Care este suma minima pe care o economisiti ?(2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Ce intentionam sa facem este sa schimbam abonamentele de mobil cu unele mai ieftine. Asta luna viitoare.

Abonamentul CATV-Internet l-am redus de mult cu 20 de lei, a fost singura optiune disponibila atunci.

Curent iar consumam cam mult.

In rest... ce sa zic, am facut ochii mari cand am vazut joi in Kaufland ca au ramas doar 2 marci de ulei (Bunica si Vitae d'Oro), ambele la 7 lei/litru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anuscha2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

In rest... ce sa zic, am facut ochii mari cand am vazut joi in Kaufland ca au ramas doar 2 marci de ulei (Bunica si Vitae d'Oro), ambele la 7 lei/litru.

Din putin se face mult - ajutor umanitar!

Lucrusoare de vanzare...

In atentia celor carora le face placere sa depaseasca limitele celor scrise de mine: in cazul in care considerati ca aveti dovezi de necontestat cum ca am facut 99 de oua, pe care le ascund in camara, cu intentia de a le vinde la suprapret, va invit sa deschideti un subiect special pe aceasta tema. Multumesc pentru intelegere.

7 lei pe litru inca e bine............eu am vazut floriol la 9 lei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

Eu am reusit sa economisesc 200 lei. Cam... 1% din banii care au intrat in casa luna asta. Luna nu s-a terminat, eu o calculez din momentul cand intra salariile pana la salariile urmatoare mai am o sapt ;)
Ma uitam pe site-ul trimis de Edip si ma tot gandeam la educatia financiara...
stiu unde gresesc dar in ultimul timp nu ma pot controla...
Am investit in casa asta destul de mult tinand cont ca o vom darama in final. Noi am zis sa o facem locuibila pt cel putin 5 ani.
Dar daca tot investesc din ce bani o sa contruiesc alta?
Acum e locuibila dar... tot mai vrem sa mai facem cate ceva...
Ufff de cand ma stiu tot investesc in case... zau ca m-am saturat!
Si asta e o meteahna a noastra, a romanilor.

& +34

Mergi la inceput

Selene am si eu o intrebare pt tine mai indiscreta dar ca sa pot intelege... cati bani intra la voi in casa lunar? cu tot tot ce se poate... nu doar salariul sotului. Apx...

& +34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ab5174 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ela_04

Selene am si eu o intrebare pt tine mai indiscreta dar ca sa pot intelege... cati bani intra la voi in casa lunar? cu tot tot ce se poate... nu doar salariul sotului. Apx...

& +34

Vai ce urasc eu genul asta de intrebare.
La noi nici macar mama nu stie cit cistigam.
Urasc cind vin in Romania si sint intrebata cit cistig, cit a costat casa, masina, etc.
Eu o gasesc cea mai nepoliticoasa intrebare.

Mergi la inceput

Ai dreptate Ab,
nu stiu ce mi-a venit... nu fac eu bugetul nimanui mai ales ca abia il tin sub control pe al meu.
imi cer scuze

& +34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ab5174 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Ce intentionam sa facem este sa schimbam abonamentele de mobil cu unele mai ieftine. Asta luna viitoare.

Eu la mobil am "pay as you go", mi se pare risipa de bani abonamentul.
Eu mobilul il folosesc numai in caz de urgenta.
In rest fix.
Toata lumea se lauda cite minute gratis ai adica platite.
Am fost eu la o intilnire cu colegii de liceu, unul a pus 2 mobile pe masa , de smecher ....cind sa platim el a zis ca nu are acum.

In Romania lumea se vaita ca nu are bani dar toti au mobil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Citat:
citat din mesajul lui ab5174

In Romania lumea se vaita ca nu are bani dar toti au mobil

Da, in Romania, chiar si oamenii saraci au un telefon. De cele mai multe ori este mobil pentru ca este mai ieftin un telefon mobil decat linia fixa de telefon. Telefonul fix este cu abonament si trebuie platit lunar, in timp ce la telefonul mobil, daca ai cartela poti sari cate o luna

In UK oamenii saraci, dar care au serviciu, copii, etc..nu au nici un fel de telefon?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Cricor,eu am un mobil ...pe care il tzin pe post de desteptator!

Eu intzeleg foarte bine ce spune ab... si pentru mine e o enigma sa spui ca ...vai nu am,ce greu o duc,insa sa fii posesorul a 2-3 telefoane mobile si nu motorala nu stiu cit(de ala cu clapa de caum 500 de ani)asa cum am eu,ci in general cam ultimele aparitzii ale tehnicii in domeniu.

Orict de ieftina ar fi telefonia mobila in Romania,nu stiu daca explica nevoia de a avea 2-3 telefoane simultan!

ab...si eu am renuntzat acum vreo 2 ani la abonament(il plateam degeaba),ba cu banii economisitzi mi-am deschis un cont de economii,de atunci am cartela incarcabila...pe care am incarcat-o de 2 ori!!!!!!

Nu e un mesaj "sa atac"membrii sensibilosi,e doar o constatare.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Mey..asta cu omul sarac cu 3 mobile e o exagerare..de facut trafic pe forum...cati or fi din astia??? Foarte putini, eu asa cred. Stiti voi sigur ca asa e?

Oricum ab parea revoltata ca omul sarac are telefon mobil..nu 3 mobile.

Da, stiu si eu pusti(care au varsta legala sa mearga la munca, dar nu merg..ca le e greu sa se scoale dimineata)pe care ii tine mama acasa si au cate 2 mobile, dar aia sunt copii fara minte intretinuti de parinti...la fel de fara minte.

Mergi la inceput