Bv Ramo, Ana, LoryD! Hai Ralu, Kytana! (34)
Raspunsuri - Pagina 5
mami.ilinca spune:
KYTANA, ne pregatesti ceva?
Sa raspund si eu la ce ati mai scris:
-cu sughitul , am observat ca apare dc nu reusesc sa o fac sa ragaie , sa scoata aerul afara.eu o tin pe un umar si o bat pe spate, o alint ''snitelas''in momentele alea
-kaki e galben -mustar de obicei dar dc o doare burtica devine verzui, decie legat de colici/crampe
-crampe cred ca are si ea, tot asa cum ati descris voi, se chirceste, se agita, se inroseste un pic la fata si in final trage partlici; sa ne fereasca Dumnezeu de colicii adevarat, cam ce povesteste Bob, e jale, jur
-Vigantol , ii dau din prima sapt 2 pic pe zi. Va sfatuiesc cand deschideti cutia sa scrieti data, valabilitatea e doar de 1 luna sau sa tineti minte.
-ca si mese , variaza de la 60 ml la 100 , papa cam la 2-3 ore in fct de cat a halit. Nu cred ca e f importanta cantitatea ci cat asimileaza.Eu o cantaresc in fiecare dimineata pe la 9-10 inainte de micul dejun
-treaba cu ''un bb mananca oricat ii dai'' la noi nu e valabila...cand nu mai vrea , nu mai vrea , nici nu deschide gurita sau daca deschide face o fetisoara scarbita si scuipa lapticul
-burtica mea e moale si ciudata ca senzatie , dar asa a fost si prima data dupa nastere.
pup
Ana
mami.ilinca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anaomaria Buna ziua, dragelor Eu am nascut in noaptea in care va intrebam despre depasirea termenului. Dupa ce am terminat de scris, pe la 3 au inceput niste contractii mici, pe la 4 s-au facut mai serioase, am facut o baie calda si la 6 fara 10 eram la spital.Aveam dilatatie 9. Dupa o ora de chin am nascut-o pe Ilinca Teodora, de 3770 gr, 53cm, APGAR 9, ca a avut circulara de cordon. Nasterea a fost naturala si m-au taiat, asa ca nu pot sta pe fund. Va pup pe toate si ii tin pumnii Kytanei sa fie o nastere usoara. P.S. Am scris de pe tel, scuzati greselile. 40+ Ilinca Teodora |
BINE AI VENIT , PUI MARE!SA FIE SANATOASA SI NOROCOASA!MAMI
carmen spune:
Andreea, cum ai rezolvat cu hemoroizii? Si eu am aceeasi problema, nu ma doare, doar ca sangereaza cand am scaun :(. Tu te dai cu ceva? Eu am si fost foarte constipata, am bagat in mine si tarate si seminte de in ca e jale, dar ieri am observat ca sangerez.
Referitor la alimentatie: si eu am mancat cam ce am vrut, ca toata lumea zice:indiferent ce mananci bebe oricum are colici. Astazi chiar fara sa vreau am mancat si o parjoala care avea usturoi ups.
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
nu_mai_stiu spune:
Anaomaria felicitari !!! Bine ai venit pe lume Ilinca Teodora !!!
Hai Kytana
ANDREEA,mami fericita de Andrei (22.09.2012)
nu_mai_stiu spune:
Carmen,la mine erau doar durerosi...Am folosit niste servetele umede speciale http://www.farmaciastejara.ro/proctonol-servetele-umede-pentru-afectiuni-hemoroidale-p-3872.html , o crema http://doctorulverde.ro/product_info.php?products_id=117 si pentru constipatie http://www.efarma.ro/products.php?id=4901 si bineinteles dupa fiecare mers la baie , indiferent daca e pipi sau nu , spalat cu apa si sapun.
carmen spune:
multumesc andreea, tu astea le-ai cumparat de pe site urile respective sau le-ai gasit ;a farmacii in botosani?
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
nu_mai_stiu spune:
Din farmacia Dona,din Bt.Stiu ca e mai scumpisoara,dar e in fata blocului la mine....credv ca le gasesti in orice farmacie.Ti-am pus site-urile sa vezi cum arata produsele.Sper sa scapi....pe mine m-au tinut o sapatamana...La mine au fost de la nastere ca eu credeam ca umflaturile alea sunt de la cusatura,pana am luat o oglinda si m-am speriat .....
mami.ilinca spune:
KYTANAAAAAAAA......are cineva nr ei de tel? sa stim si noi ce face dna pinguin , ca am impresia ca azi mai vine un bobocel
mami.ilinca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anidaz Toate pozicile noastre de pana acum + 4 filmulete https://picasaweb.google.com/103581169054788404557/MinuneaVietiiNoastre?authkey=Gv1sRgCO_bxd2rr5Wk0wE# Mami fericita de Mihnea -Bogdan (02.09.2012) |
e un frumusel ochios si pufos!
sa va traiasca si sa fie norocos!
Ati stabilit si botezul, bravo voua, mi-a placut si invitatia
mami.ilinca spune:
LULUTZA:sa vezi ce ganduri iti trec prin cap cand ai 2 pui...sincer nu-mi doresc decat sa fim amandoi sanatosi sa le vedem mari!
Cum mai e cu ochisorul? Tin pumnii, tot ce ai scris tu ca i-ai facut stiam si eu....sa treaca repede-repede!