Bulgarasi de ianuarie/februarie2013, capitolul 25

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xtraordinary spune:

Buna dimineatza burtici,
va tratez cu un suc de portocale ceva. A, si un iaurt pt Mena! Sper sa scapi repede de durere, te-a chinuit ceva maseaua aia!

Dankutza drept sa-ti spun nici nu stiu cum sa citesc pe 'cearceaful' de la morfo, ecografista mi-a spus ca sunt usor marite si s-ar putea sa-mi dea gine tratament (sambata merg la ea). Ma si asteptam dat fiind ca la sarcina trecuta am avut labele picioarelor cat butucii si nici urma de tensiune!

Ioana multumesc!

Si Blue, ma bucur ca sunteti mai bine!
Deci nu ai voie la piscina asa-i?

22+

P.S. felicitari pt trim 3 Bubblegum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Simi ce i-ai luat lui Maya cadou de 3 ani. Caut idei!

cu 23+ ... si am intrat in luna VI

N-ai gasit persoana potrivita.
Nu i-am luat cine stie ce, dar am luat ce stiam ca o va incanta : ceva de imbracat cu Kity (pantaloni si pulovaras) , si juraii ( un microfon si-un mozaic).Mozaicul este ce-l mai iubit joc de creatie!!!

fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 20+

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Danku, depinde de cati bani vrei sa cheltui pe cadou.... eu am vazut niste bucatarii complet echipate, pentru fetite, de zici ca e "real" ... dar costa ceva...sau daca vrei sa fii si practica, niste cizmulite cu blanita

Carmen cu 24 s :)

Mergi la inceput

Am fost aseara la a treia sedinta de Scoala Mamei si am ramas profund impresionata de cat tot ceea ce ne-a aratat doamna Cerasela, kinetoterapeuta si mai ales de bebelusul pe care ne-a explicat. Din pacate, era un bebelus bolnavior pe care il parasise mama lui in spital. Noi, mamicile in devenire, am fi dorit sa il luam noi acasa, numai sa nu sufere si sa ramana marcat pe viata de acest gest al femeii care i-a dat viata, dar din pacate legea este destul de legera cu aceste persoane si nu am fi reusit prea curand. Ma bucur insa ca tu o sa ai o familie care va incerca din toate puterile sa iti ofere o viata linistita si plina de bucurii si speram ca viitorul o sa fie mai bun fata de ce vremuri traim noi acum. Abia asteptam sa te cunoastem. Pana atunci, joia viitoare mami merge la medic sa vada cum te dezvolti si daca esti "in grafic"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_15 spune:

Buna de dimineata!
Dupa cum ziceam, sunt acasa si am timp.. :D. O intrebare: voi cum mai (reusiti sau nu) sa dormiti?
de la inceputul saptamanii, de cand cu crizele de dureri de tot felul, nu mai reusesc sa-mi gasesc nici o pozitie rezonabila sa dorm.. ma dor diverse cam oricum as sta, perna de alaptat nu ma ajuta foarte mult, mi-am luat o plosca in care sa pun apa calda si sa dorm cu ea sub burta - buna, dar nici aia suficienta.. Ma chinui cate o ora pana adorm, ma trezesc pe la 2-3 si ma invart prin casa vreo ora, mai reusesc sa adorm un pic dupa aia.. dar e chin mare! ma doare peste tot!

Ralu 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralu_15

Buna de dimineata!
Dupa cum ziceam, sunt acasa si am timp.. :D. O intrebare: voi cum mai (reusiti sau nu) sa dormiti?
de la inceputul saptamanii, de cand cu crizele de dureri de tot felul, nu mai reusesc sa-mi gasesc nici o pozitie rezonabila sa dorm.. ma dor diverse cam oricum as sta, perna de alaptat nu ma ajuta foarte mult, mi-am luat o plosca in care sa pun apa calda si sa dorm cu ea sub burta - buna, dar nici aia suficienta.. Ma chinui cate o ora pana adorm, ma trezesc pe la 2-3 si ma invart prin casa vreo ora, mai reusesc sa adorm un pic dupa aia.. dar e chin mare! ma doare peste tot!

Ralu 27+ cu

Sunt in aceeasi situatie, bb imi da la coaste de ma indoi de durere, spatele ma omoara si de la atata stat in pat ma dor soldurile daaaaar...sunt lesinata de somn si de oboseala si adorm oricum, cu 2 perne ca sa stau un pic mai ridicata cu una in fata pe care o incalec si una in spate ca sa nu pic ca un gandac pe spate, mai ales ca nu prea pot respira. Si dorm, e greu sa ma intorc de pe o parte pe alta, dar merge si asa...
Vezi ca apa calda deschide colul si provoaca hemoragii, nu te sfatuiesc.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 28+ cu Gabriel

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Si am intrat in Trim 3!!!

Eu am perna de gravi: e luuunga. Si dorm cu ea intre picioare si cub burta. Oricum de vreo 3 zile am niste dureri maxime de bazin si de ligamente acolo jos

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui xtraordinary

Buna dimineatza burtici,
va tratez cu un suc de portocale ceva. A, si un iaurt pt Mena! Sper sa scapi repede de durere, te-a chinuit ceva maseaua aia!

Dankutza drept sa-ti spun nici nu stiu cum sa citesc pe 'cearceaful' de la morfo, ecografista mi-a spus ca sunt usor marite si s-ar putea sa-mi dea gine tratament (sambata merg la ea). Ma si asteptam dat fiind ca la sarcina trecuta am avut labele picioarelor cat butucii si nici urma de tensiune!

