Caravana DC 'Doneaza Viata!'

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Eleni, daca intrebarea ta nu e retorica iti sugerez sa o plasezi intr-o zona cu 'trafic' mai mare

multumirile mele speciale sustinatorilor
Eleni si Cricor au fost cu mentinerea psihicului sus

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

De dragul Artei

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Am ajuns si eu acasa la ora 17.45 .Nu e de gluma cu fetele astea cand se intalnesc .
Si mie ,sincera sa fiu mi-a fost cam frica ,dar iaca,nu am patit absolut nimic,ma simt excelent,nici macar nu am ametit cand m-am ridicat.Si daca va zic ca la iesire alinuk in persoana avea grija sa ne rehidrateze ...la urmatoarea actiune veti da buluc
Intr-un fel si eu am fost dezamagita ca a participat atat de putina lume,dar asta este,cu arcanul nu poti duce pe nimeni .Daca la asemenea actiuni ar participa macar jumatate din cei care se aduna ciorchine la subiectele cu samanta de scandal,am fi cu mult mai multi,dar na,fiind un gest benevol si umanitar,se pare ca nu multa lume este capabila de asa ceva
Mi-a facut mare placere sa ma reintalnesc cu fetele pe care deja le stiam(chiar si pe Rufus l-am prins 2-3 minutele,cu Ioana superba si pe care tin sa ii felicit pentru gestul lor,caci personal nu am reusit ca plecasera pe cand am iesit eu ).Si la fel de mare placere mi-a facut sa cunosc fete noi
Abia astept sa incepem treaba pt actiunea de Craciun

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Merita sa bagati un ochi ....

Mergi la inceput

asa..multumesc Lumi

Corina ca sa vezi ca mi-am luat misiunea lasata de tine in serios, si dupa ce ai plecat...'tot ce iesea pe picioare' de la camera de 'tortura' intra la hidratare

Alinuk

De dragul Artei

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cricor

Nu greutatea in sine este o problema..ci raportat la inaltime.

Monicabo este foarte slaba (nu stiu cate kg) si ea a putut dona.

La fel fata lui Rufus..este f tanara, nu cred sa aiba peste 50kg .. si ea a donat.

Nu cred ca aveai voie sa vii cu copil mic acolo. Parca am vazut un afis care spunea ca e intersiz accesul cu copii in sala de recoltare.

50 kg am. Nu mi-au zis sa fie chestia asta vreo problema, m-a suit pe cantar sa vada exact
Oricum, n-am auzit pe nimeni sa nu fi donat din cauza greutatii, hemoglobina a fost problema...

Eleni sau Alinuk, nu reusesc sa intru in linkul ala de poze... mi se deschide pag. alba...

Inca o data: mi-a parut f bine sa va cunosc pe toate si ca am petrecut timp impreuna, altfel am gestionat emotiile (am avut, era prima data) fiind impreuna
pupici

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

si mie mi-a placut ca v-am intalnit...scuze ca am fost pe fuga...dar au sunat telefoanele in draci la mine...si de la munca nu m-am putut invoi asa ca am tras doar o fuga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

data viitoare mananc numai ficat cu spanac 2 saptamani inainte....

Mergi la inceput

incercati albumul

www.flickr.com/photos/23251288@N07/sets/72157631731210457/" target="_blank">aici

poza de top
www.flickr.com/photos/23251288@N07/8071159661/in/set-72157631731210457/" target="_blank">maini unite!

Alinuk

De dragul Artei

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Pentru noi a fost o premiera.
Nu pot sa explic de ce am asteptat pana la varsta asta ca sa donez. E atat de simplu...Ioana voia sa doneze mai demult, ma tot astepta pe mine...
Asta este motivul pentru care i-am multumit Alinukai. Ca m-a (ne-a) mobilizat. Dar cel mai tare mi-a placut intalnirea cu voi, fetelor. Stiu, poate n-am fost foarte vorbaret...dar chiar am fost putin coplesit. E clar, trebuie sa ne vedem mai des.

