Bv Ramo, Ana, LoryD! Hai Ralu, Kytana! (34)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana11 spune:

hello gagici. noi suntem de sambata acasa,suntem bine.in spital a crescut nivelul bilirubinei,si a facut icter,a stat la lampi putin mai mult de 24 de ore.azi am fost la control,iar nivelul bilirubinei a crescut iarasi,nu mult dar.....acum mamicile cu experienta ce imi recomanda?

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

Salutare dragelor,

Ieri, 01.10 la ora 10 a venit pe lume printesa noastra Teodora Silviana cu scor apgar 10, 3600 g si 51 cm - nastere naturala cu epidurala.

Mami si tati super fericiti.

Voi reveni cu mai multe detalii cand ajung acasa.

Va pup pe toate!

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008) si 38+ Teodora !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoRo_K spune:

Felicitari Anaomaria!! Bun-venit Ilinca Teodora!
Felicitari Loryd!Bun-venit Teodora Silviana!
sanatate multa puilor si mamicilor recuperare rapida si mult laptic!

Olivette daaa mai e putin vb Lulutzei simt si iepurii :)) azi am inceput despadurirea :D...ca o iau pe rand:)) nu de alta da na sa fiu gata :)
Sa dea Domnul sa te ajute Galaforul...
Lulutza sper sa-i treaca ochisorul ,sa va linisteasca doctorita!
Cat despre scenarii eu credeam ca numai eu sunt asa...stau langa al meu si ma apuca...creez diverse filme si nu stiu cum sa-l strang mai tare in brate si asta nu numai acum in sarcina aveam momente de astea si inainte...dar na...trec gandurile si ma linistesc ..imi induc gandurilew pozitive scutur capul si zic sunt doar scenarii...
bine ca descrii ce simti usturime una-alta...mai aflu si eu ce ma asteapta
Anidaz ma bucur c-ai intrat si ca sunteti bine si ca ai postat pozici asa de mult imi place sa stau sa admit toti puisorii odiseei si mie mi se pare uneori ca bbii seamana la inceput intre ei chiar citeam undeva ca mai mult seamana intre ei decat cu parintii cand se nasc :D
Bob_Pixel super ca ati gasit solutia cu cadourile...ei la noi poate e mai ciudatel pt ca aici totul costa mai mult sunt cheltuielile maari ca na e o industrie ce se invarte in jur...ca si la nunti...noi incercam sa gasim cele mai bune solutii/preturi si sa suportam noi cat mai mult ca ne simtim naspa sa le punem in carca nasilor,in Ro nefiind asa mari cheltuielile..
Anidaz f bine c-ai trecut-o in titlu pe Kytana chiar ma gandeam cine va putea sa o faca :) zic si eu...ca dc n-a scos ea sunetel astazi or fi oprit-o la spital poate chiar a nascut deja...
Hai Kytana
sa ai nastere usoara usoara si refacere rapida si bbic sanatos si norocos!
MyLady0091 multumim mult pentru info despre Ramona!Ramona recuperare rapida!
Roxana11 bine ati revenit acasa si sper sa fie totul ok cu Elisa...sigur mamicile cu experienta vor stii sa-ti raspunda

Atatik...pup mandrele si bbceii si o noapte linistita ve doresc!

37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vickiy spune:

