Bv Ramo, Ana, LoryD! Hai Ralu, Kytana! (34)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Buna seara!

Astazi m-am plimbat de mi-au sarit capacele si pingu mic tot nimic. Am urcat scari, am topait, am mancat si un pic picant, nada! Rien de rien! Tot cand vrea el probabil va veni.

Corinuka, imi pare rau pentru puiutul tau, sper sa rezolvati cu constipatia

Irimell, felicitari pentru bobocel! Voi trece datele pe prima pagina si te mai asteptam sa ne scrii.

Moro, ce mai faci? Elfica? Sandy, inca putin deci? Of!

Mai am putin si pleaca dl Pinguin Incerc sa nu ma mai gandesc la nimic, dar nu prea merge...

O seara frumoasa dragi surate, va pup!

39+ cu Pingu mic Luca
-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

Buna seara,

Incerc sa scriu cate ceva, sunt tare obosita, am avut ceva musafiri si nu mi-am incarcat bateriile azi, of,:

KYTANA:picioarele mi se umflau caand stateam la birou tot programul, mainile f putin , apoi dimineata eram ok. Sanii...depinde de fiecare persoana...eu am fost multumita, si-au revenit la dimensiunile anterioare, am alaptat 6 luni prima data.
MADANAN:hai bb , te asteapta mami pe 10 oct!I-am facut doar vaccinulimpotriva hepB.
CARMEN:dimineata beau juna de ceasca de cafea(cu cofeina) cu un pic de lapte.Are 2 efecte: ma trezeste si ma trimite la baie pt treaba mare.Medicamente in casa am ceva:Infacol, paracetamol supozitoare copii si panadol, nurofen sirop copii, supozitoare cu glicerina pt copii, supozit.novocalmin,hidrasec,smecta,sinupret,aerius,carmol babycateva remedii homeopate...astea din memorie, dar parca mai sunt.
Nu sunt toate pt bebelina si le aveam de la fetita mare .
MARIKAKI:ce mamica norocoasa esti cu bb cuminte!
PAULAFRIDA:cum mai esti azi?ai mai facut febra?
MIHAELA:eu as intreba un pediatru despre ochisor. Sanatate multa!Legat de lohii, alterneaza o secretie galbuie cu zile in care parca e si o sangerare, deci mai dureaza.
CORINUKA:anatate multa tie , sa se elimine natural resturile, off.Piciului poti sa-i pui juma de supoxzitor cu glicerina, taiat pe lung, casa intre mai usor..eu ii netezeam si marginile ca sa nu-l deranjeze prea tare.
RAMONA:bine ai revenit cu Natalia! Ce nume frumos are...va obisnuiti voi in noua formula, sanatosi sa fiti.
IRIMELL:BINE AI VENIT TOMA, ! MAMI, FELICITARI!
OLIVETTE, BOB, SIMONIX, MIRABELA....cum sunteti?

Ana & Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Salutare dragelor!

Azi va dam o felie de tortulet, ca am facut si noi o luna si au venit nasii cu tort la noi sa ne aniversam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

tortulet...LA MULTE LUNITE,BOBOCICA MAYA!

Ana & Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Multumim, Mami Ilinca, la multe lunite si multi-multi ani tuturor bebeilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandy_2008 spune:

Salutare,

mlhaela, ziceam si eu asa...am avut parte de o super depresie data trecuta, plus durerile de la operatie, cand abea ma puteam ridica din pat. era o provocare sa gasesc o pozitie in care sa imi iau avant si sa ma ridic...dar acum sper sa fie mai bine :)

Olivette, cred ca esti cel mai perseverent om pe care il cunosc. important este ca bebe sa fie hranit ca sa creasca mare. cred ca ai luat decizia cea mai buna! La multi ani!

ramona7575, felicitari pentru bebita! ma bucur ca Stefan se intelege cu bebelina.
eu inca nu stiu daca sa il las pe Andrei sa vina la spital..imi este teama sa nu se sperie cand o sa vada cum arat si cum ma misc pe acolo...vom vedea.

fetelor, voi cand le faceti masaj la bebei? in ce moment al zilei?
citeam pe undeva ca se face inainte de baie, si nu dupa?! eu la baiat i-am facut masaj dupa baita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoRo_K spune:

Suntem si noi p-aici:) citim citim ...ma bucur ca povestiti si va spuneti temerile grijile problemele si intamplarile vestile bune
Irimell felicitari!!Bine ai venit Toma!!
Paula sper sa-ti fi trecut de tot febra...
Hai Madanan!!
Carmen da...nu mai e mult nu stiu dar inca nu realizez complet...mi se pare ca mai am cateva luni :) bine ca am terminat toate pregatirile !
Marikaki ce frumos scrii tu acolo :)
Kytanutz te inteleg ...iti inteleg starea de neliniste...ufff...io zic sa-ti fac un pic un dans ceva poate ajuta :)

Sandy2008 sa dea Domnul sa mearga totul perfect de data asta iti tin pumnii si sa fiti sanatoase si sa te refaci repede!