Despre prezenta slabuta: stiu pe pielea mea ce inseamna sa vrei dar sa n-o faci(). Lumea de acolo (personalul) ne-a asteptat, ne-a sustinut. Am stat de vorba cu mai multe cadre medicale, toate stiau de actiunea noastra. Macar auzisera. Ei sunt putini, fugariti...dar tot au avut timp de noi. Ne-au bagat in fata. Le-am explicat cine suntem si ce vrem. Ne-au felicitat.
Cred ca, dupa ce mai multi dintre voi o sa vedeti ca suntem intregi, ca n-am patit nimic, o sa prindeti curaj. Da, pierdeti ceva timp...dar e ok. A trecut asa repede...
Alinuk, ca de obicei. Pregatita, ditai afizul cu DC ne-a insotit de la parter pana la etajul 2, am avut gustarele, suc (mi-a placut incantarea cu care se servea oricine trecea pe acolo, personal medical sau oameni care donau). Eu m-am simtit ca la piknic
Si voi, fetelor...tare dragute mai sunteti!

Pentru amuzament:

Topul celor mai intalnite “scuze” pentru a nu dona (de pe www.doneazasange.ro)

Nu-mi plac acele / Mi-e frica de ace / Mi-e frica sa donez sange. Aproape oricine simte asa prima oara. Pe de alta parte, majoritatea donatorilor va pot spune ca nu se simte decat o mica intepatura si dupa 7-10 minute… gata! Daca va faceti timp si curaj pentru o singura donatie, va veti intreba ulterior de ce ati ezitat atat.
Sunt prea ocupat. Intregul proces dureaza aproximativ o jumatate de ora, din care timpul afectat efectiv donatiei este de 7-10 minute. Daca stai un pic si te gandesti ca 30 de minute din timpul tau pot insemna o viata intreaga pentru un copil nascut prematur, sau pentru cineva care a suferit un accident, ai putea decide ca poti sa-ti faci timp pentru a salva o viata.
Nimeni nu mi-a cerut… nu mi-am dat seama ca e nevoie de sange. Considera ca tocmai ai fost intrebat! Donezi? Pur si simplu nu exista o alta cale de a acoperi nevoile de sange ale pacientilor si ale spitalelor decat prin donatiile celor ca tine. In fiecare clipa, cineva are nevoie de sange!
Am donat deja in acest an. Poti dona la fiecare 72 de zile. Multi oameni doneaza sange chiar si de 5 ori pe an.
Mi-e frica sa nu iau SIDA. Este imposibil sa iei SIDA atunci cand donezi sange. pentru fiecare donare se foloseste un ac nou, steril si de unica folosinta.
Nu am o grupa “buna” de sange. In fiecare zi este nevoie de orice tip de sange pentru a face fata solicitarilor. daca ai o grupa comuna de sange, exista multi pacienti care au nevoie de el, deci cererea este mare. Daca ai o grupa de sange rara, sunt mai putini donatori disponibili, deci este la fel de multa nevoie.
Nu am sange “in plus”. In medie, corpul uman are 4-5 litri de sange. Doctorii spun ca un adult sanatos poate dona cu regularitate, pentru ca organismul reface cu rapiditate sangele donat.
Nu vreau sa ma simt slabit dupa donare. Donarea de sange nu are un efect negativ asupra unui adult sanatos pentru ca organismul contine suficient sange. Vei dona 450ml, iar corpul, ce produce constant sange, va inlocui volumul donat in 24 de ore. Majoritatea oamenilor isi continua activitatile obisnuite dupa donare.
Nu este nevoie de sangele meu (Sunt prea bartran / Sunt bolnav) Daca nu sunteti siguri, intrebati-va medicul de familie. Personalul din centrele de donare, poate de asemenea sa analizeze starea ta de sanatate. Totusi exista o limita superioara de 65 de ani, pana la care se poate dona sange.
Am un tip rar de sange si astept pana va fi nevoie in special de el. Tipurile de sange care sunt rare se gasesc intotdeauna in cantitati mici si insuficiente. Exista o nevoie constanta pentru aceste tipuri rare de sange fiind foarte greu de evitat situatiile de criza.

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Cu tot dragul as fi participat si eu, insa...nu am stiut. Ultima saptamana nu am mai stat pe forum si abia astazi am vazut reclama, cand deja era prea tarziu. Insa data viitoare voi veni sigur!

Felicitari donatorilor!

DE VANZARE, PENTRU COPII SI MAMICI. SUPER OFERTE!!!

Uneori am impresia ca daca animalele ar putea vorbi, noua ne-ar fi rusine sa mai deschidem gura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Felicitari pentru aceasta initiativa!
Si eu am inceput sa donez sange , de vreun an de zile, de cand o prietena a avut un accident de masina si cei de la spital ne-au spus ca e nevoie de sange. De atunci ma duc regulat sa donez.
Mi-ar fi placut sa se faca astfel de campanii si in alte orase ale tarii...felicitari inca o data!

Mergi la inceput