ajutati ma (2)
Raspunsuri - Pagina 7
ab5174 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lolo-lolo multumesc foarte mult pentru inplicare si raspunsuri da asa este a fost o gluma de apreciat inplicarea voastra sper sa iasa o carte super daca miine poimiine veti citi o carte cu un subiect asemanator sa stiti ca ati contribuit fiecare cu cite un pic o zi buna si multa sanatate multumesc pt ideei |
Eu zic sa nu te iNplici prea tare......
Mama, ce poanta tare....sint multi scrintiti pe lume
lolo-lolo spune:
pai asa dintr-un tintar ati facut un armasar ,eu vroiam doar o parere si voi ati facut un roman intreg nu am mai inteles nimic ,sory dar cred ca este timpul sa ma retrag sa ajuns la niste discuti fara rost.nu mai pricep nimic o zi buna
ab5174 spune:
citat din mesajul lui lolo-lolo pai asa dintr-un tintar ati facut un armasar ,eu vroiam doar o parere si voi ati facut un roman intreg nu am mai inteles nimic ,sory dar cred ca este timpul sa ma retrag sa ajuns la niste discuti fara rost.nu mai pricep nimic o zi buna |
Dsca tot maltratezi limba romana, lasa macar engleza in pace ....ca nu iti iese
adelamaria spune:
Doar o observatie: textul pare scris cumva intr-un Word sau pe un calculator care are spelling automat in engleza. Sau de pe un telefon cu aceasta setare. De asta unele cuvinte gen "avocat" pot aparea ca "advocat(e)". Nu e singurul exemplu.
nadaflorilor spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui mami_stefi
Rufus,scuza-ma dar ea a mai precizat in cateva postari ca procura e pe termen nelimitat.Am intrebat-o daca se refera la procura necesara la iesirea din tara iar quote-ul de mai sus e raspunsul ei. Si si asa,doar nu cred ca' spaniolii' au luat copilul direct din maternitate si au plecat in Spania.Ma gandesc ca tot au mai trecut 2-3 saptamani dupa nastere.Si atunci,acea procura pentru iesirea din tara,a fost facuta doar pentru cateva luni(in jur de 5,din cate inteleg eu)? Ceea ce dovedeste,din nou,ca Lolo nu avea vreo intentie sa isi mai vada copilul.Pentru ca daca era asa,putea face procura pe un termen mai lung(noua ni s-a spus ca e mai bine sa facem pe un an maxim ca sa nu avem probleme si apoi,daca e nevoie sa reinnoim procura) si sa aiba grija sa fie stipulat in acea procura ca tatal se va intoarce cu cel mic regulat in tara(pentru a-si vizita mama). Ori daca tu faci procura doar pentru 5 luni(de exemplu,ca nu-s sigura ca au fost 5 sau mai putine luni) cred ca e destul de clar ca nu iti doresti sa pastrezi o relatie cu cel mic sau cu noua sa familie,sa va vizitati,sa poti participa si tu activ la cresterea si educatia lui Alex,nu? Lolo,cand ti s-a nazarit tie ca il vrei inapoi pe micut,de ce nu le-ai spus frumos ca iti doresti sa petreaca un timp si cu tine(nu 2 zile ci,6 luni-1 an,2,3,7-cat vroiai tu)? Daca atunci iti negau acest drept,ii puteai da in judecata si atunci puteau sa il oblige pe tata sa iti aduca copilul,sa iti acorde dreptul de a petrece timp cu el.Nu stiu de ce te-ai complicat atat,chiar nu inteleg. Cea mai fericita mamica de Stefan Iulian (27.06.2010) cu bucati albastre de cer furate de acolo de sus si puse in loc de ochisori sa ii insenineze privirea si viata! |
mami_stefi, lolo scrie cum vorbeste:
"am facut 2 procuri: una de iesire (pentru tata) la granita si cealalta , ca sint deacord sa il inscrie pe alex la toate autoritatile din spania pe termen nelimitat, asta inseamna ca nu este nici o data scrisa pe procura " [pe care procura nu este nicio data?! pe cealalta procura), cea de catre autoritatile spaniole]
nadaflorilor spune:
citat din mesajul lui mcoca Pai e simplu de ce au venit aia : ca sa infieze spanioloaica copilul. Ca asta ar fi etapa a doua. Vicky si Printzesone |
atunci spanioloaica ar fi trebuit sa fie mai "moale de colt", din ce spune lolo rezulta ca spanioloaica si-a cam infipt coltii in ea cand verifica ce face copilul...pana la urma era dreptul ei de mama, nu mai iei in calcul intelegerea care daca era musai sa fie batuta in cuie pentru spanioli de ce sa fi fost batuta in cuie si pentru lolo?!...ce ii "costa" sa fie amabili si draguti cu femeia care le-a oferit copil dea gata si fara bataie de cap?!
(am pus costa in ghilimele ca nu vreau sa se interpreteze va daca oamenii s-au simtit santajati eu sustin santajul, dar nici presiunea pusa de vorbele grele ale noii viitoare mame nu o sustin)
ps. in fond sunt multi care au fost crescuti de alte persoane decat parintii naturali, cunoscandu-i in acelasi timp si avand o relatie buni unii cu altii, de ce nu ar fi functionat si aranjamentul lor?...nu a fost pfunctional pentru ca ei, spaniolii au facut ceva contrar intelegerii care a convins-o pe mama ca isi vrea copilul inapoi
nadaflorilor spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui psichoMom
Eu, sincer, ma mir de ce dureaza discutia asta de 24 de pagini incoace... Povestea e fake... ori cineva se distreaza bine pe seama voastra si rade de nu mai poate cum dezbateti o problema inexistenta, ori e genul ala de subiect plasat strategic pe un forum, doar de dragul "audientei" ( a se citi " traficului") Povestea e plina de inadvertente... de la motivul abracadabrant pentru care si-a lasat copilul in Spania, pana la treaba cu procura si, in final, pana la modul studiat de a scrie cu greseli. Asta din urma ma si amuza... Draga Lolo, las-o mai moale, ca ai inceput sa bagi greseli si in locuri unde nici un om cu scoala putina nu baga , dar in schimb stii sa scrii " deal" |
deal = de al (meu) (nu englezescul deal)... oofff ca grea mai e limba romana vorbita pe neauzite....
ab5174 spune:
Nadaflorilor, lolo a recunosut ca e cam scrintita si a inventat povestea ......sa speram cind mai creste nu o pune in practica.
nadaflorilor spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andacos
Pai atunci...inseamna ca subiectul s epoate inchide! Vezi sa folosesti programul computerului de corectat greselile gramaticale,sa nu te usuce de bani vreun editor! Dana |
pentru 10% din vanzari ii fac eu corecturile...