PINGUINII delibereaza - capitol interimar(3)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aqai spune:

da' dumnezeu mai stie buflea...nu mai am timp sa mananc, ca as dormi non stop. si azi am furat o tura dupa 7 cand am terminat lectiile, vreo 30-40 min cat s-au mai jucat copiii

acu' mai stau un pic si fug la culcare iar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Metecii erau ceva prin grecia...cred ca o clasa de asta de mijloc...sau erau sclavi eliberati?Oricum e cert ca erau in Grecia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Uite mai, lectia era despre organizarea politica in Sparta si Grecia.
Metecii si periecii. Unii in SParta si unii in Grecia.

Daca azi m-as duce sa dau test la istorie nu as putea spune care fusera in Sparta si care dincolo. Ieri stiam.

Copilu' asta a avut de scris la test anii intre care au domnit niste 3 regi persani.
Mi-a zis ca a uitat, asa ca a scris ce au facut aia, poate, poate se alge cu un 5.

Un coleg de-al ei a zambit la hiloti. A zambit, nu a ras. Ca nu-si permite. Ieri a scapat pixul pe jos. Asa ca proful l-a pus sa stea in picioare toata ora si io zis sa scrie lectia noua fara a se apleca peste banca.

Ieri au avut consiliul elevilor si s-au plans.

Mianna, o citii postarea. Imi apar parchetul asta stralucitor cu toata fiinta mea de toate fiintele cu aripi sau fara.
Alaltaieri au venit 2 prieteni ai fii-mii sa se uite la nu-s ce emisiune. Fotolii n-am. Pe scaune nu i-am lasat ca le taraie. Le-am pus pe jos un cearsaf si perne. Ca daca stateau direct cu fundul pe parchet il puteau zgaria cu nasturii de la popou.
Vezi in ce hal am ajuns?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Viviana, cu istoria am inteles.
Dar la celelalte materii cum stai?
Cu parchetul uite ce zic eu: lasa-i pe copii sa se zbenguie putin, sa-i dea oaresce "patina" si apoi o sa vezi ca te linistesti.

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Pai in primul rand vad ca luam 2 la istorie ca am scris Sparta si Grecia. E Sparta si Atena.

La celelate stau binisor spre bine. Tinand cont ca nu prea mai vrea sa invete. Cand nu invata ia 7. Cand invata ia 10.
Nemaifiind in clasa speciala de engleza a ajuns cea mai buna la asta. Si simte o bucurie netarmurita. Dimineata a facut 3 compuneri pentru 3 colege.
Oricum e pe panta descendenta, insa nu imi fac probleme. Cred ca e doar o incercare sa vada cum e cand te duci cu lectii neinvatate si-ti faci temele in pauza.
A ajuns sa ia 10 la mate.

S-a adaptat mult mai bine la colectiv si mult mai repde decat ma asteptam. Si-a facut o gramada de prieteni (bineinteles si FB s-a umplut) si am profitat de ocazie sa-i zic a mia oara sa-i stearga din lista pe mahalagii aia 2. Am venit cu argumente de alta natura. Si sper ca a inteles.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Viv, cat de mult rezoneaza la explicatiile tale si cat de mult isi da ochii peste cap cu atitudinea ca "esti enervanta, invechita si habar n-ai despre ce vorbesti" ?

Cat de mult o deranjeaza ca nu mai are note asa de bune ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

hallo pinguinelor (va rog sa-mi spuneti daca va deranjeaza ca va salut asa, nu vreau sa supar pe nimeni)

viviana, imi place de copila ta, imi place ca seamana cu a mea. si am impresia ca replicile astea le invata de undeva, dar asa in mare secret, toti copii. ca le aud peste tot. sau e un nou trend si inca nu m-am prins eu?

buflea, in sfarsit m-am luminat si eu, tu de buna voie si pe banii tai te-ai lasat caftita la masaj! daca te ajuta si te simti mai bine, de ce nu?!

