ajutati ma (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

"am avut sex cu el" - I had sex with...ciudata greseala pt o tanara mama cu educatie relativ sumara (dupa cum pare din greseli). Doar daca n-a locuit ceva mai multa vreme in UK sau State. Posibil si asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Inplicare?Si tu vrei sa scrii o carte?Invata sa citesti mai intai si sa scrii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui ab5174

Nadaflorilor, lolo a recunosut ca e cam scrintita si a inventat povestea ......sa speram cind mai creste nu o pune in practica.

nu a recunoscut mai, doar a ajuns la concluzia ca nu mai intelege nimic, ea credea ca noi o sa stam frumos la rand si o sa ii servim un scenariu paluzibil pentru avocat, judecator etc....cand colo...ete ce de scenarii si ea tot nedumerita e...ce spune ea la avocat (adevarul il exclude)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Ab5174, mesajul cu "recunoasterea" se voia a fi ironic. N-a fost pe bune. A fost un fel de "da, bine, sunteti voi destepti si m-ati prins, asa ca pot sa-mi recunosc fapta (NOT!)" Si era si menit sa starneasca mila cititorilor care ar fi trebuit sa intervina, intr-un continuu cerc vicios "vai, dar daca totusi...dar nu inchideti inca...bla bla..."
Parerea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui adelamaria

"am avut sex cu el" - I had sex with...ciudata greseala pt o tanara mama cu educatie relativ sumara (dupa cum pare din greseli). Doar daca n-a locuit ceva mai multa vreme in UK sau State. Posibil si asta.

Ade, mami de Ilana
http://www.ilanaandreea.blogspot.com/

eu ma gandeam la un moment dat ca o fi spaniolul sau spanioloiaca (sau ce natie or avea) si ca foloseste vreun program de traducere (de la "suspendare di dosar" mi s-a nazarit)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ab5174 spune:

Citat:

Atunci macar stia sa scrie sorry.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ab5174 spune:

Si daca e adevarat si daca e inventie - eu tot anormala o vad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianda spune:

Gata, trageti cortina!
Spectacolul s-a terminat!

E prea mult sa fie adevarat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psichoMom spune:

Citat:
citat din mesajul lui nadaflorilor

Citat:
citat din mesajul lui psichoMom

Citat:
citat din mesajul lui lolo-lolo

deci mai spun odata nu pot sa inteleg cine a spus ca am loat bani sau ca miau dat vorbiti numai prosti si serios aveti o imaginatie destul de bogata nimeni pe lume nu poate nega ca eu cu spaniolul nu am facut sex sexul se face in 2 nu in 20 odata daca eu la acel moment am lucrat ca prostituata si a fost un client deal meu si am avut sex cu el cit timp a fost in tara ca si turist este ceva intrezis cred ca nu si dupa am continuat sa ne vedem de 2 ori si am ramas insarcinata le stind ca sa culcat cu mine eu fiind singura si el crezind ca este tatal a fost trecut pe certificat dorind sa isi creasca copilul dece sinteti asa de siguri ca ar putea sa imi faca vreun rau ,am vorbit azi cu un advocat si a zis ca el ca tata este normal sa se intereseze cum traieste alex si sa ceara sa stea la el

Eu, sincer, ma mir de ce dureaza discutia asta de 24 de pagini incoace...
Povestea e fake... ori cineva se distreaza bine pe seama voastra si rade de nu mai poate cum dezbateti o problema inexistenta, ori e genul ala de subiect plasat strategic pe un forum, doar de dragul "audientei" ( a se citi " traficului")
Povestea e plina de inadvertente... de la motivul abracadabrant pentru care si-a lasat copilul in Spania, pana la treaba cu procura si, in final, pana la modul studiat de a scrie cu greseli. Asta din urma ma si amuza... Draga Lolo, las-o mai moale, ca ai inceput sa bagi greseli si in locuri unde nici un om cu scoala putina nu baga , dar in schimb stii sa scrii " deal"

deal = de al (meu) (nu englezescul deal)... oofff ca grea mai e limba romana vorbita pe neauzite....

Nina,mami de,

Hai ca esti amuzanta, zau! Interpretarea "deal-ului" meu ti-a ridicat tie probleme, nu povestea asta de 2 lei care a facut un forum intreg sa se agite degeaba!
Lolo, cati ani ai, draga?
Sugestie: data viitoare cand iti mai propui sa faci pe troll-ul, documenteaza-te mai bine inainte! Sau asteapta sa mai cresti si poate-ti trece!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui ab5174

Citat:

Atunci macar stia sa scrie sorry.....

Da, DAR, care r lipseste? Primul sau al doilea?

Mergi la inceput