin ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmen_76

atunci poate un laptop sau un catelus viu, un bichon alb si flocos ... oricum, sunt sigura ca o sa ii gasesti ceva care sa o incante

Avem bichonei de vanzareeeee Dupa amiaza ma duc sa-i pozez, ca m-au rugat vecinii sa-i dau la anunturi!!!!

fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 20+

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Fetelor, va sfatuiesc sa purtati centuri de sustinere a burticii.

Eu am mai multe de genul asta:
http://www.avenuedesbebes.com/vetements-grossesse-bandeaux/ceinture-boucle-fantaisie--1--1-31-article17174.html

si am observat ca in zilele in care le port ma doare mai putin burta decat in zilele cand nu le am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralu_15

mena, acum am mai citit odata: trei nervi pe viu?!?!?! o, doamne! groaznic! si stiu ce zic, si eu am gramada de probleme cu dintii... dar asa ceva n-am facut pana acuma! sanatate multa si sa iti treaca maseaua!

Ralu 27+ cu

Nu ma mai doare din fericire. La un moment dat am clacat nervos si am zis ca gata nu mai pot ca am indurat prea mult. Mi-am vomitat si fierea de la medicamente. Dar am fost la al doilea medic si mi-a scos infectia de acolo si de atunci tot dorm. Ma simt convalescenta. Astept sa mi-o si plombeze si gata. Sa pot si eu sa pap. Imi e groaza sa ma urc pe cantar ca abia recuperasem kg pierdute cat am stat in spital... Cred ca nici nu ma urc pana saptamana viitoare cand merg la medic si ma intreaba cat am pus...

Mergi la inceput