Mihaela ce peripetii ati avut si voi :))
Am citit si eu in ultimele zile despre dieta in alaptare...acum ce sa zic sunt unii copii ce nu sunt afectati de nimic altii nu mananci nimic si tot sunt sensibili...lista e lunga : fasole,linte,naut,varza,brocolli,conopida,lactate nu prea multe si de preferat sa mancam de capra/oaie iaurt/cascaval/branza ;dulciuri din comert,ceai,cafea,bauturi acidulate,apa minerala,condimente,fistic-toata familia,citrice...si nu stiu dc uit ceva...
Corinuka sanatate multa multa
Anidaz ma bucur c-ai scapat de bubite!
Ramona bine ati ajuns acasica!
Kytanutz eu mai pot...cum ziceam parca nu realizez ca luni intru in 39 de sapt...ce sa zic...eu am niste dureri mai ales noaptea bazin-pelvis ceva ma doare de strang din dinti cand ma intorc de pe o parte pe alta sau cobor din pat si pe-o parte imi amorteste cate un picior apasa greutatea pe nervi....in rest burtiku n-a coborat uneori uit de el...bb e activ dar nu ma deranjeaza cu ghionturi rele in organe...eu inca nu m-am umflat maini/picioare.Azi am vazut si caruciorul de la cumnata mea e super accesorizat tare mi-a placut e cu maner reversibil sa-l vad pe bb la inceput cu roti mari si frane pe toate 4 ca sa am frana pe fata in oricare dintre pozitiile manerului,e si pt nou-nascut si dp si cu husa si umbrela si alte accesorii nebunii tare happy am fost :)azi si maine mai am cate ceva de munca...mai scoatem un banuts :)In rest tot gasesc cate ceva si mai bag la spalat pt bb...nu prea-mi vine sa stau tot gasesc ceva de facut :)
Olivetti sa cresteti mari!sa va traiasca si daaa...bun totul yam yam :)
Sandy am citit si eu un articol ca mai bine inainte...ca cica dp sa respire pielea sa nu o incarcam cu creme/uleiuri si ca ar fi mai bine intr-un alt moment al zilei...ei...acum io zic ca nu-i nimic batut in cuie nu?fiecare cum se gandeste...ca pe de alta parte ii hidratezi pielea....eu o sa vad cu ne place mai mult
Pup fetele si bbii si burticile o seara linistita!

38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

E aproape miezul noptii, dar inca nu am somn si m-am gandit sa vad ce faceti. Dar intai sa va scriu doua vorbe, sa ma laud cu ziua frumoasa avuta :) Azi a fost ziua unui prieten de-al sotului, ieri seara ne-am dus la el, am petrecut pana putin dupa miezul noptii, cat sa ii cantam LMA si sa papam tortuletz. Mama a venit la noi si a ramas cu Iulia acasa, a reusit sa o adoarma singurica, asa ca e bine, nu e chiar jale fara mine. Bine, nu stiu cum ar fi reactionat, ca dimineata pe la 4-5 m-a cautat prin pat si nu stiu cum ar fi reactionat daca nu eram acolo. Oricum, sigur se descurca cu ea cand voi fi in spital, o pacalesc ei cu joaca pana cade lata de oboseala si uita de mama si tzitzi. Azi am plecat pe la 12, a adormit pe drum, am lasat-o pe mama in parcul Cismigiu, iar noi ne-am dus in Afi la film. Am zis ca e clar ca e ultima data pentru mult timp de acum incolo si de cand o avem pe Iulia e doar a treia iesire numai eu cu sotul si se simtea nevoia unui repaos si a unei iesiri doar eu cu sotul. Am mers la sala aia tare, Imax pentru cine stie si a fost super, chiar merita, efectele sonore si vizuale sunt extraordinare. Ca daca vreau un film obisnuit, nu consider ca trebuie sa merg la cinema, il pot vedea si acasa, dar 3D e altceva, iar in sala asta si e si mai si. Bine, am stat cu grija ca pateste bebe ceva, ma gandeam ce ma fac daca mi se rupe apa sau ma apuca nasterea prin orice semn posibil, dar am scapat :) Apoi ne-am dus in parc sa le recuperam pe fete, am facut o sedinta foto, ca era vremea superba si vreau sa aiba Iulia amintiri frumoase si mai aveam rochite de vara cu care nu o pozasem, asa ca am prestat si asta. Acasa scurt, doar mancat toata lumea si iar am plecat sa ne vedem cu prietenul sarbatorit, ei la o bere, eu la o limonada cu menta. Asta de la 8 la 10, timp in care mama a ramas cu Iulia in parcul de la Unirea, dar nu a mai vrut sa doarma, a zapacit-o pe mama cu energia ei :) Si cum am ajuns in masina a cazut lata. Apoi am dus-o pe mama acasa, ne-am intors si noi si iata-ne fericiti ca am avut o zi tare frumoasa. Sper si maine sa facem ceva ok, ca e ultima zi de "vara", apoi vremea isi cere drepturile si nu mai pupam noi atatea ore pe afara :(. Am facut socoteala, a stat Iulia, gratie mamei, 7 ore afara. Maine mergem la biserica si apoi mai incercam un parculetz, poate o noua sedinta foto cu mami cu burtica si cu Iulia in prezentare de moda :) L-am innebunit pe sot, dar e pasionat oricum, a facut curs foto in vara asta, mereu viseaza la alt obiectiv, asa ca nu trebuie sa ramana nefolosit aparatul sau el sa nu faca practica, sa aplice ce a invatat la curs, nu?

