ajutati ma (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui psichoMom

Citat:
citat din mesajul lui nadaflorilor

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui lolo-lolo

deci mai spun odata nu pot sa inteleg cine a spus ca am loat bani sau ca miau dat vorbiti numai prosti si serios aveti o imaginatie destul de bogata nimeni pe lume nu poate nega ca eu cu spaniolul nu am facut sex sexul se face in 2 nu in 20 odata daca eu la acel moment am lucrat ca prostituata si a fost un client deal meu si am avut sex cu el cit timp a fost in tara ca si turist este ceva intrezis cred ca nu si dupa am continuat sa ne vedem de 2 ori si am ramas insarcinata le stind ca sa culcat cu mine eu fiind singura si el crezind ca este tatal a fost trecut pe certificat dorind sa isi creasca copilul dece sinteti asa de siguri ca ar putea sa imi faca vreun rau ,am vorbit azi cu un advocat si a zis ca el ca tata este normal sa se intereseze cum traieste alex si sa ceara sa stea la el

Eu, sincer, ma mir de ce dureaza discutia asta de 24 de pagini incoace...
Povestea e fake... ori cineva se distreaza bine pe seama voastra si rade de nu mai poate cum dezbateti o problema inexistenta, ori e genul ala de subiect plasat strategic pe un forum, doar de dragul "audientei" ( a se citi " traficului")
Povestea e plina de inadvertente... de la motivul abracadabrant pentru care si-a lasat copilul in Spania, pana la treaba cu procura si, in final, pana la modul studiat de a scrie cu greseli. Asta din urma ma si amuza... Draga Lolo, las-o mai moale, ca ai inceput sa bagi greseli si in locuri unde nici un om cu scoala putina nu baga , dar in schimb stii sa scrii " deal"

deal = de al (meu) (nu englezescul deal)... oofff ca grea mai e limba romana vorbita pe neauzite....

Hai ca esti amuzanta, zau! Interpretarea "deal-ului" meu ti-a ridicat tie probleme, nu povestea asta de 2 lei care a facut un forum intreg sa se agite degeaba!
Lolo, cati ani ai, draga?
Sugestie: data viitoare cand iti mai propui sa faci pe troll-ul, documenteaza-te mai bine inainte! Sau asteapta sa mai cresti si poate-ti trece!

ce fel de probleme?!... mie exprimarea persoanei sau personajului nu mi-a ridicat niciun feel de problema...oi fi troll?!...

de 2 lei sau de 3 lei, povesti ca asta sunt posibile, traim timpuri de 1.50 lei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui nadaflorilor
...traim timpuri de 1.50 lei.

In care se face sex si in 20, ca tot veni vorba. Aia se complica (,) cu teste ADN si pensii alimentare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marumiha spune:

Citat:
hm, s-ar zice ca il cunosti si pe el si pe sotia lui, de vreme ce nu iti pui problema si ca or fi facut toate alea fara un rezultat pozitiv...

am o cunostinta stabilita in italia care s-a decis pentru adoptie, pentru ca in romania adoptiile internationale sunt blocate

Probabil ca asa sa inteles din mesajul meu sau asa ai inteles tu ,tin sa precizez ca eu am fost de vreo citeva ori in Spania ,stiu cum se procedeaza destul de bine daca vrei sa faci Fiv ,stiu ca pt.cetatenii spanioli e gratis ,stiu ca daca ai bani si te informezi cit de cit poti sa adopti legal din alte tari si mai stiu ca chiar daca locuiesti in IT.poti sa adopti un copil din Ro.,totul legal ,fara bani ,fara cunostinte.
Asa am facut eu si pot sa spun ca locuiesc in IT.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui marumiha

Citat:
hm, s-ar zice ca il cunosti si pe el si pe sotia lui, de vreme ce nu iti pui problema si ca or fi facut toate alea fara un rezultat pozitiv...

am o cunostinta stabilita in italia care s-a decis pentru adoptie, pentru ca in romania adoptiile internationale sunt blocate

Probabil ca asa sa inteles din mesajul meu sau asa ai inteles tu ,tin sa precizez ca eu am fost de vreo citeva ori in Spania ,stiu cum se procedeaza destul de bine daca vrei sa faci Fiv ,stiu ca pt.cetatenii spanioli e gratis ,stiu ca daca ai bani si te informezi cit de cit poti sa adopti legal din alte tari si mai stiu ca chiar daca locuiesti in IT.poti sa adopti un copil din Ro.,totul legal ,fara bani ,fara cunostinte.
Asa am facut eu si pot sa spun ca locuiesc in IT.

