Tuse, muci, tot tacamul...
Raspunsuri - Pagina 9
pisigri spune:
Nu ai pt ce. Iti doresc sa nu fie niciodata nevoie sa incerci
IULIA va invinge CANCERUL
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009) si 29+
Darria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisigri dar nu cred ca merge sa te apuci brusc de homeopatie taman in toiul unei "crize" care necesita antibiotic. Ca mama, eu as prefera sa incep preventia homeopata pe un copil sanatos.... |
Se poate si iti povestesc din exp. pers. Anul trecut am primit recomandare de la domnul dr. Cozma sa scoatem amigdalele fiindca erau pline de pungute infectie si mi-a spus ca nu le poate recupera. Am refuzat sa le scot(mai ales ca am copil cu astm alergic iar doamna dr. Gotia mi-a confirmat ca nu se scot in cazul ei) si le-am tratat cu antib. din plante. La final, analizele inflamatorii(sange) si exudate erau ok.
Dupa inceperea gradinitei, aceeasi problema. Am ajuns la homeopat cu amigdalele pline de infectie, tuse, secretii verzi nas si tot tacamul. Le-a tratat homeopat pana acum - confirmat de analize(sange).
Tot in timpul insuficientei respiratorii in curs de agravare am intrerupt tratam. alopat(oricum nu o ajuta - nu intru in detalii) si am inceput tratam. homeopat. Am ajuns la homeopat la rec. unui alergolog.
ina.click spune:
Va rog frumos sa nu formati doua tabere, alopatii si homeopatii si sa incepeti sa va certati. e pacat, suntem toti parinti si le dorim cu totii copiilor nostri sa fie sanatosi.
Recunosc cu mana pe inima, manelistic si sonor, ca si eu consider homeopatia o mare aiureala placeboistica. NU o confund cu terapia naturista, etc.
INSA avand in vedere ca, de exemplu, softurela mi-a ramas in minte drept o fiinta rationala, desteapta (desi cam radicala, dar fiecare cu cucii lui) si cum nu e singura fiinta care nu pare zarghita dar ma asigura de eficacitatea tratamentelor homeopat, eu sunt dispusa sa le incerc.
Pentru ca totusi cunoasterea mea e limitata si daca-mi pun degetele in urechi zicand "lalala esti un prost" nu castig nimic.
Recunosc ca acum, cu otita batand la usa (in timpan mai precis) nu=mi prea vine sa o dau pe homeopatisme. Daca erau urechile mele, poate imi asumam riscul de a surzi sau de a da in altele mai nasoale, si imi bagam usturoi prin urechi sau icnepeam sa iau picaturi homeopate. Fiind vorba de copilul meu insa si fiind vorba de o infectie intr-o zona sensibila si periculoasa, prefer si imi asum riscurile aferente tratamentului cu antibiotic.
INSA. Daca scapam de otita asta si de tuse, am sa incep si eu la randul meu sa ma informez asupra medicinei homeopate, in special asupra remediilor preventive, de crestere a imunitatii, etc. In cel mai rau caz, dau banii pe apa chioara cu zahar si un strop de marketing in ea. Macar aia nu f$%6 stomacul sau ficatul, ca antibioticul.
Deci va multumesc mult tuturor. Eu personal voi administra timp de 5 zile antibioticul asta cumva (am luat suc....stiti de cati ani nu mai am suc in casa...poate merge) si voi continua cu tratamentul alopat. Insa repet, nu vreau sa ma erijez in declaratii radicale. O fi ca voi, o fi ca mine, am sa incerc. Ma voi face frate cu dracul homeopat, dupa ce trec de lacul de muci.
Grup despre gradinite, crese, bone, scoli pe FB:
https://www.facebook.com/groups/397305800323707/
irinabobe spune:
ina sigur doar 5 zile? din cate stiam antibiotic trebuie minim 7 zile. scuze daca ma insel.
ina.click spune:
mie mi-au zis sa dau 5, sa revin dupa 7 la control, daca totul e ok, sanatate, daca nu, sa dau 10.
Grup despre gradinite, crese, bone, scoli pe FB:
https://www.facebook.com/groups/397305800323707/
cristinuk@ spune:
noi luam homeopate si daca e cazul de antibiotic odata asa ne da dom" doctor suntem cu fundul in doua luntrii
dienutze spune:
Citat: |
citat din mesajul lui teolinda Poate l-a ajutat si Cod Liver Oil pe care il dau cam de toamna trecuta, poate si laptisorul de matca... sau simplu fapt ca a mai crescut. LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005) www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE MONICA70 ARE NEVOIE DE NOI "Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!" |
Am inceput si eu sa ii dau uleiul asta de peste cu gust de lamaie, chiar il accepta f bine!
Pb e ca trebuie tinut la frigider, oricat de jos pe usa il tin tot e rece bocna, imi e teama sa nu ajunga fix pe amigdale si sa dam in altele! Cum il dai? Au avut vreodata pb cu gat rosu de la el?
Si a doua pb! Le mai dai vigantol? Caci are D3!
Nu am ajuns la medic inca, asteptam prima raceala urata, caci intrebam acolo.
Merci!
Daca stiam ca le dai uleiul asta te intrebam live la danone :)) Noi suntem fetele de la receptie care s-au speriat de jucaria lui Nicolas :)
pisigri spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Darria
Se poate si iti povestesc din exp. pers. Anul trecut am primit recomandare de la domnul dr. Cozma sa scoatem amigdalele fiindca erau pline de pungute infectie si mi-a spus ca nu le poate recupera. Am refuzat sa le scot(mai ales ca am copil cu astm alergic iar doamna dr. Gotia mi-a confirmat ca nu se scot in cazul ei) si le-am tratat cu antib. din plante. La final, analizele inflamatorii(sange) si exudate erau ok. Dupa inceperea gradinitei, aceeasi problema. Am ajuns la homeopat cu amigdalele pline de infectie, tuse, secretii verzi nas si tot tacamul. Le-a tratat homeopat pana acum - confirmat de analize(sange). Tot in timpul insuficientei respiratorii in curs de agravare am intrerupt tratam. alopat(oricum nu o ajuta - nu intru in detalii) si am inceput tratam. homeopat. Am ajuns la homeopat la rec. unui alergolog. |
Daca nu te deranjeaza, da-mi si mie te rog un mesaj privat cu date de contact ale medicului homeopat, ca vad ca esti tot din Iasi.
IULIA va invinge CANCERUL
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009) si 29+
lavi02 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui pisigri
Panadolul e tot antiinflamator. IULIA va invinge CANCERUL http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) si 29+ |
Imi pare rau sa te contrazic la loc dar Nu e antiinflamator. E paracetamol. Am pus link la prospectul paracetamolului in care scrie ca e un antiinflamator foarte slab. nu mai caut acum link, se gaseste cu google.
In rest, interesant ce zici cu spalatul nasului!
Darria spune:
pisigri: ti-am trimis pm dimineata, inaintea reviziei tehnice. Sa-mi spui daca nu ai primit pm, nu-l vad la expediate.