Ioana multumesc!

Si Blue, ma bucur ca sunteti mai bine!
Deci nu ai voie la piscina asa-i?

22+

P.S. felicitari pt trim 3 Bubblegum!

MIHAITA ARE NEVOIE DE AJUTOR!

bun iaurtul, bun,bun multuu

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 28+ cu Gabriel

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Ralu casa de piatra!
Imi pare rau ca acel chist iti face probleme. Ai reusit sa ajungi la o eco cu viitorii bunici?
SI eu dorm f prost. Pe partea dreapta nu se poate. Cum ma asez, incepe sa ma intepe fierea de nu mai pot respira, dorm cu pic cu burta in sus, amortesc. Reusesc sa dorm un pic mai mult pe partea stanga, dar ma misc in somn, ma intorc sa dorm pe alta parte si ma trezesc. Plus ca dorm cu fi-mea pe care o invelesc toata noaptea. Asa ca nu termin cu responsabilitatile nici noaptea. Se dezveleste f des.

Simi ce microfon i-ai luat Mayei?
Eu i-am dat comanda de lantisor de aur cu o cruciulita mica. Asta, reperezantand cadoul de ziua ei. Dar eu ii dau cate un cadou in fiecare zi a saptamanii cand s-a nascut. Pe 6 dec e Mos Niculaie, pe 8 e Sf Cezar, pe 9 e ziua ei, asa ca am d elauat ceva cadouri. Eu ma gandeam sa-i iau ceva gen kit de printese cu coronita, bagheta, rochita de printesa. Uneori imi spune ca e printesa, alteori e balerina. I-a luat din H&M fusta de balerina, misto rau. Vreau sa-i ia si aripioare de ingeras/fluturas. Sotul zice sa-i luam Wee sau cum s-o scrie). De fapt cred ca vrea pt el sa se joace, decat pt fi-sa.

Mena nici nu vreau sa ma gandesc ce inseamna sa ti se scoata 3 nervi pe viu. As fi murit pe scaun. Felicitari ca ati trecut de 1 kg. Noi mai avem........ Pe mine nu ma dor caostele, dar fierea ma omoara. Cum mananc ceva cum incepe sa ma doara. Am probleme cu ea demult, dar o o rezolvam cu cate o cura de Liv 52. Acum, ciuciu! Cand simt ca nu mai pot, iau un No-spa, ca cica e anti spastic. Mai doare pe cineva fierea?
In afara de iaurt, nu poti manca o supa crema de legume, zeama de la supa de pui, un piure fooooarte lung? Ma gandesc ca e greu rau numai cu iaurt.

Blue, Bubble felicitari pt intrarea in trim 3. Eu stiam ca trebuie terminat saptamana 27 si parctic prima zi din sapt 28 e trim 3. Dar, nu conteaza.

Bubble si eu vorbesc mult si tare si repede si in engleza. Asa ca ma aude vorbind destul. Si eu de abia urc. Lucrez la et 3. Pana ajung sus, imi vine sa mor.

Ioana te duci saptamana viitoare la Uschi? Eu o sa ma duc marti dimineata la ea. Mai vine cineva la Fundeni?

Xtra o sa te rog sa-mi spui si mie ce tratamnet iti da gine pt Ir-uri. Clexane? Aspenter? Heparina?

Carmen cand vine vorba de fi-mea si cat as vrea sa cheltuiesc, zic si eu ca tiganii "fara numar" E cel mai important om din viata mea, si am iubit-o de cand era doar un folicul dominant pe ecarnul giencoloagei. De fapt daca stau bine sa ma gandesc, am iubit-o enorm de cand era doar un gand si o speranta a mea.
Avem bucatarie cu tot ce-i trebuie si nu se uita la ea. Uneori, le mai face mancare la puii bonei. Cand am fost la bona la tara, i-a pus un puisor de o zi in mana si i-a placut rau. Asa ca taie pufuleti de zor si pune in craticioara cu capac.
Unde te duci la Sc Mamei? la Giulesti? cat costa modulul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Danku, ai dreptate: tocmai am terminat sapt 27. deci am intrat in 28

27+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Carmen cand vine vorba de fi-mea si cat as vrea sa cheltuiesc, zic si eu ca tiganii "fara numar" E cel mai important om din viata mea, si am iubit-o de cand era doar un folicul dominant pe ecarnul giencoloagei. De fapt daca stau bine sa ma gandesc, am iubit-o enorm de cand era doar un gand si o speranta a mea.
Avem bucatarie cu tot ce-i trebuie si nu se uita la ea. Uneori, le mai face mancare la puii bonei. Cand am fost la bona la tara, i-a pus un puisor de o zi in mana si i-a placut rau. Asa ca taie pufuleti de zor si pune in craticioara cu capac.
Unde te duci la Sc Mamei? la Giulesti? cat costa modulul?

atunci poate un laptop sau un catelus viu, un bichon alb si flocos ... oricum, sunt sigura ca o sa ii gasesti ceva care sa o incante
Scoala mamei este la Giulesti, pentru cele care nasc acolo e gratis iar cele care nu nasc in maternitate platesc 150 lei/cuplu. Cursul de tine o data pe saptamana si totalizeaza 4 module (fiecare sedinta se considera 1 modul). Mie imi place foarte mult, mai ales ca sunt la prima sarcina si nu aveam habar de o gramada de lucruri.

Mergi la inceput