daca ai anumite probleme de sanatate nu poti infia din Romania...nu stiu daca te poate acoperi cineva din sistem, in cazul cunostintei mele nu a fost posibil

ps. nu toate cazurile de FIV sunt de succes, tara in care se face fiv-ul are si nu are influenta asupra reusitei procedurii

Mergi la inceput

Din cite stiu eu atunci cind decizi sa incepi proceura de adoptie ,in oricare tara doresti,trebuie sa faci o fise medicala ,asa este f.important si este valabila o perioada relativ scurta .
Imi pare rau pt.cunostinta ta .
Stiu ca cazurile de FIV nu toate sint de succes ,ca procentele de reusita pe care le dau multe clinici nu sint adevarate ,cel putin eu nu prea cred ceea ce spun multe clinici private (experienta traita)insa ai totusi posibilitatea sa incerci.
Si Spania este una dintre tarile unde fac Fiv multi europeni ,italienii marea majoritate din ceea ce se spune in presa si la TV merg si ei acolo .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psichoMom spune:

Nadaflorilor, desi nu postez prea des pe desprecopii, il citesc de foarte multi ani si am ajus sa-mi fac o idee in privinta userilor. Majoritatea sunt persoane inteligente, ca de-aia imi place sa citesc...

Povestea asta este fabricata... felul in care sunt scrise postarile este studiat, cu greseli intentionate si extrem de atipice (vorba cuiva de aici, cu scrisul deformat intr-un program gen word setat pe engleza), cu inadvertente mari (nu exista procura de iesire din tara pe termen nelimitat de vreo cativa ani, crede-ma ca stiu despre ce vorbesc, m-am lovit de asta)...
Am mai intalnit povesti de genul acesta menite sa provoace valva pe forumuri, ca apoi sa se stinga tot asa cum au aparut: brusc. Sunt scrise de obicei de catre useri noi, de preferat cu cont deschis pentru subiectul cu pricina si care dispar imediat ce povestea s-a racit.
Inteligent din partea lui/ei este ca si-a croit povestea pe o tema sensibila, care clar urma sa starneasca polemici pe un forum pentru parinti. Numai ca ingeniozitatea (ca sa nu spun inteligenta ca imi iau avertisment ca jignesc un user :) ) se opreste aici. Restul este subtire si nu sta in picioare...

Lolo, tu spui ca ai 25 de ani si 3 copii dintre care cel mic are 2. HM! Mai spui ca acum 2 ani cand l-ai nascut, erai deja despartita de sot, mai aveai inca 2 copii si aveai deja si dosar penal... La 23 de ani... Ce varste au copiii mai mari?
Pot sa merg mai eparte cu intrebarile? Ce cautai in Spania insarcinata fiind si cu inca 2 copii acasa? Si daca spui ca erai cercetata penal sau condamnata sau cum erai ca nu mai inteleg nimic, cum de puteai parasi tara? si daca totusi ai reusit sa o parasesti, unde erau ceilalti 2 copii ai tai cat tu erai pe acolo?
Si ultima intrebare ca sa ma lamuresc complet: poti, te rog sa ne spui ce educatie ai (scoala)? Nu de alta dar pozezi intr-o persoana mult prea nescolita pentru una/unul care are calculator, stie sa foloseasca internetul si posteaza pe forumuri...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui marumiha

Din cite stiu eu atunci cind decizi sa incepi proceura de adoptie ,in oricare tara doresti,trebuie sa faci o fise medicala ,asa este f.important si este valabila o perioada relativ scurta .
Imi pare rau pt.cunostinta ta .
Stiu ca cazurile de FIV nu toate sint de succes ,ca procentele de reusita pe care le dau multe clinici nu sint adevarate ,cel putin eu nu prea cred ceea ce spun multe clinici private (experienta traita)insa ai totusi posibilitatea sa incerci.
Si Spania este una dintre tarile unde fac Fiv multi europeni ,italienii marea majoritate din ceea ce se spune in presa si la TV merg si ei acolo .

in ucraina boala ei nu era pe lista celor care o faceau neeligibila (dar in italia si romania era exclusa din start)

Mergi la inceput

Citat:

Nadaflorilor, desi nu postez prea des pe desprecopii, il citesc de foarte multi ani si am ajus sa-mi fac o idee in privinta userilor. Majoritatea sunt persoane inteligente, ca de-aia imi place sa citesc...

