Bv Ramo, Ana, LoryD! Hai Ralu, Kytana! (34)
Raspunsuri - Pagina 12
Elfica spune:
Tzitziri: Ai scris la sectiunea forumuri si ti s-a raspuns sau la contact sau la contact, relatii cu publicul? Daca mai stii...
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
38 +
tzitziri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Elfica Tzitziri: Ai scris la sectiunea forumuri si ti s-a raspuns sau la contact sau la contact, relatii cu publicul? Daca mai stii... Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE 38 + |
Am trimis mail la dgaspc6@yahoo.com
Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008) si de Sophia Teodora (22.08.2012)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
Elfica spune:
Sar'manutza :) Acum prestez si eu!
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
38 +
lalu85 spune:
Paula frida, asa am patit si eu de la sani si am luat paracetamol, poti incerca.
Fetelor ieri si azi dimineata cand m-am muls am scos ff putin lapte :( sper sa revina, macar cativa ml pe zi sa mai pape.
lalu85 40+ cu
madanan spune:
Intrebare pentru cele care ati nascut: ati facut vreun vaccin pana acum bebelusilor?
+37 Maria
carmen spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madanan Intrebare pentru cele care ati nascut: ati facut vreun vaccin pana acum bebelusilor? Da, eu le-am facut pe cele din spital, in prima zi unul si inainte de a ne externa altul. Eu am stat in salon cu o tipa care a refuzat vaccinurile. +37 Maria |
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
carmen spune:
Mamicilor, voi beti cafea? Eu mi-as cumpara fara cofeina, sa am si eu dimineata 10 minute de rasfat :)).
Voi ce medicamente aveti in casa pentru bebei, just in case. Eu in afara de ser fiziologic nu am nimic , mi-a scapat acest aspect. Oricum am cheltuit o groaza de bani pe tot felul de chestii care na, trebuie: crema hemoroizi, GARMASTAN si altele, dar medicamente nu mi-am luat nimic.
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
Olivette spune:
Carmen, eu cafea nu beau de fel.
Ca medicamente am supozitoare paracetamol, just in case.
marikaki spune:
Salutare burtici, mamici si bobocei!
Felicitari proaspetelor mamici si noilor bobocei!
Nastere cat mai usoara si recuperare rapida burticilor ce urmeaza!
Noi suntem destul de bine. Astazi implinim 2 saptamani. Papaim Lm si crestem destul de repede. Am ajuns la 4.300Kg, dar nu suntem grasut. Imi place foarte mult la dus. Nici nu prea stiu sa plang, deocamdata.
Mami si tati s-au acomodat foarte repede cu prezenta mea. Sunt foarte fericiti ca au un bb asa cuminte.
Mami a scapat de toate Kg acumulate in sarcina, imediat dupa nasterea mea.
Va citim in continuare cu aceeasi mare placere. Va pupam dulce!
14 zile
Raul-Ciprian