Bv Ramo, Ana, LoryD! Hai Ralu, Kytana! (34)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mlhaela spune:

Banuiesc ca te referi la serul fiziologic ce-l punem si-n nasuc, nu, Andreea? sau exista si serul asta viziologic?

Pentru ca n-am apucat sa ma uit la stiri la TV, m-am uitat pe net si iata ce-am gasit: http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/stirile-protv-de-la-ora-19-00-cum-si-a-pierdut-o-femeie-copilul-din-cauza-ginecologului.html
A oricui o fi vina, a medicilor ca nu i-au indus nasterea mai repede sau a mamei ca i-ar fi transmis nu stiu ce infectie, e groaznic sa porti 9 luni un bebe in pantece si apoi sa-ti moara.

Sandy, am uitat sa-ti transmit nastere usoara, dar sigur pana luni mai intru sa-ti transmit. Ai emotii? De ce zici ca speri sa nu fie ca prima data? Scuza-ma daca ai povestit, dar eu nu-mi amintesc...

Noapte buna, fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

pupici la fete!
de 3 zile tot vreau sa citesc si sa scriu, dar n-apuc...
felicitari noilor mamici, sa va traiasca puiutii!
bafta multa burticilor care asteapta sa le vina randul!

pe noi ne-a ajutat la colici debridat si alinan baby, bonisanul nu mi-l suporta...parca e mai bine, face caca de cateva ori pe zi, galben..
vigantol ia de la 10 zile, 2 pic/zi..
problema la noi e ca doarme foarte putin si urla tot timpul...am constatat ca de foame ...de multe ori dupa ca mananca si e ok n-are chef de somn (mai ales noaptea )..ma interesa si pe mine cat ar trebui sa manance, cate ore sa doarma, am vazut c-ati mai discutat...n-as vrea sa-l tin flamand sau sa nu doarma suficient..
mie mi s-au descoperit niste resturi in uter, fac tratament cu ergomet si augmentin...cei de la clinica nu zic c-ar fi de la operatie, ci ca sunt lohii neeliminate..oricum, laptele meu s-a dus, mulgeam 160-180ml in ultima vreme, am ajuns la 60ml si milupa..alta varianta era un chiuretaj, dar riscant pe un uter proaspat operat..asa ca incercam sa le eliminam asa si speram ca laptele va reveni..
va pupam

_
Mami de David Gabriel 18.09.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mlhaela spune:

Oana, multumesc de raspuns, si la Rares e destul de urat, dimineata ii e lipit ochisorul. In timpul zilei nu apuca ca-l spal tot timpul. Cred ca o sa-i dau totusi picaturile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Foarte trist, sa porti 9 luni de sarcina si apoi sa moara copilasul, e inimaginabi de greu. Tare trist.

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Corinuka, imi pare rau ca treci prin asa complicatii, oricum te vad optimista si asta conteaza foarte mult. In privinta cantitatilor de mancare nu stiu ce sa iti spun, pentru ca ca eu alaptez, nu ii dau supliment, si nu am facut niciodata proba suptului. Paul vrea uneori sa manance la 1 ora, alteori 2 sau daca doarme dus la 3 ore. Uneori suge din ambii alteori doar dintr-un san, asa ca nu am o regula.
De luni trebuie sa incep si eu sa ii dau VIGANTOL, pe biletul de externare scrie de la 14 zile.

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Mihaela, pentru ochisor eu tot lapte sau ser fiziologic stiam. Daca zici ca n-au avut efect, nu stiu ce sa-ti zic.

Offf, Corinuka, imi pare rau de ce ai patit.

