Delfinasi jucausi de iulie-august (93)
Raspunsuri - Pagina 8
ooana spune:
vin si eu...sa vad ce faceti si sa va urez weekend placut!
ieri si azi am fost la un curs sunt ametita in fiecare zi de la 9 la 18 - implementarea pachetului pe energie - legislatie europeana
in curand trebuie sa merg si pana la Bucuresti, tot asa curs pe achizitii, implementare directive europene mai mult ca sigur va fi in weekend ca sa fie tacamul complet
Citat: |
citat din mesajul lui ochidut Si larisa s-a trezit azi noapte plangand, nu o linistea nimic. cred ca tot voseaza cine stie ce. apoi am luat-o cu noi in pat dar s-a foit de ne-a inebunit. la un moment dat a atipit si apoi a sarit deodata in fund si direct pe mine si striga mami, mai avea un pic si sarea din pat. dar a fost asa deodata din somn, saracuta clar visa ceva si s-a speriat. i-am zis ca nu e nimic ca e cu mami si ne putem tine in brate si m-a luat asa strans de gat si s-a lipit toata de mine Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010 |
Matei azi noapte s-a trezit si a tipat "tatiiiii, tatiii" a fost Marius la el, i-a dat suzeta si a dormit linistit pana dimineata
sa fi visat ceva!??
citat din mesajul lui Alice_Elena Am vazut la diverta lego duplo cu alba ca zapada (fara pitici). Dar e haios. Il trec pe lista de cadouri pt craciun. Sa vad ce iau pana la urma. N-ar fi rau daca ati mai scrie si voi ce cadouri aveti in gand, sa ne inspiram una de la alta |
faina ideea cu Alba ca Zapada
eu cred ca iau setul cu surubelnite si multe multe carti toata ziua ne aduce carti sa ii citim...intelectualul familiei
baby78 spune:
citat din mesajul lui adrianaBuc da, anca, avem si azi. Im plus avem orez cu legume frecat nitel cu unt. HIHI, maine am intalnire cu sotul; iesim la film si poate sa mancam ceva dupa. Abia astept, ca nu am mai iesit in doi de cand lumea. Acum tre sa vad ce filme ruleaza maine pe la ora 3 si sunt gata de party. Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012 |
Bravoooooo!!!!!!!!!!!Distractie placuta si...relaxare totala!!!!!
baby78 spune:
citat din mesajul lui Andreea_A Buna, Am si eu un delfinas de august 2010, acum am descoperit subforumul vostru.Il voi citi cu atentie si revin. :) O zi frumoasa sa avem toate si un weekend cat mai relaxant. (atat cat se poate cu delfinasii dupa noi) |
Bine ai venit Andreea
adrianaBuc spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui baby78
Bine ai venit Andreea Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor si Mara |
Bine ai venit! nu stiu cum am ratat mesajul tau
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012
PetraTudor spune:
Buna tuturor, sunt o mamica de doi baietei, cand eram cu cel mare in burtica am scris pe forumul Mamici de ghiocei 2009. Cel mic are 4 luni fara o saptamana :-)
Si pentru ca avem din ce in ce mai putin loc in casa, am decis sa daruim toate lucrurile pe care nu le folosim, in general este vorba despre lucruri noi sau aproape noi, pe care le-am cumparat sub impulsul momentului sau le-am primit.
Daca va intereseaza, adresa blogului meu este reclama - reclama mascata
Cu drag!
baby78 spune:
citat din mesajul lui PetraTudor Buna tuturor, sunt o mamica de doi baietei, cand eram cu cel mare in burtica am scris pe forumul Mamici de ghiocei 2009. Cel mic are 4 luni fara o saptamana :-) Si pentru ca avem din ce in ce mai putin loc in casa, am decis sa daruim toate lucrurile pe care nu le folosim, in general este vorba despre lucruri noi sau aproape noi, pe care le-am cumparat sub impulsul momentului sau le-am primit. Daca va intereseaza, adresa blogului meu este reclama - reclama mascata Cu drag! Bogdan (09.03.2009) |
Multumim Petra! Este un gest extraordinar ! Sa fiti sanatosi si sa te bucuri de baietii tai!
crispro spune:
Neata!
Cafeaua e gata!
N-am mai intrat de cand lumea!!!
Adriana, sa aveti iesire placuta azi, sa te simti bine!
Iuliana, din ce am mai auzit de la alte mamici, petele au disparut dupa un an jumate, doi ani. Sa ne spui cum decurge vizita la dr.
Andreea, bine ai venit!
Cadouri de Craciun- si eu ma tot gandesc, ca mai avem si 8 aniversari in exact acea perioada... Asa ca anul asta totul va fi chiar simbolic. Si ieftin! Lui V ceva carti, plastilina, creioane, ceva mic. Oricum, se bucura de orice cadou f f tare! si de o minge din aia cu 50 de bani, asa se bucura. Si mai ales ideea de cadou ii place. E si el darnic, daca zic ca mergem sa luam mingi, zice el singur sa ii luam si lui Stefan. Intr-o zi a vazut ca are 2 mingi la fel, a zis ca una i-o da lui Stefan (fara sa zic eu nimic)
Cu dormitul e bine, a a vut 2 nopti cu 12 ore de somn - bine se mai trezeste, dar f putin, si mai ales spre dimineata. Cu mancarea e muuult mai bine, mananca, cere, zice ca ii e foame.
Acum intoarce casa cu susu in jos. A dat niste creioane pe jos, si a dat cu piciorul in ele, si evident ca s-a murdarit parchetul. Zice - mama, ce facut, scris pe jos. Dat cu piciorul, murdarit, nu vrut.
E tare scump, e f sociabil, saluta pe toata lumea, ii place sa vb cu toti cu care ne intalnim. El care era f retras, acum e mare povestitor. Dar tot tb sa fiu si eu in zona.
No, weekend placut, copii cuminti si vreme faina (asta nu cred ca o mai avem...)
Sa-l ajutam pe Alex
puiutz_mic spune:
citat din mesajul lui Alice_Elena Elena, cand vin odata la cta, imi iau copiii (si pe maicamea) si vin la tine sa ma joc cu raducu, iar tu si dan va duceti in oras. Vrei? Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
tare as vrea! sa vedem daca ne reuseste!
Lala l-as lasa, dar chiar nu am cu cine... parintii lui Dan nu mai traiesc, iar ai mei sunt departe, la Barlad...la nasi nu indraznesc ca sunt ocupati...cu vecinii..cu nici unul nu e "prieten"
ooana spune:
citat din mesajul lui PetraTudor Buna tuturor, sunt o mamica de doi baietei, cand eram cu cel mare in burtica am scris pe forumul Mamici de ghiocei 2009. Cel mic are 4 luni fara o saptamana :-) Si pentru ca avem din ce in ce mai putin loc in casa, am decis sa daruim toate lucrurile pe care nu le folosim, in general este vorba despre lucruri noi sau aproape noi, pe care le-am cumparat sub impulsul momentului sau le-am primit. Daca va intereseaza, adresa blogului meu este reclama - reclama mascata Cu drag! Bogdan (09.03.2009) |
Foarte frumos!!!
sper ca fiecare lucru sa ajunga la persoana potrivita!
ooana spune:
La noi e o vreme de nu iti vine sa iesi din casa
diseara suntem invitati la un pahar de vin la niste prieteni...in rest hibernam