Caravana DC 'Doneaza Viata!'

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

Mey Alinuka, eu te suspectez ca ai numarat la aia 21 si pe doamna aia care ne urmarea cu mopul.
Intrebarea nu era retorica, dar nici pe baza de scandal, asa ca o las aici.
Eu ma bucur ca am reusit sa las sange pentru celulele stem... Nu reuseam sa imi mai leg un drum si pentru asta, iete ca am comis-o acm.
Mie imi place atmosfera creata, eram centrul de atractie al institutului, cu rasete si galagie, de ne-a si certat domnul de la paza de cateva ori. Eu sunt tot timpul dornica sa cunosc lume noua... si orice ocazie e mai mult decat binevenita.
Asta asa, ca sa arat si partea buna a lucrurilor... dar e drept ca pe mine ma mananca limba si imi zic prietenii ca atunci cand deschid gura am limba despicata in 2 . Deh, naravuri de adult imatur care s-a invatat sa nu prea dea socoteala...
Hai sa ne fie bine tuturor, cu sau fara sange varsat. A mai disparut din gustul amar... zic sa punem si de-o donare de altceva (de organe care ne prisosesc... sa mai avem ocazia sa ne vedem). Eu am niste pungute cu venin acumulate, le ofer pentru cercetare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicabo

Citat:
citat din mesajul lui Cricor

Nu greutatea in sine este o problema..ci raportat la inaltime.

Monicabo este foarte slaba (nu stiu cate kg) si ea a putut dona.

La fel fata lui Rufus..este f tanara, nu cred sa aiba peste 50kg .. si ea a donat.

Nu cred ca aveai voie sa vii cu copil mic acolo. Parca am vazut un afis care spunea ca e intersiz accesul cu copii in sala de recoltare.

50 kg am. Nu mi-au zis sa fie chestia asta vreo problema, m-a suit pe cantar sa vada exact
Oricum, n-am auzit pe nimeni sa nu fi donat din cauza greutatii, hemoglobina a fost problema...

Eleni sau Alinuk, nu reusesc sa intru in linkul ala de poze... mi se deschide pag. alba...

Inca o data: mi-a parut f bine sa va cunosc pe toate si ca am petrecut timp impreuna, altfel am gestionat emotiile (am avut, era prima data) fiind impreuna
pupici

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Slaba-neslaba, mie mi-a sarit in ochi (am vazut pozele) cat e de FRUMOASA! La fel si IOANA de tata mandru, Rufus.

Felicitari tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

data viitoare nu va las sa incepeti nici o actiune pana nu ajung si eu...

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Merita sa bagati un ochi ....

Mergi la inceput

Citat:

data viitoare mananc numai ficat cu spanac 2 saptamani inainte....

Ca sa sti ptr. data viitoare: spanacul nu ajuta. Organismul nu asimileaza fierul din spanac (asa mi-a zis dr. cand eram gravida si aveam anemie). In schimb, baga ficat de vita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Eleni am pus la numar si fetele de la Constanta si Piatra Neamt

Dupa incheierea actiunii am baut un fresh si am mancat super bine la bistro ul ala de pe colt recomandat de tine.

Si am platit cu bonurile primite de la Centrul de Transfuzii.

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

De dragul Artei

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victoria_mami

Citat:

data viitoare mananc numai ficat cu spanac 2 saptamani inainte....

Ca sa sti ptr. data viitoare: spanacul nu ajuta. Organismul nu asimileaza fierul din spanac (asa mi-a zis dr. cand eram gravida si aveam anemie). In schimb, baga ficat de vita.

Ce bine..ca si asa nu-mi place spanacul.

In caz ca va intrebati, problema in urma donarii nu e ca donatorul lesina pe acolo ... ci ca nu prea au ce face cu sangele de anemic...in urma prelucrarii nu ramane mai nimic de el sa poata fi folosit.
Asta cu lesinatul se aplica mai degraba la cei cu tensiune mica..aici am stat ceva mai bine, desi m-au trimis sa beau o cafea atunci pe loc...pe care am baut-o degeaba pana la urma.

Cu toata dezamagirea mea, ma bucur ca am fost acolo...macar am fost pe post de distribuitor de suc si ciocolata de casa precum si factor perturbator.

A...cireasa de pe tort: La plecare ii spun domnului care strangea buletinele ca sper ca nu l-am suparat prea tare cu galagia, dar era prima oara cand donam, bla, bla, bla (eram toata un zambet) ... si el..'eh, asa e cand sunt multe femei, fac galagie ca gastele' - citat aproximativ...

Mergi la inceput

Citat:

In caz ca va intrebati, problema in urma donarii nu e ca donatorul lesina pe acolo ... ci ca nu prea au ce face cu sangele de anemic...in urma prelucrarii nu ramane mai nimic de el sa poata fi folosit.

In mod normal, ar [utea fi folosit. Nu stiu in Ro, dar aici sangele se 'imparte' in trombocite, leucocite si hemoglobina in pungi diferite si, desigur, sangele intreg, cu de toate. Si se administreaza in functie de nevoi. Victoria a avut cateva transfuzii de trobocite, doar, cand erau scazute, sa scada riscul unei posibile sangerari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Victoria, merci!
Fetele au fost la inaltime azi!

Zi-mi si mie te rog, in linkul ala dat de Eleni sunt poze? Ca mie nu mi se deschide pagina...

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabby2011 spune:

eu ce sa mai zic?
Mi-am facut si eu curaj sa ma duc, dupa toate formalitatile,dau si sange, imi face o leucograma pt ca luasem un tratament, ma duc inapoi la doctora si descopera ca am amigdalitele inflamate, asa era, in dimineata aia m am trezit cu ele umflate.......zice doctora nu se poate,reveniti dupa 15 zile............imi parea rau sincer ca ajunsesem pana acolo,eram si cu fetele sa ma imbarbateze daca ma lua ,,cu leasin,, cum mi se intampla de obicei la analize........da recunosc ca si o parte din mine rasufla usurata,fricoasa de mine

Deci acum am carnet de donator......cine merge cu mine?

Aha, deci a fost asa bine ca ati fost si la bistro dupa....imi pare rau ca am plecat,ma cautau cei cu netu pe acasa.......si tot pe wireless sunt, nu stiam ca intai vin sa ti faca contract si dupa cateva zile vin cei cu instalarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Dragelor, nu eram vorbarete ca...gastele ci macaiam ca ratele....doar e emblema noastra nu? Ratele de pe DC s-au strans la centrul de donare

Mergi la inceput