Aqai, felicitari ptr job.

io's in parametrii, am cateva zile libere si mi-am planficat activitati care implica doar statul in pat, pe canapea sau fotoliu. aseara am facut consiliu cu familionul si le-am propus sa luam pe cineva la curatenie. toata lumea a votat pentru.

sa va mai spun una, am vrut sa-i fac lui fimea lipeala cu un baiat. stiu, stiu, mama nebuna ce sunt. cand eram in spital era un baiat practicant, foarte dragut. fiica'mea era la mine cand a venit odata practicantul sa imi masoare tensiunea si Blutzucker. el se uita la ea, desi incerca sa nu arate ca avea interes. eu i-am spus ei pe romaneste "il intreb daca are feisbuk?" ea a cascat niste ochi si mi-a spus ca-s nebuna. el se uita la noi si cred ca s-a prins ce vorbeam, ca zambea.... pana la urma nu l-am intrebat. dupa ce am venit acasa, ma intreba fii'mea daca mai stiu cum il cheama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aqai spune:

Kari, daca mama imi facea asa ceva, o mancam cu fulgi cu tot pe loc

anyway, felicitari pt decizia mareata, e importanta! abia astept sa fac si eu la fel numai sa ne redresam nitel ca in asteptarea salariului meu nou ne-am intins la oarece mobila in dormitor, sa nu mai stam cu toate cele pe jos.

ieri m-au intrebat colegii daca nu merg sa mananc acasa la pranz (gac max 15 min pe jos si ei stiu ca circul pe jos). le-am spus ca in cazul asta ar trebui sa-mi si fac mancarea, deci mai bine pass

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Kari, damn it !

Daca eram fica-ta si aflam, te mancam si eu cu fulgi cu tot.

Dar daca as fi fost "tu", i-as fi dat flacaului contul de FB al domnisoarei, si i-as fi facut cu ochiul, ca sa se inteleaga ca trebuie sa taca din gura.

Mergi la inceput

Esti delicata Buflea, fii-mea nu-si da ochii peste cap, foloseste doar sonorul.
Sunt enervanta, nu stiu nimic, nu inteleg nimic si scopul meu e sa fac totul impotriva ei ca sa-i ruinez viata.
Asta-i prima faza.

Urmeaza remuscarile: vai mami ce mult te iubesc, ti-as cere scuze da' cred ca esti satula de scuzele mele. Esti?
Asta fuse number 2.

Faza 3 e faza in care sta si rumega ce-a zis. Isi ia avant si isi promite marea cu sarea si se autoconvinge ca se va schimba. Isi face promisiuni si scrie in jurnal. 2 randuri in care-si cere scuze ca n-a mai scris de mult.

Faza 4: se intoarce la faza 1.

Azi am fost iar dupa fotolii. Cred ca v-am exasperat. M-am dus la Elvila. Am luat un taxi ca nu stiam unde-i strada cu pricina. Am gasit modelul da' n-am gasit culoarea. Astia m-au trimis acasa sa masor golul usii de la intrare. Cica trebuie 78. Eu am 77.

Dupa, am mai luat un taxi si am fost la Neoset. Acolo stiam sa ajung da' nu aveam mijloc de transport. Am gasit ceva, am gasit si culoarea visina putreda. Comanda ar fi venit in 2013.
Pana-n 2013 mai e 21.12.2012.
Am ales atunci o culoare chocolat au lait cu mai putina chocolat. Si perne fantezi visina putreda.
Daca dau avansul le am in 21 zile.

Pe jos cale de 20 minute am mai tras o fuga la Mobexpert. N-am gasit decat culori basinoase.
Am vrut sa plec acasa. De acolo nu am mijloc de transport direct. Am vrut sa chem taxi. Nu a fost posibil la oara aia sa gasesc. Era 18.00.

Dupa o juma de ora de stat ca proasta-n strada butonand mobilul am ochit un tramvai care mergea inainte si m-am suit gandindu-ma ca e imposibil ca inainte sa nu ajung undeva.
Am trecut prin locuri pe care nu le mai vazusem niciodata si mi-am promis nici sa nu le mai vad.
Apoi am luat un tramvai ce facea la dreapta.
Si asa dupa 2 ore am ajuns la destinatie.

In drum am insfacat niste cheesburgeri de la Mac si am aflat ca sunt cea mai buna mama din lume.

Mergi la inceput