Tuse, muci, tot tacamul...

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Citat:
citat din mesajul lui ingridnen

cum am scapat eu de o tuse reziduala... la sfatul medicului
- ceai de scai vanat, o cana seara
- extract gemoterapic de coacaz negru, 25 picaturi dimineata si 25 seara
Durata tratament 10 zile, chiar daca dispare tusea mai repede.
Ceaiul si extractul se gasesc in magazinele naturiste.

Merge si la copii, am aplicat de cateva ori la fi-miu

Ingrid si Cristi 9 ani

Saru-mana. La copii cate picaturi?? Al meu bea orice ii dau. Reusesc sa-l pacalesc cumva. Singura chestie la care n-am gasit rezolvare pana acum e ceaiul Nu l-a baut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Citat:
citat din mesajul lui teolinda

SoriLea... eu as zice sa-l scoti un pic din mediul in care este acum.. adica du-l un pic pe la munte. Al meu..cel mare avea o tuse de-asta de prin mai(dupa un pui mic de raceala de la gradi).. si pana nu a mers la mare in iulie nu i-a trecut .

Cat despre pneumolog... ce sa zic... eu am fost cu al meu la aproape 5 ani si mi-a zis ca dupa cum l-a "auzit" el ...are astm. Da' sa-l duc la alergolog sa-i faca teste spirometrie. Nu i-a iesit nimic la teste, spirometria a fost buna..doar ca tusea spart. La plamani alergologul a zis ca nu se aude nimic, nici vorba de astm... pediatrul ...la fel... medicul meu generalist(care are 2 copii adolescenti cu astm, alegii si tot tacamul) mi-a zis acelasi lucru... Si iaca-ta ca am ajuns la aproape 7 ani si am "scapat" de asa-zisul astm.

Stiu ca e greu sa crezi ca nu are nimic copilul cand tu il auzi tusind insa am constatat pe propriul meu copil ca "schimbarea" mediului este f. importanta dupa o raceala. De fiecare data cand am plecat cu el din Bucuresti...fie ca a fost la mare sau la munte ne-am intors acasa fara buhaieli.

INA - de-asta urasc traiul la bloc. Brrr pe frigul asta reabilitare.Pune pe ei sa se miste mai repede

Va doresc o saptamana usoara...fara muci/tuse si tot tacamul aferent

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

MONICA70 ARE NEVOIE DE NOI

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Multumesc pt raspuns Teolinda.

Imi sunt de mare ajutor sfaturile voastre. M-am mai linistit putin.
Azi am fost prima zi la gradi. A fost ok. Sa vedem cat ne tine asa, ca sunt ff multi copii bolnaviori

Sanatate multa va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

AM INVINS, FRATI ROMANI!

Momentan cel putin.
Am ajuns la Gr Alexandrescu aseara, la recomandarea medicului de la cresa. Unde ne-au sters toate medicamentele de pe lista, pt ca cica le lua oricum degeaba, neavand nimic la plamani, urechi etc. Au prescris Colargol si niste picaturi cu Z, seara la culcare - scuzati memorie varza.

....si i-au scos mucii cu sonda aia. 'ai de mine. Ce-a iesit. CAT a mai iesit. Nu se mai opreau din iesit. Procedura in sine spre sa nu o repet prea des pt ca parea destul de nasoala, asta micu plangea si se zbatea, la un moment dat au inceput sa iasa si cu sange muci si i-a sangerat o nara si dupa :(
Insa dupa asta a dormit tun, n-a mai sforait, n-a mai tusit etc.
Acu sper sa nu se formeze la loc iarasi. Da ce era acolo, frate, nu pot sa cred ca atata cantitate poate incapea intr-un nas asa mic. De fapt in gat erau, si de aici haraiala si tusea. Pffff....

Mi-a confirmat si asistentul ca nu fac nici o branza cu pompitele mele acasa, fata de sonda aia. Adica sincer nu vad cum as ajunge tocmai ACOLO. In gat, bagat pe nas. Nici nu cred ca vreau, de fapt.

Dupa asta ne-am catapultat rapid din spital pt ca ma gandeam ca vin cu un mic si plec cu 8 viroze la ce era acolo.

De cate ori deschid fereastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Ina, ai incercat RINOBABY ? (Da, am eu un fix.)

http://www.clubafaceri.ro/bursa/sanatate_frumusete/30689/ASPIRATOR+NAZAL+RINOBABY.html

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

nu am incercat, am incercat pivalone si rinonef. acum colargol. prefer sa minimizez panoplia de medicamente alopate totusi, mi-e ca deja am experimentat prea mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Sorry ca am insistat, dar episoade de-astea vor mai fi si trebuie sa inveti sa-i scoti secretiile. Cu aplicatorul asta i-am scos noi lui Alex pana a invatat sa-si sufle singura nasul. Dupa ce-a mai crescut eu o tineam in brate, nu-i neaparata nevoie sa stea culcata, dar da, trebuie sa fie doi adulti, eu o tineam strans si tata-su aspira. Umpleam tubuletul ala, inchipuieste-ti!
(Am terminat.)

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Aaaa imi cer scuze, este aplicator?
Pai am batista bebelusului + din ala tip pipeta. Daca zici ca aduce ceva in plus, pot sa incerc, de ce nu.

Imi cer scuze am crezut ca or fi iar picaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

De ce e rinobaby mai bun decat batista bebelusului aia atasata la aspirator?
Intreb cu maxim interes si sinceritate. Eu am avut un fel de ...ma rog, ceva la care tot eu trebuia sa aspir cu gura, dar nu a facut nici o scofala. O fi asta mai bine conceput. Dar e mai bun decat ala pt aspirator?

IULIA va invinge CANCERUL

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009) si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Salut,

Noi am rezistat eroic: in prima luna de gradi n-am lipsit deloc.
Am facut prostia(pt ca putea sta acasa cu mama) sa-l duc insa cu muci(care nu cred sa fi fost suflati nici macar o data la gradi) in ultimile zile si ne-am procopsit cu o otita urata(seroasa) chiar de ziua lui. Pt ca era seara tarziu, urma petrecerea si nu spusese decat o data ca-l doare am considerat ca pot sa-i pun picaturile pe care le lua prietenul lui si care amortea locul pana dimineata cand ajungeam la dr. Putea fi cea mai mare greseala dar, Dumnezeu ne-a ferit. Spun asta pt ca ajunsi la ORL ni s-a spus ca nu trebuie sa ajunga sub nicio forma lichid la urechile lui, nici sa ne spalam pe cap nu avem voie o sapt. si ca timpanul se poate perfora oricand. A fost singura data cand i-am dat medicamente fara prescriptie si nu cred sa se mai intample la spaima care am tras-o.
Sunt hotarata sa-l duc in continuare la gradinita(are doar 3 ani si poate sta acasa cu buni), dar numai cand e sanatos tun.
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

SoriLea, lui fi-miu i-am dat tot 25 de picaturi, ca si pentru mine, insa el e maricel totusi....
Scrie pe ambalaj cate picaturi la copilasi mai mici.

Sanatate la puiuti ! Cand va citesc imi aduc aminte ce-am patimit si noi ani de zile (l-am dat la gradi la 3,5 ani). Doua saptamani acasa, una la gradi si tot asa...

Ingrid si Cristi 9 ani

Mergi la inceput