Bulgarasi de ianuarie/februarie2013, capitolul 25
Raspunsuri - Pagina 15
Lidia_88 spune:
Buna fetelor nici eu nam mai scris de mult dar am mai citit ce ati scris.
Noi suntem in renovari si deaia nu am mai avut timp sa intru si cu ocazia renovarilor ma luat si o raceala de toata frumusetea cu o tuse groaznica care nu imi da pace nici acuma, amigdalite.Am luat cateva chestii homeopate si ma simt mai bine dar nu stiu ce sa fac cu tusea asta am gatul uscat si mai ales noaptea ma ia.
Fetitzele mele sunt bine, sanatoase cresc si sunt fff active.
Multa sanatate burticilor
UM 18.04.2012, DPN 23.01.2013 26+ CU +
Blue_sea spune:
Lidia, succes cu renovarile. Imi pare rau sa aud ca esti racita. Eu cand am tuse seaca imi iau niste dropsuri cu mine ca sa nu se usuce gatul. Dar vezi sa nu adormi cu ele in gura
Eu am o mega pofta de supa iute-acrisoara si mancare chinezeasca, in general, dar aici la mine, in fundul pamantului nu face nimeni livrari
27+
xtraordinary spune:
Buna Lidia, este super ca bebelusele sunt bine, ai grija de tine ca e f greu sa te tratezi daca te imbolnavesti mai serios.
dankutza da, merg azi si iti spun daca imi da ceva pt IR.
apropo de cadouri, ce spui de asta?
www. crazytoys.ro/jucarii/Tablete-si-Studiouri-2037/Printese-Disney-124/Tomy-94/10014/Tablita-magnetica-Disney-Princess-Megasketcher.html
ale mele fetite s-au ocupat de ea ore intregi pe la 3 ani, plus ca nu este messy
la eco mi-a spus ca am placenta anterioara, asa ca il simt bine pe bb si ne distram. pentru fetele care nu simt miscari puternice, sa stiti ca s-ar putea sa fie placenta intre pielea abdomenului si bebe
tweety sa stii ca nici eu nu mi-am luat perna la sarcina asta, dar ma gandesc sa imi iau din aceea de alaptat. s-ar putea sa-ti placa, il tii bine pe bebe si chiar daca papa biberon, tot este enorm de folositoare. am avut din aceea cu bile in interior.
majia bine ai revenit, sa stii ca acea centura nu este de fapt de sustinere, e de design din ce stiu eu. asta
chic bebe.ro /products/420-centuri_prenatale/9775-chicco_centura_reglabila_pentru_sustinerea_sarcinii_marimea_l.mbs
e cea 'reala' si eu n-am folosit, insa de data asta imi iau
mena1906 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lidia_88 Buna fetelor nici eu nam mai scris de mult dar am mai citit ce ati scris. Noi suntem in renovari si deaia nu am mai avut timp sa intru si cu ocazia renovarilor ma luat si o raceala de toata frumusetea cu o tuse groaznica care nu imi da pace nici acuma, amigdalite.Am luat cateva chestii homeopate si ma simt mai bine dar nu stiu ce sa fac cu tusea asta am gatul uscat si mai ales noaptea ma ia. Fetitzele mele sunt bine, sanatoase cresc si sunt fff active. Multa sanatate burticilor UM 18.04.2012, DPN 23.01.2013 26+ CU + |
Lidia succes cu renovarile ! Pt raceala stiu ca paracetamolul e ok. Pupam fetele
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 28+ cu Gabriel
In love with my little kid :X
dankutza spune:
Carmen mersi de raspuns. Eu nu vreau sa ma mai duc la Sc Mamei. Am fost o data si eu si sotul. Oricum teoria ca teoria dar parctica te omoara. Trebuie sa trimit husband-ul sa-si ia certificatul de puericultura din nou (e valabil doar 12 luni), ca sa poata sta 2 saptamani acasa, platit in full, pe langa sapatamana libera pe care i-o da de la servici. Cand am nascut a stat cu mine 3 saptamani acasa. Oare o mai fi asa legea acum? Trebuie sa forez....
