Caravana DC 'Doneaza Viata!'

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Eu...ca si Amelia_ilie...n-am putut dona din cauza de hemoglobina sub limita admisa.

...ca si Eleni sunt dezamagita prezenta restransa.

Altfel a fost o intalnire cu fete vesele pe care imi face placere sa le intalnesc oricand.

A...si vreau sa o remarc pe fata lui Rufus, tanara si slabuta si tare curajoasa. Mi se pare foarte cool sa vii cu copilul la donat sange ... chiar o experienta deosebita. Sper sa fac si eu candva asta..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

imi pare rau ca nu am ajuns, dar nu m-am incumetat sa vin cu copilul, pe care nu aveam cui sa-l las. inteleg ca au mai fost mamici cu bebeii. si eu m-am gandit sa vin cu al meu, dar apoi mi-a fost teama ca daca nu ma simt bine, cum ajung acasa si cu manzul dupa mine?
pana la urma cu greutatea cum ar fi fost? si cele mai slabute pot sa doneze, daca sangele e ok? eu am 52 kg si as vrea sa stiu daca asta ar fi o problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Nu greutatea in sine este o problema..ci raportat la inaltime.

Monicabo este foarte slaba (nu stiu cate kg) si ea a putut dona.

La fel fata lui Rufus..este f tanara, nu cred sa aiba peste 50kg .. si ea a donat.

Nu cred ca aveai voie sa vii cu copil mic acolo. Parca am vazut un afis care spunea ca e intersiz accesul cu copii in sala de recoltare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Buna!

Am fost, ne-am intalnit, am donat. Mi-a facut placere sa ma intalnesc cu fetele, foarte sufletiste fiecare din ele!
Elara a fost o surpriza sa ne intalnim si pe DC

Dupa donare, care a mai putut sta, ne-am dus sa mancam ceva de pranz, sa ne refacem fortele

Alinuk, multumim frumos pentru organizare!!

Data viitoare sa veniti mai multi!

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

As fi venit cu drag, dar am avut hepatita, nu merge!
Felicitari celor care ati donat!

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

https://docs.google.com/file/d/0B2-W4SNmGZ6uWU5Eb0hpSDg1RFE/edit

Nu sunt toti in poze, ma grabeam eu sa plec la o intalnire si nu am stat sa ii adun pe toti, Mai erau 2 pe scaunele de tortura si 1 in asteptare, sa ma scuze ca le-am luat aura celebritatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns batmanita spune:

felicitari pt aceasta campanie , eu pe la ora 12 azi v-am citit si mi-am spus de ce sa nu donez si eu? asa ca am fugit la centru pt ca i-mi era frica sa nu inchida .
m-au certat ca n-am mai fost din 2005 atunci am fost de trei ori ,dar am donat doar o data in rest mi-a iesit hemoglobina mica.
azi mi-a iesit hemoglobina buna , la sfarsitul donarii mi s-a facut putin rau dar mi-am revenit imediat.
va pup si va multumesc pt ca mi-ati dat curaj si reamintit ca si eu pot dona .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Eleni pune bifa de 'publc' pt album

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

De dragul Artei

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinuk

Eleni pune bifa de 'publc' pt album

Alinuk

De dragul Artei

Nimic nu-i intamplator!

Pune-o tu ca e oricum pe contul tau. Eu abia m-am descurcat sa le incarca, mi-a explicat Manuela ca la prosti... si taaare greu am inteles.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Dragilor,

sunt sigura ca fiecare a avut motivul lui important de a nu participa..indiferent care a fost acela
Data viitoate poate vom reusi sa facem promovare mai buna a campaniei si vom strange randurile cat mai multi.

Chiar a fost o experienta pentru mine.
Pe drum, spre casa imi venea sa spun tuturor 'I did it'!

Ma simt ca si cum am facut un mic act de curaj..caci am avut emotii, va spun sincer.
Nu e deloc mare lucru, mare efort sau mare chestie pentru donator.
Dar stiu ca poate fi un gest folositor cuiva.

Te duci, completezi niste formulare, iti ia din deget o picatura din care se determina grupa, rh si hemoglobina si apoi aprx 5-10 min stai pe scaunul de donator.

Am glumit, am socializat.. a fost mare, mare lucru ca am fost impreuna.
Singura, nu stiu daca as fi facut'o vreodata.
Asta ar putea fi pentru multi un motiv si un imbold de a veni cu noi data viitoare.

Ma bucur ca ni s-au alaturat Constanta si Piatra Neamt!
Ellinia si Batmanita bravo fetelor!

In jurul acestei actiuni ne-am strans 21 de oameni, o parte dintre noi am donat efectiv. Alti cativa oameni pot avea o noua sansa la viata.

La fel de curajosi si meritorii ii consider si pe cei care nu au putut sa doneze efectiv din diferite motive, dar care au fost acolo cu acesta intentie!!

Va felicit pe toti si sper ca la editiile viitoare sa facem un bilant 'cu mai mare greutate'

Alinuk

De dragul Artei

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput