ajutati ma

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Rufus,tu nu obisnuiesti sa te aprinzi decat motivat....esti si tu om...din ce a prezentat femeia asta,LOLO se intelege ca ea nu are venituri,probabil unica sursa de venituri sunt copiii ei si acum a cerut probabil alti bani pentru a "returna"copilul.Are cazier,nu are servici,nu are casa...ce conditii ofera copiilor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lolo-lolo spune:

incetati cu timpenile stiu ca toti 3 il iubim pe alex prima data cind i am vazut si lau vazut pe micut am simtit ca il iubesc stiu asta cind l au loat au cheltuit f foarte multi bani iau cumparat numai lucruri scumpe .si mai ceva spania nu este uganda find mic a avut doctor de familie care la avut in evidenta tot timpul mi au trimit toata ziua poze sa il vad am stiut tottimpul ce face si cu cine este asa ca nu mai aberati problema mea este ca nu pot sa renunt la el cum sa iau decizia cea mai inteleapta am adresa lor din spania am toate datele lui personale el nu ma jicnit niciodata numai nevastasa daca vroia sa imi faca vreun rau mil facea deja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ab5174 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:
citat din mesajul lui ab5174

- unei femei care a semnat la notar ca DA copilul

Te rog, poate mi-a scapat...unde a zis ca a semnat ca DA copilul?

Rufus, Tora si iadele

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

A scris ca a semnat la notar actele. Eu cred ca sltfel nu putea iesi el cu copilul din tara , dupa legea romaneasca.
Si noi cind am adoptat motanul ne-a vizitat a trebuit sa imi iau liber de la munca - am sunat si am zis ca sint racita, ca altfel rideau toti de mine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

A semnat ca sa poata iesi din tara cu copilul, nu sa renunte la tutela.
E o diferenta. Sunt o gramada de fete care au semnat cel putin o data la notar ca odrasla sa plece cu tatal, bunicii sau insotitoarea de bord. Asta nu inseamna ca si-au DAT copiii.

Si daca "m-am aprins" am facut-o in discutia vis a vis de cumparatul copiilor, nu de situatia lui lolo, pe care nu prea am cum sa o comentez fara fapte, acte, dovezi.

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lolo-lolo

incetati cu timpenile stiu ca toti 3 il iubim pe alex prima data cind i am vazut si lau vazut pe micut am simtit ca il iubesc stiu asta cind l au loat au cheltuit f foarte multi bani iau cumparat numai lucruri scumpe .si mai ceva spania nu este uganda find mic a avut doctor de familie care la avut in evidenta tot timpul mi au trimit toata ziua poze sa il vad am stiut tottimpul ce face si cu cine este asa ca nu mai aberati problema mea este ca nu pot sa renunt la el cum sa iau decizia cea mai inteleapta am adresa lor din spania am toate datele lui personale el nu ma jicnit niciodata numai nevastasa daca vroia sa imi faca vreun rau mil facea deja.

Am o tastatura de rezerva, daca vrei o timit .......si eu fac greseli cu duiumul dar la tine trebuie sa citesc un mesaj de 3 ori sa inteleg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lolo-lolo spune:

scuze sint foarte confuza

Mergi la inceput

Rufus, ea a facut o mare inselaciune cu certificatul de nastere in primul rind.
Dupa care s-a razgindit, dar in toata perioada a luat cite 100 - 200 euro cadou pentru ceilalti copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Ati vazut filmul "Gone baby, gone"? Fix cu intrebarea asta te lasa filmul, tu de ce parte esti? Mie imi este greu sa raspund.

Acum si povestea asta e foarte cinfuza, exprimarea la fel, asa ca unii intelegem alb, altii negru si altii maro. Eu am inteles ca (,) copilul a stat pina acum in Spania, deci nu doar 6 luni, ci de la 6 luni. Nu ma mai intorc sa recitesc, e irelevant.

Fata intreaba ce sa faca. Pai depinde. Depinde ce o mina pe ea in lupta. Adica daca acum a pocnit-o dragostea de mama intre ochi ca o bita de baseball, atunci ar trebui sa lupte si sa se faca luntre si punte sa ceara test de paternitate la proces.

Daca e cumva dragostea de bani - alocatie sau pensie alimentara - as spune sa gindeasca bine, ca s-ar putea sa existe un Dumnezeu totusi. Mie tare mi-e frica de varianta asta, caz in care as prefera sa cistige familia cealalta.

Totusi tu lolo ( trolo?! ) cum ai de gind sa intretii 3 (TREI) copii? S-a schimbat situatia ta sau esti tot in aceeasi situatie disperata? Daca nu s-a schimbat situatia, ce s-a schimbat atunci?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristoiu

Totusi tu lolo ( trolo?! ) cum ai de gind sa intretii 3 (TREI) copii? S-a schimbat situatia ta sau esti tot in aceeasi situatie disperata? Daca nu s-a schimbat situatia, ce s-a schimbat atunci?

S-a schimbat contul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui ab5174

Rufus, ea a facut o mare inselaciune cu certificatul de nastere in primul rind.
Dupa care s-a razgindit, dar in toata perioada a luat cite 100 - 200 euro cadou pentru ceilalti copii.

Daca, repet daca, a fost asa cum zici, "spaniolii" isi merita soarta. Viata e dura, au vrut sa eludeze legea, au luat teapa. Aici nu vorbim de incalcarea legii la traversarea strazii prin loc nemarcat...vorbim de traficarea minorilor.

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput