ajutati ma

ajutati ma | Autor: lolo-lolo

Link direct la acest mesaj

buna sint lolo am 25 si am 3 copii acum 2 ani l am nascut pe alex are 2anisori la acel moment am fost singura si fara sprijin datorita fostului meu sot am avut dosar penal de inselaciune si am primit cu suspendare avind si 3 copii atunci fiind singura am fost deacord sa trec pe numele copilului meu pe un barbat care nu este tatal lui biologic amfostla notar si am semnat ca sint deacord sa creasca la el ,el fiind casatorit si traieste cu sotia in spania nu au copii a tinut copilul la el 6 luni si dupa l a adus iar in tara pt ca am doris sa stea si la mine acum dupa 2 ani el a inaintat aici in tara proces de incredintare copilul este tot la mine eu nu am posibilitate sa platesc advocat si nici sa platesc testul adn ce pot face sa nu pierd copilul el are bani eu nuva rog ajutati ma cu un sfat

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

Trebuie sa faci rost de bani sa platesti testul adn. Altfel cu ce cazier ai iti ia copilul.

& +35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lolo-lolo spune:

sti cumva cit costa sint disperata sa nu il pierd multumesc de raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Si mai are si declaratie notariala cum ca a fost de acord ca acel barbat sa ia copilul la el. Ma mir ca tipul ala a fost de acord sa il readuca din Spania si sa-l reincredinteze mamei pe o perioada de 1 an si jumatate. Ca doar nu suntem in Vandana.

Nu mi se pare in regula.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui lolo-lolo

Mult.

http://www.legmed.ro/?doc=1237738010

Costul unui test ADN de paternitate, stabilit de catre Ministerul Sanatatii, este de 26.488.000 lei (respectiv 2658,8 lei). In cost este cuprinsa prelevarea probelor biologice de la mama, copil si prezumptivul tata biologic, prelucrarea celor trei porbe si redactarea raportuluii de expertiza medico-legala. Costul analizei creste atunci cand sunt testate mai mult de 3 probe biologice.

Mergi la inceput

copilul a stat in spania numai 6 luni la adus inapoi pt ca i am spus ca doresc sa il vad pt 2 zile si dupa nu i am facut procura sa poata sa il scoata din tara fara acordul meu nu poate deocamdata daca cistiga procesul de incredintare atunci cred ca poate sa inl scoata fara semnatura mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lolo-lolo

Vreo 30 de milioane... cauta si tu pe net.
Ar treb sa existe. Il face numai iml-ul la cererea instantei. Treb sa-l dai in judecata deci... cred ca sunt cam adormita ...daca a deschis el proces nu mai e nevoie sa-l mai dai tu in judecata. Doar un avocat iti trebuie sa faca cererea.
altfel nu are valoare in instanta.
Deci pana la urma tot un avocat bun iti trebuie.
Partea buna e ca la sfarsitul procesului poti cere ca despagubiri suma de la adn.

Aaa... si mai este falsul in declaratii...ai declarat deja ca el e parintele. Ai inselat si statul si oamenii etc...
Dar asa cum spuneam la cazierul tau si fara bani e destul de greu...
cazierul o sa te traga mult...

& +35

Mergi la inceput

dupa cum inteleg tot la mine in cap se sparg toate si cel care a fost trecut in certificat nu pateste nimic si el a semnat ca este tatal copilului adevarul este ca il vrea inapoi si il iubeste foarte mult pe cel mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Chestia cu fals in declaratii nu se pune, poate spune oricand ca asa a crezut la momentul ala.
Problema este insa ca fara un avocat nu se poate face nimic.

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Eu nu inteleg de ce ai trecut copilul pe numele acestul barbat? A fost cumva intelegerea ca il pui pe numele lui si ii dai lui copilul sa-l creasca cu sotia lui? Ca un fel de adoptie mai rapida?

Si dupa ce i-ai dat copilul 6 luni, i-ai spus ca vrei sa-l vezi 2 zile si apoi ai tinut copilul la tine. Nu te supara, copilul asta nu e o jucarie, ba il dai, ba il vrei.

Nu stiu ce sa spun, am impresia ca te-ai folosit de barbatul ala cand ai avut nevoie sa-ti tina copilul. L-ai lasat sa se ataseze de copil si sa-l creasca cu sotia lui si acum te-ai razgandit.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper

Mergi la inceput

Pt mine conteaza ca are cazier si nici nu poate intretine familia.
lucruri care se pot dovedi usor. se dispune ancheta sociala ...bla bla bla.
In locul tau as incerca sa pun binele copilului pe primul plan...
si sa ajung la o intelegere amiabila cu acest barbat inainte de a fi prea tarziu.
orice avocat ar marsa pe dosarul penal si ar incerca sa mearga pe paralela cu declaratia notariala. Adica...ai inselat o data ai fost iertata de mila de sila, apoi ai inselat iar acest barbat de buna credinta. poti tu sa dovedesti ca acel barbat nu a fost de buna credinta cand a semnat?! Ai probe materiale in acest sens?

& +35

Mergi la inceput