ajutati ma
Raspunsuri - Pagina 13
nadaflorilor spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cris_09
Cris ,mami de pui nazdavan,Sebi ,www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010 |
copilul o considera pe ea mama, ca e la ea de cand avea 6 luni (6luni la mama de imprumut 18 luni la ea...pe cine crezi ca o sttiga si o cunoaste ca mama?!)
cristoiu spune:
Portocalia, nu esti singura, eu ma gindeam ca nick-ul suna ca in cintecelul ala al trollului, asa cinta lolo-lolo-lo-lo-lo
Si vad ca ocoleste cu gratie anumite intrebari directe mentinind confuzia generala, asa ca tind sa iti dau dreptate.
Singurul semn de intrebare il aveam din cauza exprimarii, trolul nostru era ceva mai cizelat, dar daca si-a pocit asa stilul inseamna ca e bun de premiul trollul anului.
Dar na, e plosibil si sa fie o mama cu problema asta, e o mica minuscula posibilitate.
nadaflorilor spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mami_stefi
Si acum astepti sa te compatimim,sa iti plangem de mila si sa iti dam dreptate ? E,cel putin eu nu am sa o fac! Sunt n femei care raman singure cu 1-2-3-4 sau mai multi copii si nu aleg calea cea mai simpla,sa ii dea altora. Sa stii ca sunt si femei care muncesc cot la cot cu sotii lor sau chiar mai mult decat sotul lor,sunt femei ce merg la munca cu (,) copii,sunt femei ce sunt abuzate si tot raman langa copii lor.. Dar tatal copiilor unde e in aceasta ecuatie? El cum se ingrijeste de copii(cel putin ceilalti 2 care 'oficial' sunt ai lui)? Cea mai fericita mamica de Stefan Iulian (27.06.2010) cu bucati albastre de cer furate de acolo de sus si puse in loc de ochisori sa ii insenineze privirea si viata! |
eu am considerat ca era divortata sau doar in concubinaj cu tatal celorlati copii, eu stiu ca daca esti casatorita legal nu poti trece copii pe numele altui barbat decat cel de iti e legal sot, chiar daca nu sunt copii lui...da', nah se poate sa fie altfel acum......misterele parisului maica!
portocalia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristoiu Portocalia, nu esti singura, eu ma gindeam ca nick-ul suna ca in cintecelul ala al trollului, asa cinta lolo-lolo-lo-lo-lo Si vad ca ocoleste cu gratie anumite intrebari directe mentinind confuzia generala, asa ca tind sa iti dau dreptate. Singurul semn de intrebare il aveam din cauza exprimarii, trolul nostru era ceva mai cizelat, dar daca si-a pocit asa stilul inseamna ca e bun de premiul trollul anului. Dar na, e plosibil si sa fie o mama cu problema asta, e o mica minuscula posibilitate. |
cristoiu, nu e mare lucru sa-ti imaginezi un tip uman si sa incerci sa-l imiti (on line, desigur). sau voi nu v-ati jucat asa pe mirc cand erati mici? deh, eu am experienta din partea cealalta a baricadei :). sincer va spun, eu izbuteam personaje mult mai sofisticate, de-asta si incerc sa-i ridic stacheta lui lolo al nostru. daca tot ne distreaza, macar s-o faca cu staif.
ab5174 spune:
Eu zic sa o rugam pe Xio sa ii explice despre metodele de contraceptie, ca daca mai face citiva copii ii distruge si pe aia.
Si sa nu mai opreasca barbati pe strada sa ii treaca pe certificatul de nastere.
Si nu in ultimul rind a avea un servicu nu este o rusine.
Cu timpul poate isi cumpara si casa.
lolo-lolo spune:
procura facuta a fost numai de iesire am citit ca numai daca se face judecata poate sa iasa alex cu celalalt parinte la care cistiga procesul fara a mai da celalalt parinte acordul acum nici unul dintre noi nu poate iesi cu alex din tara fara acordul celuilalt parinte de aia cred ca face si procesul dar a scris cineva ca daca pierde spaniolul procesul imi poate plati pensie alimentara pentru cel mic
Rufus spune:
citat din mesajul lui ab5174 Eu zic sa o rugam pe Xio sa ii explice despre metodele de contraceptie, ca daca mai face citiva copii ii distruge si pe aia. |
Am rugamintea sa te abtii de la comentarii de genul asta. Nu au nici o justificare pe forumul nostru.
Rufus, Tora si iadele
nadaflorilor spune:
citat din mesajul lui eumada Rufus,tu nu obisnuiesti sa te aprinzi decat motivat....esti si tu om...din ce a prezentat femeia asta,LOLO se intelege ca ea nu are venituri,probabil unica sursa de venituri sunt copiii ei si acum a cerut probabil alti bani pentru a "returna"copilul.Are cazier,nu are servici,nu are casa...ce conditii ofera copiilor? Madalina Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate." |
conditiile pe care le ofera orice mama: casnica, care locuieste in casa socrilor (nici macar sotul ei nu are casa lui!), partea cu cazierul e subiectiva, sunt garla de posesori de cazier si nu le ia nimeni copii... faptul ca dupa ce l-a dat, s-a razgandit si se lupta sa si-l recupereze e in favoarea ei
ab5174 spune:
citat din mesajul lui lolo-lolo a scris cineva ca daca pierde spaniolul procesul imi poate plati pensie alimentara pentru cel mic |
Asta chiar e mizerie umana .....(daca povestea este adevarata) ii mai ceri si pensie alimentara dupa ce ca nu e tatal copilului.
L-au crescut 6 luni, ti-au dat banii si tu inca mai cersesti .....rusine.
Pot sa imi iau cartonas, dar nu cred ca cineva se poate cobori atita.
Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui nadaflorilor pa idaca era pe perioada nedeterminata, dupa cele 2 zile, tatal trebuia sa-si copilul si procura si sa plece...dar el a avut nevoie de o noua procura, iar lolo nu a mai semnat noua procura Nina,mami de, |
Poate zic o prostie, dar:
Procura nu cumva e valabila ptr. o singura iesire? E pe perioada nelimitata, inseamna (ptr. mine) ca poate iesi O DATA si sta cat vrea, o zi sau 10 ani! dar odata re-intrat in tara, procura nu mai e valabila... asa o fi?