Povestea asta este fabricata... felul in care sunt scrise postarile este studiat, cu greseli intentionate si extrem de atipice (vorba cuiva de aici, cu scrisul deformat intr-un program gen word setat pe engleza), cu inadvertente mari (nu exista procura de iesire din tara pe termen nelimitat de vreo cativa ani, crede-ma ca stiu despre ce vorbesc, m-am lovit de asta)...
Am mai intalnit povesti de genul acesta menite sa provoace valva pe forumuri, ca apoi sa se stinga tot asa cum au aparut: brusc. Sunt scrise de obicei de catre useri noi, de preferat cu cont deschis pentru subiectul cu pricina si care dispar imediat ce povestea s-a racit.
Inteligent din partea lui/ei este ca si-a croit povestea pe o tema sensibila, care clar urma sa starneasca polemici pe un forum pentru parinti. Numai ca ingeniozitatea (ca sa nu spun inteligenta ca imi iau avertisment ca jignesc un user :) ) se opreste aici. Restul este subtire si nu sta in picioare...

Lolo, tu spui ca ai 25 de ani si 3 copii dintre care cel mic are 2. HM! Mai spui ca acum 2 ani cand l-ai nascut, erai deja despartita de sot, mai aveai inca 2 copii si aveai deja si dosar penal... La 23 de ani... Ce varste au copiii mai mari?
Pot sa merg mai eparte cu intrebarile? Ce cautai in Spania insarcinata fiind si cu inca 2 copii acasa? Si daca spui ca erai cercetata penal sau condamnata sau cum erai ca nu mai inteleg nimic, cum de puteai parasi tara? si daca totusi ai reusit sa o parasesti, unde erau ceilalti 2 copii ai tai cat tu erai pe acolo?
Si ultima intrebare ca sa ma lamuresc complet: poti, te rog sa ne spui ce educatie ai (scoala)? Nu de alta dar pozezi intr-o persoana mult prea nescolita pentru una/unul care are calculator, stie sa foloseasca internetul si posteaza pe forumuri...

nu spun c a nu e posibil sa fie fabricatie...dar:

- ea nu a spus nicaieri ca procura de iesire din tara era pe termen nelimitat;

- mie nu-mi reiese de nici unde sa ea ar fi fost in spania (poate am 'ratat' eu postul clarificator...sa-mi fie rusine si alta data sa nu mai fac!);

- ce legatura au coada vacii si stampila primariei?!...varsta si numarul de copii, numarul de copii si cazierul; gravizeala, varsta; numarul de copii si gravizeala; gravizeala si spania? etc.

- intra din curiozitate pe un chat, de obicei acolo dai peste copii, adolescenti si tinerei de pana in 30 de ani (din cei fara cine stie ce preocupari) si o sa te clarifici cum sta treaba cu nivelul vorbire-scriere;
- am citit niste lucrari scrise ale unor studenti la master pe la niste universitati particulare, lolo se exprima sofisticat pe langa genialii aia, care maine poimaine sunt doctori si acced la cariera universitara

Mergi la inceput

Se spune ca o suparare nu vine niciodata singura ,probabil ca asta a fost un mare ghinion pt.cunostinta ta ,sa nu poata avea copii biologici si nici sa nu poata adopta,sa simta bucuria si fericirea de a deveni parinte/parintii unui copil adoptat .Numai Dumnezeu stie cum si ce ne da la fiecare dintre noi.
Referitor la acest subiect ,ceea ce cred eu ca ai gresit printre altele a fost alegerea acestui cetatean ,fam.spanioli.
Daca persoana era un cetatean italian sau de alta nationalitate as fi crezut ca povestea /inventata de tine este adevarata.
Si virsta de 25 de ani pe care ti-ai ales-o intr-adevar e prea mica.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui ab5174

Iar Rufus ma ameninta pe mine cu cartonasul, ca nu am mila de BIATA MAMICA

Oooo...maine -poimaine te autoproclami dizidenta pe Forum ca ai cartonas si te ameninta si Rufus cu unul degeba
Ma intereseaza doar sa respecti regulamentul. Inca ma mai intereseaza...

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput