Bv Ramo, Ana, LoryD! Hai Ralu, Kytana! (34)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

S-a trezit ,ma duc sa ne conectam la san,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mlhaela spune:

`Neata fetelor!

Noi suntem bine, am dormit bine si in patut azi noapte, de obicei cedam si-l luam in pat ca sa poata si tati sa doarma sa fie odihnit la munca a doua zi, dar azi noapte l-am lasat sa planga si pana la urma a adormit si-n patut. Eu inteleg ca ei inca actioneaza din instinct doar, de aceea nu-mi dau seama de ce plange asa in patut si cand il iau in brate si-l pun in pat langa mine adoarme imediat. Instinctul i-o spune ca e mai bine langa mami? :P

Ca ai intrebat de lohii, Adina, le mai ai inca dupa o luna si cateva zile? Eu tot astept sa-mi treaca...

Dupa o saptamana jumate de la nastere a inceput sa-mi curga deja alb-galbui, vreo 2 zile si ma bucuram ca e spre vindecare, apoi de vreo 4 zile a inceput sa-mi curga iar sange. Cu un flux scazut, n-as umple un absorbant in 24 de ore, dar e sange. La voi a fost la fel, au alternat zilele in care curgea galben cu zilele in care curge sange?

Pupici si week-end placut sa aveti. Pe noi ne scoate azi tati la pizza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Da Miha alterneaza zilele,apare si o perioada cu ceva gelatinos ca in perioada ovulatiei dar mult mai mult cantitativ,poate fi si portocaliu,e normal atata timp cat nu miroase ciudat .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Buna fetelor

Ma bucur ca va pot scrie, ca am trecut cu bine peste cea de-a doua cezariana chiar daca joi noaptea am fost la un pas de moarte (o sa va povestesc despre aventurile neplacute cand imi mai fac putin timp)

Ieri am ajuns si noi acasa intro formula noua. Sunt tare fericita si implinita ca Dumnezeu m-a binecuvantat cu 2 copii sanatosi. Imi cer scuze ca nu am citit nimic din urma tot dar o sa imi fac timp mai recuperez, am vazut ca m-ati felicitat si nu pot decat sa va ca ati fost alturi de mine.

Micutza Natalia s-a nascut pe 1 octombrie la ora 10:15, 3500 gr., 52 cm. O frumusete de fata brunetzica ce seamana cu Stefan cand era mic . Este mancacioasa, papa tzitzi de la mine inca din a 3-a zi, doarme bine chiar daca mai are crize de colicei este destul de linistita, cere doar sa suga, nu urla necontrolat (am sanii varza, sangerazi pt. ca are obiceiul sa stranga mamelonul intre gingii :( ) ... sper ca in timp sa prinda experineta mai multa. Noaptea goleste doar un san asa ca trebuie sa bag pompa in functiune altfel nu pot dormi dar ii dau si laptele din biberon sa doarma mai mult... sunt indragostita de mutritza ei delicata, miroase divin.

Stefan este un delicios cuminte si ascultator , a venit si la spital sa o vada pe fetitza si a fost foarte incantat de "bebelina noastra", ieri cand am ajuns acasa el era la grdinitza si i-am filmat reactia cand ne-a vazut vazut acasa... este putin gelos dar in limite normale, o iubeste si o mangaie pe fetitza tot timpul. Bineinteles ca a primit de la Natalia un latop cu Spider fiind foarteeee incantat (e cam avansat pentru varsta lui dar sunt si aplicatii usoare)

Eu mai am dureri destul de mari din cauza traumelor dar sotul ma ajuta destul de mult desi e super-obosit. Radeam in mine aseara cand Natalia se trezea iar el trebuia sa ma ajute sa ma ridic din pat, sa mi-o dea la san, sa ma mulga, sa spele pompa, sa-mi aduca diverse... apoi cadea rupt appo se trezea speriat intreband "ai vrut ceva?" si nu mai adromea. Oricum, e neobisnuit pentru el pt. ca la Stefan a ajuns acasa cand copilul avea 2 luni si se trezea mai rar ... eh, crestem noi mari si le uitam pe toate.

