ajutati ma
Raspunsuri - Pagina 15
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lolo-lolo nu incerc sa conving pe nimeni fiecare crede ce vrea am spus si o repet sint foarte confuza . doresc numai niste sfaturi sa pot sa ma pot orienta eu mai bine de la cineva pe care nu cunosc si deaia vreau niste sfaturi sincere |
Ok, uite parerea mea: daca iti doresti intr-adevar sa pastrezi copilul langa tine, fa testul ADN, dovedeste ca spaniolul NU e tatal lui Alex si tine copilul, daca crezi ca e posibil (financiar) sa cresti 3. Uita de pensia alimentara, nu e moral, nu e corect si nu ai avea nici o baza legala ptr. asta.
DACA, in schimb, crezi ca lui Alex i-ar fi mai bine cu familia spaniola, oricat te-ar durea, lasa-i sa-l creasca ei pe Alex ca si cum ar fi al lor. Dar atunci, nu te mai juca cu sentimentele lor si ale copiilor. Nu mai fa minge de ping-pong din copil! Lasa-le lor dreptul sa decida ce si cum vor legat de Alex (unde se duc in vacante, unde il inscriu la scoala, TOT si tu, de comun acord, esti o 'mami' din Romania.).
Astea sunt optiunile tale, e simplu de vazut care sunt optiunile, e mai greu de luat o decizie.
mianda spune:
citat din mesajul lui Rufus Sa inteleg ca femeile care cer pensie alimentara sunt lipsite de scrupule? Rufus, Tora si iadele "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Nu, doar aceasta femeie! Tu nu citesti ca ea vrea pensie alimentara de la un tata care de fapt e tata doar in acte? Crezi ca ala-i prost sa plateasca pensie alimentara? Poate demonstra oricand ca nu e el tata acestui copil cu un test de paternitate.
Vad ca esti tare sucit azi...esti cumva trolul?
Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui Rufus Sa inteleg ca femeile care cer pensie alimentara sunt lipsite de scrupule? Rufus, Tora si iadele "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
NU! Insa, sa ceri pensie alimentara de la un barbat despre care stii sigur ca nu e tatal copilului, mi se pare exagerat!
nadaflorilor spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui portocalia
cristoiu, nu e mare lucru sa-ti imaginezi un tip uman si sa incerci sa-l imiti (on line, desigur). sau voi nu v-ati jucat asa pe mirc cand erati mici? deh, eu am experienta din partea cealalta a baricadei :). sincer va spun, eu izbuteam personaje mult mai sofisticate, de-asta si incerc sa-i ridic stacheta lui lolo al nostru. daca tot ne distreaza, macar s-o faca cu staif. |
pe mirc era distractie cu discutii fara ncii o noima in care se prindeau de pe margini doi, trei de voiau mot sa prinda subiectul... noi ne jucam cu cartile de povesti, tastam la intamplare fragmente de propozitii..iesea o ciorba fara nici o noima
Rufus spune:
Da, e exagerat, dar ala tine musai sa faca pe tatal, ca sa obtina tutela.
Apai daca tii mortis sa fi tata si nu ti-a iesit faza cu tutela, nu-i normal sa platesti pensie? Sau daca nu i-a iesit smenul, vine si zice ca nu-i ta-su...Cum vine asta?
Rufus, Tora si iadele
nadaflorilor spune:
citat din mesajul lui lolo-lolo procura facuta a fost numai de iesire am citit ca numai daca se face judecata poate sa iasa alex cu celalalt parinte la care cistiga procesul fara a mai da celalalt parinte acordul acum nici unul dintre noi nu poate iesi cu alex din tara fara acordul celuilalt parinte de aia cred ca face si procesul dar a scris cineva ca daca pierde spaniolul procesul imi poate plati pensie alimentara pentru cel mic |
s-a strigat bingo!!!!!!!!
lolo-lolo spune:
financiar linga spanioli ar avea totul stiu sigur lucru asta multumesc mult pentru sfaturi nu am vrut sa isc discuti imi pare rau stiu ca multe dintre voi ma judeca dar asa este sintem oameni si toti gresim alex nu pleca de linga mine daca nu eram sigura cu spanioli ca nu ii fac nici un rau de asta am si cerut sa mil aduca in tara pentru ca si ei au inceput sa ma judece ca si voi daca se intimpa ceva cu alex mai ales sotia lui
DarkBendis spune:
Lolo-lolo, deci alternativele cam astea sunt:
nu te prezinti la proces (treaba ta din ce motiv) e posibil sa il pierzi pe Alex, daca tatal (deoarece omul din Spania e trecut in acte ca tata, indiferent ca e sau nu) reuseste sa convinga instanta ca la cel mic ii e mai bine cu el, iar tu nu esti acolo sa convingi instanta de contrariu.
te prezinti la proces si nu reusesti sa dovedesti ca tatal din acte nu e tata adevarat (adica nu poti plati testul ADN), instanta va decide cu care dintre voi doi ii e mai bine copilului. Daca castigi tu, poti cere pensie alimentara - dar atunci e foarte posibil ca barbatul din Spania sa ceara si sa plateasca el testul ADN si sa dovedeasca faptul ca nu el e tatal, si atunci primesti copilul, dar nu pensie. Oricum, e o treaba urata tare sa ceri pensie alimentara de la un om cand tu stii sigur ca nu el e tatal.
te prezinti si platesti testul ADN, barbatul din Spania va fi scos de pe certificat, deci nu vei primi nici un ban de la el (de ce ai primi, daca el nu e tatal), copilul teoretic va sta la tine, nu stiu ce se va intampla cu situatia ta, in caz ca vei fi acuzata de fals in acte, deoarece ai declarat ca omul acela e tatal copilului cand tu stiai ca nu e, si ai primit bani pentru asta (dar si astea trebuiesc dovedite, deci nu e chiar asa simplu, depinde ce probe au "ceilalti")
Dark Bendis
& The Goblin Prince (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
mianda spune:
Pana la urma, te-ai hotarat? Ce faci cu copilul?
Dar, spune te rog, daca tot ai ajuns la intimitati, de ce ai fost condamnata 3 ani cu suspendare pentru inselaciune? Ce-ai facut?
nadaflorilor spune:
mai femeilor, se practica si in alte zari de 'soare pline', era anii trecuti o poveste despre un cuplu de lesbiene (parca norvegiene), au pus de un plan cum sa isi traga copil, ca nu reuseau deloc cu adoptia, un prieten comun de alta orientare sexuala decat heterosexuala s-a oferit sa le faca bucuria si hatza hatza cu una dintre ele, pana a iesit copilul....fericire mare!
numai ca dupa niste ani, cele doua s-au despartit, ca venise timpul sa "move on" si cea cu copilul s-a trezit :singura, cu un copil, fara sustinere materiala etc....sa va mai spun ca l-a chemat pe bunul ei prieten la testul de paternitate si apoi i-a trantit o pensie alimentara?... nu s-a uitat niciun judecator: ca vai saracul om care ce bineintentionat a fost si cum si-a calcat el principiile si valorile in picioare sa le faca fericite pe dudui...