Bv Ramo, Ana, LoryD! Hai Ralu, Kytana! (34)
Raspunsuri - Pagina 17
Elfica spune:
Nu m-am lasat si am terminat. Va pup pe toate, asteptam povestile nasterii lui Irimell si Ramona 7575, felicitari voua. Kytana, spera si tu, vezi ca la Irimell a mers fara inducerea nasterii, in al 12-lea ceas? Doamne ajuta si la tine!
Mlhaela: Super tare sotul tau! M-am amuzat la maximum, sunteti o familie frumoasa!
Nu mai stiu ce vroiam sa scriu, revin eu maine, poimaine.
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
38 +
PaulaFrida spune:
salut fete dragi
Mi-a scazut febra pana la 36,9,(acum a mai urcat putin ca doarme Roli si nu pot sa-i dau sa pape)ca am tot muls sanii non-stop ca se tot umpleau,pe cand terminam unul trebuia sa ma apuc de celalalt si cu pompa manuala e cam greu
Deja am inceput sa-l pun la san pe Roli si goleste el de numa.
Am sunat dr de fam ca deja n-am mai stiut ce sa facem si a zis sa nu-i dau san cand am temp asa mare tot 39 si ceva si sa iau paacetamol si augmentin dim si seara
Asa ca i-am dat lp,n-am avut incotro.
Abia astept sa treaca de tot episodul asta ca e tare nasol.
Mai pun si foi de varza pe sani.
Voi cum faceti cu mulsul?ca mie mi-au zis dr de fam si asistentele de la spital ca dupa ce papa bebe si cumva a mai ramas ceva sa-l mulg.
Pup pe toata lumea
Sa avem o zii frumoasa
fericita de baietel dulce Roland 24.09.2012
Olivette spune:
Paula, eu nu cred ca e nici o pb sa alaptezi daca ai febra. Si augmentinul de ce ti l-a dat? Asta nu e antibiotic? Ai vreo infectie? Esti sigura ca medicul de familie se pricepe la problema ta? Scuze ca ma amestec, dar eu nu i-as urma sfaturile.
Legat de muls, cu cat bb suge si tu te mulgi mai des, cu atat productia este stimulata si se mareste. E un cerc vicios. Eu nu golesc sanii dupa ce suge bb, nici nu prea am ce s golesc de fapt.
Sa nu te superi ca mi-am dat si eu cu parerea
PaulaFrida spune:
olivia draga,nu ma supar deloc,
Asa stiam si eu,am citit aproape tot despre alaptare de pe blogul lui zoozie
Dar n-am mai stiut ce sa fac,eram disperata si am cedat
Acum il alaptez pe junior si goleste mai bine si mai repede decat pompa
Dar nu stiu cum sa fac cu sanii cu sanii ca tare repede se umplu si ma dor
Sa scot putin cu pompa?cat sa se detensioneze?
Am scos dintr-un san vreo 200 ml si nici nu l-am golit,apoi bebe nu papa inca atata la o masa.cand se regleaza productia?cerere -oferta.ca la mine e cam mare oferta.
Buna dimineata tuturor
fericita de baietel dulce Roland 24.09.2012
anidaz spune:
Neata!
Felicitari Irimell!!!Bine ai venit bebe Toma!!!
Sunt un pic trista ca am bagat si completare lapte praf...
Nu am avut de ales , de 2 zile urla cu tzitzi in gura ,suge 20 de minute la ambii sani si apoi trage de sfarc si plange iar dupa 2 ore de stat la san dupa ce-l pun jos plange,asa ca ieri am cedat si am facut 60 ml completare in 5 minute i-a baut si apoi a stat linistit o ora dupa care a dormit alte 2 jumate.iar aseara am facut la fel si a dormit de la 10 la 4 azidimineata cand i-am dat doar san si s-a mai trezit la 8,a baut si completarea si inca doarme linistit fara sa mai scanceasca in somn si fara suzeta.