Buna seara!
Felicit si eu noile mamici: Ramona, Loryd si Anaomaria! Sa va refaceti cat mai repede, iar boboceii sa fie sanatosi, papaciosi, necolicosi si sa va bucurati de ei!
Eu sunt de vineri internata, cu hipertensiune; acum s-a mai stabilizat, dar cel putin pana vineri nu ma externeaza. Saptamana urmatoare s-ar putea sa si nasc.
Va pup! Ma duc sa mai citesc din urma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Felicitari Anaomaria si Loryd! Sa fiti sanatosi dragi bebelusi.
Roxana, din pacate nu stiu sa iti raspund, eu personal nu m-am lovit cu problema asta la nici unul din copilasi.
Lulutza, Morok si celelalte, ce bine sa nu sunteti singure si nu sunt singura in filmul asta, am si eu niste scenarii in cap, demne de OSCAR, si ma apuca bocitul instant, dar vorba unei dintre voi: scutur capul si ma gandesc la ceva frumos. Multumim lui Dumnezeu ca avem o odisee cu copilasi sanatosi si nasterile cate de cat in termen.
Anidaz, foarte frumos barbatelul vostru, se vede ca sunteti topiti dupa el, la cate poze ati facut.
Hai KYTANA! Nu suntem obisnuite sa apari la raport, oare cum esti?
Eu am inceput sa intru pe fagasul normal cu alaptatul, de duminica alaptez numai cu aparatori (i-a fost mai greu la inceput dar s-a obisnuit) si si-au mai revenit sfarcurile. Astazi mi-au cazut chiar cojitele de la rani. A inceput sa traga si el mai viguros si mai cu forta.
Tare as iesi la plimbare cu carutul cat inca e cald si frumos afara dar ma tem ca nu prea sunt in stare .

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulutza_1980 spune:

salut gagici !
tocmai am aterizat acasa dupa vizita la pediatru .
totul pare sa fie ok ; la ochisor e o conjunctivita , se pare ca taica-su si-a facut treaba de tatic si a curatat-o bine ... incepe sa se vada schimbari - trebuie totusi curatati si tratati amandoi , fiind organe pereche !!!

apropo de SOMN - am citit ca spuneati ca nu trebuie sa doarma pe spate ... aici am vazut trei medici in 2 zile plus moasele de unde am nascut - toti mi-au spus acelasi lucru : MUSAI SA DOARMA DOAR PE SPATE !!! nu pe o parte si deloc pe burta - nici macar supravegheati !!!
ii explicam ca eu am lasat-o doar pe spate in patut ( ca am vazut ca lasa capul pe o parte si daca regurgiteaza elimina fara nici o problema- inca nu pot tine capul drept cu fata in sus ) ...
si ii mai explicam ca dimineta chioara de somn o lasam in pat cu mine si ea tinde sa se intoarca pe o parte cu fata spre mine - si foarte serioasa mi-a raspuns :mai bine o puneti inapoi in patut decat pe o parte !!!!!!!

eu spun doar ce mi s-a spus , e clar ca fiecare face ce vrea si cum vrea !

Felicitari Anaomaria si Loryd !!!!!!!!

tre sa dau papa la mica hamesita !!!
daca nu adorm intre timp , am sa revin !

pup !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Anaomaria, felicitari! Bun venit bobocitei tale!!!

Andreea, noi ii facem baie numai cu fata in jos, tinuta pe brat si nu zice absolut nimic. Asa am vazut ca ii facea si in maternitate, inclusiv pe cap. Cum o scoatem insa din apa, ne stie tot blocul pana o cremuim si imbracam.

Mergi la inceput

Felcitaru Loryd!!! Bun venit si bobocitei tale!!!

Fetelor, eu am nr Kytanei ca m-am mai conversat cu ea, dar de-abia acum am intrat pe forum si e cam tarziu sa o sun la ora asta. Daca pana maine nu da nici un semn, o sun de dimineata. Pana atunci, las niste morate pt ea

Hai Kytanutz!!! Hai pingu Luca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

Felicitari Loryd !!!Bine ai venit pe lume Teodora Silviana !!!

Fetelor,in seara asta i-am facut baie in chiuveta la baie si din baie pana in dormitor a adormit matzul lu mama Nu a zis nici pās

ANDREEA,mami fericita de Andrei (22.09.2012)

Mergi la inceput

Lulutza, sanatate printesicii la ochisor. Incearca sa-i picuri si putin laptic de la tine, cica ajuta.
Ce ciudat cu dormitul pe spate. Noua ne-a zis doar pe o parte, cand pe una, cand pe alta.

Mergi la inceput