ajutati ma
Raspunsuri - Pagina 14
ab5174 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Rufus
Am rugamintea sa te abtii de la comentarii de genul asta. Nu au nici o justificare pe forumul nostru. Rufus, Tora si iadele "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
OK.
Dar nu vad unde am jignit.
Lolo are deja 3 copii pe care nu ii poate intretine.
nadaflorilor spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ab5174
Am o tastatura de rezerva, daca vrei o timit .......si eu fac greseli cu duiumul dar la tine trebuie sa citesc un mesaj de 3 ori sa inteleg. |
esti rea....
lolo-lolo spune:
nu incerc sa conving pe nimeni fiecare crede ce vrea am spus si o repet sint foarte confuza . doresc numai niste sfaturi sa pot sa ma pot orienta eu mai bine de la cineva pe care nu cunosc si deaia vreau niste sfaturi sincere
Rufus spune:
Da, ab, te apropii de cartonas. Te rog, te rog...masoara-ti cuvintele. Nu ai absolut nici o justificare pentru exprimarea asta.
Rufus, Tora si iadele
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lolo-lolo procura facuta a fost numai de iesire am citit ca numai daca se face judecata poate sa iasa alex cu celalalt parinte la care cistiga procesul fara a mai da celalalt parinte acordul acum nici unul dintre noi nu poate iesi cu alex din tara fara acordul celuilalt parinte de aia cred ca face si procesul dar a scris cineva ca daca pierde spaniolul procesul imi poate plati pensie alimentara pentru cel mic |
Asta e scopul! (???)
mianda spune:
citat din mesajul lui lolo-lolo procura facuta a fost numai de iesire am citit ca numai daca se face judecata poate sa iasa alex cu celalalt parinte la care cistiga procesul fara a mai da celalalt parinte acordul acum nici unul dintre noi nu poate iesi cu alex din tara fara acordul celuilalt parinte de aia cred ca face si procesul dar a scris cineva ca daca pierde spaniolul procesul imi poate plati pensie alimentara pentru cel mic |
Mai femeie, nu pricepi ca acestui copil ii va fi mai bine fara tine? Lasa spaniolul sa castige custodia copilului si tu cauta-ti de lucru si intretine cailalti copii!
Acum te gandesti si la pensie alimentara? Femeie fara scrupule mai esti!
Rufus spune:
Sa inteleg ca femeile care cer pensie alimentara sunt lipsite de scrupule?
Rufus, Tora si iadele
nadaflorilor spune:
citat din mesajul lui ab5174 Cite dintre mamele de pe forum au fost oprite pe strada sa fie intrebate de un barbat daca vor sa il treaca ca tata in certificat? Cine l-a cautat pe el? |
niste cunostinte comune i-au pus in contact, eu ma intreb daca nu cumva acele cunostinte nu sunt cumva parte a sistemului de adoptii romanesc...
Nina,mami de,
ps. nu am nevoie de tastatura noua, imi asum toate greselile
en_kvinna spune:
Pai daca il lasi pe spaniol tata in continuare nu stiu ce sanse ai sa castigi custodia. Prin comparatie cu el, tatal.. Dat fiind cazul nu vezi pensie alimentara. Daca il scoti pe spaniol din postura de tata, tot nu vezi pensie alimentara. Adevarul e ca oricum ai da-o, cu copil la tine ori ba, tot in pierdere financiara esti.
nadaflorilor spune:
citat din mesajul lui lolo-lolo of incetati sa ma tot puneti la zid ,problema este ce sa fac+ daca numa prezint la proces atunci inseamna ca renunt la el |
pai de ce nu prezinti la proces? te doare un calcai?