Gata, eu cu logoreea mea, acum sa ma apuc si de citit! Dar sa nu uit ceva important, ca m-a dus azi gandul ca mama pleaca intre 9 si 11 la Bruxelles si am zis sa o intreb pe Lulutza daca nu vrea ceva din tara, ca ii poate aduce mama fara probleme. Se vad ele pe undeva... Ce zici, indrazneste, te rog, macar sa te putem ajuta cu ceva, orice... nu e niciun efort pentru nimeni, mama se duce in interes de serviciu, are bagaj micutz, poate aduce aproape orice vrei. Daca da, da un PM maine sau maxim luni dimineata, sa poata rezolva, ca marti e 9 si pleaca (ce e drept, nu stiu orele de zbor, sa stiu daca pleaca dimineata sau cand, dar pastram legatura).

In rest, pupici pentru toata lumea, acum citesc si eu ce ati scris de cand nu am mai citit. Noapte frumoasa tuturor, mamici si bebici!

Kytana, oare tot nimic? Vad ca in titlu esti tot la "hai", nu la "bravo". Oare asteapta ziua de luni, va tine pe ace rau pingu mic?

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

38 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madanan

Intrebare pentru cele care ati nascut: ati facut vreun vaccin pana acum bebelusilor?

+37 Maria

La Iulia am facut doar schema obligatorie, acum nu stiu sigur, sunt tentata sa le reduc si pe acestea, in niciun caz sa fac si altele, dar mi-e cam frica. Mi-a dat o prietena un site care mi-a spus ca ma va convinge sa renunt. Nu am apucat sa citesc, insa va dau si voua link-ul, sa cititi si sa decideti voi: http://nuvaccinurilor.blogspot.ro/

Ea are patru copii, e preoteasa si spune ca ii pare rau ca si-a vaccinat copii, ca nu s-a informat mai bine si considera ca daca va mai avea copii, nu le va mai face niciun vaccin. Cititi voi si vedeti cum vi se pare. Eventual, care aveti timp sa cititi, transmiteti-ne si noua decizia voastra si parerea.

Va pup, e cam tarziu si ma gandesc sa ma duc la nani, recuperez alta data, ca ma cam ia oboseala, nu am mai dormit la pranz de destule zile, m-am tot culcat dupa miezul noptii, Iulia ma trezeste devreme, in jur de 7 si sunt cam obosita. Nu ar fi bine sa vina bebe 2 pe acest fond de oboseala, sper sa mai stea la cutiuta... Ideal ar fi sa vina vinerea viitoare, pe dupa-amiaza, cand e sotul acasa :) Nici nu am pretentii exacte, nu?

38 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sandy_2008

salutare,

Kytana, manutele si piciorusele se vor desumfla de la sine in cateva zile dupa nastere...si eu le am tot butoi, nici vergheta nu am mai putut sa o port...cand bag picioarele in apa rece (nu stiu daca e bine sau rau), parca sfarie...
din pacate sanii nu mai revin la forma initiala...raman un pic mai mari, dar mai lasati..sau cel putin asa a fost la mine.

eu am cezariana programata, luni la 39 s si 1 zi. sper sa nu fie mai rau decat data trecuta :)

elfica, eu tot la filantoripa o sa nasc. la ei pe site este o lista cu ce tre sa avem la noi

http://www.spitalulfilantropia.ro/sectie_neonatologie.html#necesar

pup

Daca ma apuca nascutul luni-marti, te caut prin spital, intreb de tine, spune-mi prin PM numele tau, daca vrei sa ne vedem. Succes si moral bun, recuperarea excelenta si intalnire emontionanta si plina de bucurie!

38 +

Mergi la inceput