Gata, ma duc sa vad de Natalia, s-a trezit si e pe mainile baietilor la smotocit. Va pup pe toate cu mare drag...

Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009
de Natalia + 38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Neata fetele, ce mai faceti?

Corinuka, imi pare tare rau de complicatii, sigur vor trece si te vei linisti si tu!

Adinuta, chiar ma gandeam intr-o zi la mancarimile tale. Ce bine ca ai scapat asa de repede de ele!!

Multumesc frumos pentru raspunsurile legate de maine/picioare. Pana acum 1 sapt nici eu nu eram umflata, decat un pic degetele, acum parca nu ma mai recunosc.

Ziceati de vremea buna... Si eu ma bucur enorm caci daca trebuia sa pun pe mine pantaloni si sa ma incalt cu altceva decat sandale nu stiu ce faceam...

Gravidutele, ce mai faceti? Mai puteti? Cum va mai simtiti? Eu aseara am inceput sa plang si sa ma aolesc de mama-mama! Am o groaza pe cap, imi trec 1001 ganduri si nu stiu cum sa ma mai calmez. Sper sa vina pingu mic cat mai repede caci nu mai pot. Of Lalu, cum oi fi rezistat tu! Lulutza la fel...

Ah, dau o cana de lapte cu cafea, de mult nu am mai dat!

39+ cu Pingu mic Luca
-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Andreea, o sa-i dau in continuare san la fiecare masa si de fiecare data cand cere, dar o sa ii dau completare lp pentru ca doar cu san nu-mi ia in greutate si mai nou mai si scade, si chestia asta ma imbolnaveste

La buricut nu-i pb daca ii pui baneocin. Noi stergem cu alcool alb, punem betadina, apoi baneocin.

Simonix, si-a revenit bebicul cu buricutul?

Mirabela, cum mai e bb Calin?

Ramona, ma bucur ca ati ajuns acasa cu bine si ca sotul e ajutor de nadejde. Parca il si vad chiaun de somn intreband daca mai vrei ceva Sa ne povestesti cand ai timp ce ai patit la nastere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Dragelor, am revenit si eu printre oameni...pentru citeva minute...

Baietelul nostru, Toma, s-a nascut pe 25 septembrie, natural, 4268g si 53.5cm, dupa ce in dimineata zilei fusesem programata pentru inductie (aveam deja 40de saptamini si 4 zile). Bine ca a venit el singur...

Avem probleme cu alaptatul, nu prea doarme, sintem epuizati si eu si sotul, pentru ca facem cu rindul ca sa-l adormim...E un adevarat dragon cind se infurie, se inroseste tot si stie sa obtina ce vrea:)

Felicitari noilor mamici, tin pumnii viitoarelor mamici si sa va traiasca boboceii!!!

Pupici si mai venim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Olivetti, tu stii cel mai bine cum e sa faci, iti cunosti copilul si iti dai seama de nevoile lui. Stii ca faci tot posibilul sa alaptezi cat poti mai mult, eu personal nu cred in retete universale care se aplica la toata lumea. Daca tu simti ca nu se satura si trebuie sa ii dai completare fa-o fara sa te stresezi, buna a fost vorba Oanei cu tiglele pe casa.

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

HELP MAMICI!
david nu face kk...are o burtica cat un pepene, urla de durere (cred), isi strange piciorusele, se chirceste, se screme...ce sa fac???? ati patit careva? cum ati rezolvat?
cred ca-i e si foame dar mi frica sa-i mai dau sa manance...

_
Mami de David Gabriel 18.09.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patricbebe spune:

Buna seara!!

Corina noi am fost cu costipatie,la sfatul pediatrului am folosit supozitor cu glicerina special pentru bebe, jumatate pus nu unul intreg .

Mergi la inceput