Imi pare rau dar nu-l pot tine flamand doar ca sa fiu eu mandra ca-l alaptez,nu?Instinctul m-a facut sa cedez ca nu-l mai puteam vedea nesatul am incercat 2 zile dar nu a mers ,asta e ,se pare ca e reditara treaba ,acum mi-a spus mami ca mai mult de trei saptamani nu ne-a alaptat pe niciuna si Diana la fel a avut la copii 3 saptamani la Patrick si o luna la Amelie.
Dupa o tura zdravana de plans m-am impacat cu ideea si cat mai am ii mai dau san +completare, cat nu trec doar pe formula.Are 4160 de grame ,sunt curioasa cum pune de acum incolo.Ii dau NAN 1 hipoalergenic ca asa mi-a recomandat doctorul,il aveam cumparat deja .
anidaz spune:
Corinuka a facut caca???Si eu tot supozitor cu glicerina i-am pus odata desi nu a fost constipat dar nu a facut doua zile ,apoi i-am tinut strans putin funduletul si in cateva secunde a facut,chiar mult.
carmen spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anidaz Neata! Felicitari Irimell!!!Bine ai venit bebe Toma!!! Sunt un pic trista ca am bagat si completare lapte praf... Nu am avut de ales , de 2 zile urla cu tzitzi in gura ,suge 20 de minute la ambii sani si apoi trage de sfarc si plange iar dupa 2 ore de stat la san dupa ce-l pun jos plange,asa ca ieri am cedat si am facut 60 ml completare in 5 minute i-a baut si apoi a stat linistit o ora dupa care a dormit alte 2 jumate.iar aseara am facut la fel si a dormit de la 10 la 4 azidimineata cand i-am dat doar san si s-a mai trezit la 8,a baut si completarea si inca doarme linistit fara sa mai scanceasca in somn si fara suzeta. Imi pare rau dar nu-l pot tine flamand doar ca sa fiu eu mandra ca-l alaptez,nu?Instinctul m-a facut sa cedez ca nu-l mai puteam vedea nesatul am incercat 2 zile dar nu a mers ,asta e ,se pare ca e reditara treaba ,acum mi-a spus mami ca mai mult de trei saptamani nu ne-a alaptat pe niciuna si Diana la fel a avut la copii 3 saptamani la Patrick si o luna la Amelie. Dupa o tura zdravana de plans m-am impacat cu ideea si cat mai am ii mai dau san +completare, cat nu trec doar pe formula.Are 4160 de grame ,sunt curioasa cum pune de acum incolo.Ii dau NAN 1 hipoalergenic ca asa mi-a recomandat doctorul,il aveam cumparat deja . Mami fericita de Mihnea -Bogdan (02.09.2012) |
Adina, am mai spus, tu stii cel mai bine ce e bine pentru Mihnea. Stiu cat de mult ti-ai dorit sa alaptezi, retete universale si aplicabile la toata lumea nu exista. sa stii ca la fel am fost si eu la ambele fete: la inceput aveam lapte de aruncam o gramada cat mulgeam, pe la 4 luni incet incet a scazut. La Ana am cedat mai repede, eram mai tanara dar la Daria nici nu imi cumparasem sticluta nici LP. Dar cum Daria, care era un copil super cuminte, a inceput sa planga din ce in ce mai mult si aparent fara motiv chiar dupa ce o puneam la san, dupa vreo cateva zile de rabdare si ezitare in acelasi timp, i-am dat 90 ml de LP chiar dupa supt la san. A uscat sticla in cateva minute si exact cum spui tu a dormit tun dupa. Imprumutasem de la o prietena LP ca eu nu aveam. A fost clar oricat ma straduiam copilului nu ii ajungea si gata, asta a fost: 4 luni san exclusiv si inca o luna cu completare dupa care au secat izvoarele :).
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
lulutza_1980 spune:
salut fetili !
noi nu avem noutati ! ochisorul deacum s-a vindecat .
problema e ca simt cum intru intr-o mica depresie !!! sunt cam singura pe aici !
ce bine o fi de voi ca auziti romaneste in jurul vostru ( chit ca din trei vorbe , doua sunt prostii ) ... sufar mult singuratatea !
aici e super frig ; de cand am nascut ( mai bine de 2 saptamani ) este frig si deja se foloseste haina de toamna - iarna !!!
acasa in ro inca se poarta maneca scurta !!! ce fain !!! vreau si eu !!!
daca vom avea nouatati , revenim !
pup toate fetili !!!