Catelus nu o sa-i iau mult timp de acum inainte. Am avut un catelusa golden retriever pe care am iubit-o ingrozitor de mult. Dupa ce a murit, nici nu am vrut sa mai auzim sa mai luam vreun catel. Am suferit enrom mult. MA momente cand inc ao visez si ea a murit acum vreo 5 ani. In afara de asta, nu ma incanta sa o stim pe fi-mea cu mana pe ei si apoi in gurita....
Tweety cu tensiunea stam asa. Nu o mai iau zilnic, o iau la cateva zile si am observat ca s-a cam stabilizat pe la 13 cu 8. Dupa capul meu, zic ca nu-i rau. Asta e valoarea pe care o inregistrez cel mai des. Nu mi-am luat ieri, dar cred ca o aveam mare pt ca m-am infuriat cumplit pe coordonatoarea mea, care a dat vina pe mine pentru greseala ei si efectiv, am explodat in biroul directorului. In 11 ani nu m-am dus sa ma plang de nimeni nici mai mic ca mine si nici mai mare ca mine, dar ieri, mai aveam putin si daramam scoala. In fine, sa nu mai gandesc.
Nu a probleme cu ficatul. Am analizele super bune pe ficat. Doar ca fierea, care reperzinta o problema la mine de niste ani buni, poate mai bine de 10 ani, asta imi da de furca.
Majia uimitor pt mine ca mai pot inca dormi cu burta in sus. Nu stiu nici eu. Dar nu pot dormi toata noaptea numai pe stanga, iar dreapta e dezastru de durere din cauza fierei.
Blue la noi preturile sunt mai mari la multe chestii. Nici nu ma mir. Traim in Romania....
Ioana si eu patesc la fel. Ma trezesc in orice pozitie si nu in cea care trebuie pe stanga. Ce sa fac? Nu ma pot lega de pat.
Ce tratament iei tu acum de la Uschi sau gine? Eu iau Femibion 2+ Acid Folic 5 mg+ Aspenter(asta de vreo luna). Tu faci Clexane 0.4 zilnic sau 2 pe saptamana? Nu am inteles exact din mesajul tau. Ti-a dat Uschi, scrisoare medicala?
Mie imi mai amortesc degetele d ela mana. Intr-un timp imi amortea piciorul drept si simteam furnicute in el. De vreo 1 luna si jumatate, nu mai mi se intampla. Asa ca ma gandesc ca peste o luna poti sa spui si tu ca nu mai ai problema asta.
Katy eu nu iau fier.
Lidia ce ma bucur ca ai mai scris pe aici. Ce bine ca bebelinele sunt bine! Nici nu stiu ce se poate lua in caz de raceala pe perioada sracinii. Pana acum nu am racit deloc de cand sunt gravi, dar nu scap eu asa usor.
Xtra mersi de idee. Iau optiunea asta in considerare. De abia astept sa-mi spui si mie ce zice gine si ce recomanda pt IR-urile marite.
cu 24+ ... si am intrat in luna VI
mena1906 spune:
Apropo de dormit pe stanga, fetele, stiu ca e cea mai recomandata pozitie dar pe mine ma bate Gabriel de ma indoaie daca ma prinde pe stanga. Parca s-ar chinui sa ma ridice de acolo. Nu ma lasa deloc, ma inteapa si ma inghionteste si isi scoate coatele si pumnii pe acolo numai sa ma mut. Si se potoleste numai dupa ce ma mut. Imi tin bazinul spre stanga si trunchiul intins la orizontala cu fata in sus si ma "fixez" cu perne dar si asa ma fatai in toate pozitiile. Ar fi cel mai fericit sa dorm in cap probabil. Ma transform, probabil in liliac.
In alta ordine de idei, de azi in 2 luni ajung la termen, adica fac 37 de saptamani.
ioana_55 spune:
Dankutza, eu iau clexane 0,4 - 5 zile pe saptamana si de 0,6 - 2 zile pe saptamana, dat de Uschi, asta dupa ce mi-a iesit IR-ul marit, ca inainte luam de 0,4 zilnic. Uschi mi-a mai dat aspenter 3 zile pe saptamana dar dr. gineco mi l-a bagat zilnic, ca spune ca altfel nu sunt protejata tot timpul. Scrisoare medicala mi-a dat gineco, stiu ca se mai poate da si de la Fundeni, dar nu in toate perioadele, doar cand e acolo nu stiu ce doctorita care are dreptul sa dea.