Eu in seara asta am zis ca-mi bag picioarele in el de alaptat si ii dau copilului sa manance lp. De 6 zile am zis sa raresc laptele praf. Rezultat: in 4 zile a luat 90 grame. Am zis ok, putin-putin mai mic decat media, dar accept. Azi i-am dat o singura data lp, fata de 2-3 ori. Rezultat in ultimele 3 zile: 3295-3315-3300g. Deci mi-a scazut in greutate. Cantaririle celelalte le-am facut dupa somn de 2-3 ore, nemancata. Azi ma asteptam sa aibe mai mult, pentru ca statuse la tzatza 3 ore. Si cand colo, a supt in gol! Asa ca ii dau copilului sa manance lp de acum. Nu e normal sa stea toata ziua la san, fara sa doarma si sa moara si de foame! Vorba Oanei, copilul are nevoie de o mama intreaga la cap. Acum i-am facut 110 ml lp si i-a baut pe toti. Dupa ce a "supt" 3 ore san!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

Corina,imi pare rau prin ce treci.O sa treaca si asta.Cu incredere si tot inainte!
Mihaela,de serul ala si pentru nasuc vorbesc.Eu am la fiole.Nu sticla mare si cand am iesit din spital ii puneam in ochisori dimineata si seara cate o picatura,iar acum ii pun doar in nasuc pentru farnaiala pe care o are.
Olivia,ar fi super daca ai reusi sa te mulgi si sa ii dai si asa .

La mine a mai cazut ceva de la buric,ca o cojita uscata si se tine de o bucata de piele.Sunt stresata,abia astept sa scap cu buriocul.Mi-a fost frica sa-l las asa si am pus putina pudra de baneocin....sper sa nu fi facut nimic rau :(

ANDREEA,mami fericita de Andrei (22.09.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Neata fete cucuiete!
Carmen eu beau cafea de un deget si restul lapte in cana normala si nu are nimic Mihnea,nu se agita deloc.
Andreea tu ai scris de buricut?Este normal se curata buricul ,si la noi a fost asa vreo trei zile si am intrebat medicul care mi-a spus sa-l curat cu apa oxigenata si sa-i pun baneocin pudra,de la care nu a facut nici o crusta sis-a vindecat repede si frumos.
Kytana se dezumfla repede picioarele,eu nu l-am avut umflate dar stiu de la cumnata-mea,a doua zi dupa cezariana erau dezumflate complet.
Pentru ochisori eu folosesc tot ser fiziologic pus pe un betisor de urechi pentru bebe si sterg usor cu el.

Mihnea papa tot mai mult si am inceput sa beau ceai de lactatie ca am impresia ca nu se satura.
Acum doarme de la 5 ,30 ,asa ca in curand se va trezi.

Fetelor nu stiu daca asta ne ajuta dar eu il scot afara in fiecare seara de la 6 la 8 ,apoi baita si imi doarme bine noaptea,iar cand nu l-am scos s-a tot trezit ,deci tind sa cred ca aerul tare de seara ii face bine.

Si el are momente cand in 30 de minute suge bine si doarme dus,iar in altele suge 2 ore cu pauze de cate 5-10 minute somnic si iar supt si tot ar mai manca.
Vedeti ca sunt si puseele de crestere care ne descurajeaza pe noi mamicile ,am sa las un link despre ele:

http://atasatlasanulmamei.blogspot.ro/2009/04/puseul-de-crestere.html

Pe mine m-a ajutat acest articol cand eram gata sa bag completare ,dar am renuntat si l-am tinut la san cand si cat a dorit si l-am depasit pe cel de 3 saptamani in 4 zile.

Mergi la inceput

Mai tineti minte mancarimile mele?Am uitat sa va spun ca vreo ora dupa cezariana m-am scarpinat in continuu,iar apoi a disparut mancarimea si a doua zi pielea imi era curata nici urma de bubite,doar cele facute de la scarpinat mai erau si inca mai am cicatrice de la unele...

Mergi la inceput

Cum stati cu lohiile?La mine mai este doar o scurgere creamoasa spre apoasa crem -bej si putina cantitativ,folosesc doar absorbante zilnice Discreet ,cred ca se se duc.

In plus am intepaturi in ovare ,cred ca isi reiau locul si functiile ,fiindca cunosc atat de bine aceste intepaturi ,ohooo.

Mergi la inceput