ajutati ma
Raspunsuri - Pagina 12
ab5174 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Rufus
Daca, repet daca, a fost asa cum zici, "spaniolii" isi merita soarta. Viata e dura, au vrut sa eludeze legea, au luat teapa. Aici nu vorbim de incalcarea legii la traversarea strazii prin loc nemarcat...vorbim de traficarea minorilor. Rufus, Tora si iadele "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Iar ea este mai vinovata a vindut un copil .....ca banuiesc ca aia nu aveau de unde sa stie ca ea VINDE ......nu au nici ei nici o scuza dar ea ca "mama" .....nu vreau sa scriu ce gindesc despre ea ca iar imi iau cartonas .
lolo-lolo spune:
alex a trait primele 6 luni de veata la ei in spania dupa 6 luni i -am rugat sa il aduca pentru citeva zile in romania dar nu am mai vrut sa fac procura sa il scoata si a 2 oara din tara am tot dreptul sint mama lui alex
ab5174 spune:
Cite dintre mamele de pe forum au fost oprite pe strada sa fie intrebate de un barbat daca vor sa il treaca ca tata in certificat?
Cine l-a cautat pe el?
ab5174 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lolo-lolo alex a trait primele 6 luni de veata la ei in spania dupa 6 luni i -am rugat sa il aduca pentru citeva zile in romania dar nu am mai vrut sa fac procura sa il scoata si a 2 oara din tara am tot dreptul sint mama lui alex |
Atunci de ce l-ai dat pentru 6 luni?
O MAMA nu face asa ceva,
en_kvinna spune:
citat din mesajul lui lolo-lolo alex a trait primele 6 luni de veata la ei in spania dupa 6 luni i -am rugat sa il aduca pentru citeva zile in romania dar nu am mai vrut sa fac procura sa il scoata si a 2 oara din tara am tot dreptul sint mama lui alex |
Si spaniolul este tatal lui Alex. Asa ca, tu gandeste-te cum ai putea sa ii revoci dreptul paternal. Ca mie mi se pare tare greu din moment ce tu ai declarat de buna voie ca el e tatal, si asa apare in certificatul de nastere. Poate merge cu testul ADN, dar fii convinsa ca spaniolul joaca tare si cine stie ce in ce directie o ia procesul. Numa' sa nu te vezi fara toti 3 copiii.
portocalia spune:
uf, mai, aproape ca-mi pare rau sa va stric jocul, dar serios, nimeni nu-si da seama ca lolo e trollul nostru de casa? desi apreciez twistul creativ in privinta numelui si scriitura rudimentara (go lolo, stiam ca poti mai mult!), nu pot sa nu observ ca subiectul asta vine la fix dupa cele 2 subiecte fierbinti despre rapirile de copii de catre mama/tata. si daca observati, vocabularul lui lolo si modul de frazare s-a sofisticat brusc dupa ce s-a incalzit subiectul.
trebuia sa ma fac detectiva :D.
ps: sa-mi ziceti daca va deranjeaza deconspirarile, tre' sa recunosc ca trollul nostru reuseste mereu subiecte fierbinti, poate-i mai fun sa-i facem jocul?
lolo-lolo spune:
of incetati sa ma tot puneti la zid ,problema este ce sa fac+ daca numa prezint la proces atunci inseamna ca renunt la el
nadaflorilor spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Victoria_mami
Nu a expirat procura. Lolo zice ca a semnat sa scoata copilul din tara pe perioada nedeterminata. Asta inseamna (si) ca-l mai poate aduce peste 50 de ani. Problema a aparu8t cand ei s-au intors cu copilul la cererea lui Lolo ptr. 2 zile (parsiva cerere, avand in vedere intentia clara de 'abuz de incredere', pana una-alta... vorbesc si eu...) Victoria, Mami Nadia si Daddy au invins Leucemia! VICTORIA |
pa idaca era pe perioada nedeterminata, dupa cele 2 zile, tatal trebuia sa-si copilul si procura si sa plece...dar el a avut nevoie de o noua procura, iar lolo nu a mai semnat noua procura
lolo-lolo spune:
portocala cred ca aio imaginatie super de bogata ce am trait pina acum nu doresc la nimeni
ab5174 spune:
citat din mesajul lui lolo-lolo of incetati sa ma tot puneti la zid ,problema este ce sa fac+ daca numa prezint la proces atunci inseamna ca renunt la el |
Deci lolo vrei o tastatura noua sau nu?
O trimit prin Detectivul Portoclia