Cu vitaminele e alta poveste. Luam magne b6, cetebe si omega recomandate de la Fundeni + acifol si femibion 2 de la fiv, dar dr. gineco n-a fost de acord si mi-a recomandat elevit + femibion 2 + cetebe, care le-ar cuprinde pe toate. A, si mi-a scos acifol, ca zice ca nu mai am nevoie asa mult dupa 12 saptamani si ca oricum vitaminele pe care le iau au si acid folic.
Lidia, bine ai revenit. Si pe mine ma ustura un pic gatul de cateva zile si bag lamaie cu miere la greu, plus ca am mai luat un oscilo. Bebe devine fff activ dupa lamaie
Mena, ai fost tare simpatica. Si noua cred ca ne-a promis printul bataita, ca la ultima eco ne-a aratat palma in toata splendoarea
Voi v-ati hotarat la nume fetelor? Eu am mari discutii cu jumatatoiul, nu reusim sa ajungem nicicum la un acord.
20+ am ajuns la jumatate!!
Multumesc Doamne
PAI 1 homozigot, MTHFR A 1298 heterozigot si Factor XIII heterozigot
mena1906 spune:
citat din mesajul lui ioana_55 Dankutza, eu iau clexane 0,4 - 5 zile pe saptamana si de 0,6 - 2 zile pe saptamana, dat de Uschi, asta dupa ce mi-a iesit IR-ul marit, ca inainte luam de 0,4 zilnic. Uschi mi-a mai dat aspenter 3 zile pe saptamana dar dr. gineco mi l-a bagat zilnic, ca spune ca altfel nu sunt protejata tot timpul. Scrisoare medicala mi-a dat gineco, stiu ca se mai poate da si de la Fundeni, dar nu in toate perioadele, doar cand e acolo nu stiu ce doctorita care are dreptul sa dea. Cu vitaminele e alta poveste. Luam magne b6, cetebe si omega recomandate de la Fundeni + acifol si femibion 2 de la fiv, dar dr. gineco n-a fost de acord si mi-a recomandat elevit + femibion 2 + cetebe, care le-ar cuprinde pe toate. A, si mi-a scos acifol, ca zice ca nu mai am nevoie asa mult dupa 12 saptamani si ca oricum vitaminele pe care le iau au si acid folic. Lidia, bine ai revenit. Si pe mine ma ustura un pic gatul de cateva zile si bag lamaie cu miere la greu, plus ca am mai luat un oscilo. Bebe devine fff activ dupa lamaie Mena, ai fost tare simpatica. Si noua cred ca ne-a promis printul bataita, ca la ultima eco ne-a aratat palma in toata splendoarea Voi v-ati hotarat la nume fetelor? Eu am mari discutii cu jumatatoiul, nu reusim sa ajungem nicicum la un acord. 20+ am ajuns la jumatate!! Multumesc Doamne PAI 1 homozigot, MTHFR A 1298 heterozigot si Factor XIII heterozigot |
Pana acum o saptamana decizia era luata: Eduard Florin,ideea sotului care nu mi-a displacut si inca nu imi displace. Acum o saptamana m-am intors 180 de grade si am zis NU,vreau Gabriel Florin. Daca tati zice ceva il pun sa aleaga intre Eduard si Florin . El inca nu s-a pronuntat. La cate am tras am si eu dreptul ca unul dintre nume sa fie dat de mine. Plus ca e nume de inger, nume cu o semnificatie aparte pentru mine, cu rezonanta si,mai ales, cu zi fixa de nume!!!
denisamada spune:
Noi inca mai oscilam intre Victor-Cristian si Theodor- Cristian...
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 22+ cu
IULIA va invinge CANCERUL!
pisigri spune:
citat din mesajul lui denisamada Noi inca mai oscilam intre Victor-Cristian si Theodor- Cristian... Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 22+ cu IULIA va invinge CANCERUL! |
Stiu ca nu m-a intrebat nimeni :)))) da io zic Victor Theodor :)
IULIA va invinge CANCERUL
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009) si 29+