Olivette spune:
Paula, nu stiu ce sfat sa-ti dau, cat sa te mulgi. Daca mulgi mai mult decat cete bb tot ce pot sa te sfatuiesc e sa-l stochezi (la congelator) ca cine stie cand pica bine.
Lulutza, si la noi vine frigul de maine. Te mai asteptam si cand nu ai noutati, asa sa ne salutam
Tare mi-e ca dupa ce nasc toate fetele, o sa fie cam slaba activitatea pe-aici
Noi suntem in cautari de restaurant pt botez. Ceva revomandari in sectorul 2? Vom fi cam 30 pers, ceva simplu, prieteni si familie.
Pt torturi am salvat de la piersicute niste idei. Cautati Cofetaria Altfel si Cofetaria Sweet Ela. Mi se par bestiale torturile!
nu_mai_stiu spune:
Neata gagici!
Ieri am fost la ai mei plecata,am stat toata ziua afara....
Al meu copil ziua are un program tare haotic....vrea la tzitzi,adoarme cu ea in gura si cand sa ma ridic si eu din pat se trezeste....si iar la tzitzi...
Anidaz,mersi de raspun....
Eu am eliminat niste chesii urate,apoi acea secretie galbuie ,iar acum vad ca e sange curat....E ciudat oricum ca o zi e asa,o zi asa...exact cum zice si Mihaela
Pe mine ma doare jos taietura cand stau mai mult in picioare...voi patiti asa?Cele care sunteti taiate..
Ramona,bine ati revenit acasa!Imi pare rau ca ai avut o experienta neplacuta,dar important e ca acum sunteti bine amandoua!
Off Olivia imi pare rau de lapticul tau...stai ca eu ma laud ca am lapte,dar eu habar nu am cat mi-a crescut copilul de cand am iesit din spital.Mi-a adus cineva un cantar si vreau sa-l cantaresc...dar nu in fiecare zi ,ci la 4-5 zile.L-am cantarit acum 2 seri si il mai cantaresc spre marti.Si mie imi da senzatia ca nu se satura ca vrea numai la tzitzi.Aseara sotul meu imi spunea sa ii dam LP :( Cu toate ca incerc sa-mi stimulez lactatia...beau ceai,mananc supe,ciorbe,migdale,apa multa...bag in gura cate ceva dupa fiecare alaptat.... LA MULTI ANI cu intarziere
Corina,metoda termometrului ai folosit-o?
Irimell,felicitari si lasa ca o sa treaca si oboseala.
Kytana,te felicit ca esti activa,o sa vezi ce usor ai sa nasti...si eu am fost activa si cand vorbesc de nasterea lui Andrei,povestesc cu zambetul pe buze !
Sandy,eu fac masaj dupa baita,cu lotiune speciala pentru copii,nu cu ulei.Iar in prima saptamana cand nu prea i-am facut baie , ii faceam masaj tot seara,dupa amiaza cand il schimbam de hainute la piele...Chiar daca o seara sa zicem sar baita,il schimb de toate hainutele si il imbrac curatel.
Eu i-am facut lui bb in maternitate vaccinul...defapt au fost doua si am vb cu pediatra si merg pe varianta care nu e data de stat ci cele pe care le platesc...e o treaba sensibila asta cu vaccinul...ca si cu decalotarea,pareri pro si contra.Nici nu stii cum sa faci sa fie bine ! Ca doar nimeni nu doreste raul puiutului.
Paula,esti o norocoasa ca ai atata laptic.Eu m-am muls doar de doua ori.Mi se pare ca am laptic destul pentru bebe,dar nu si pentru muls.
Lulutza intra pe forum mai des sa ai activitate...
ANDREEA,mami fericita de Andrei (22.09.2012)