Care este suma minima pe care o economisiti ?(2)
ela, nu ma lasa inima sa o las complet pe cont propriu. Pur si simplu, m-as simti ca o idioata sadica. Adica ea sa zaca precum o carpa, iar eu sa ma uit la ea, cu bratele incrucisate... nu pot.
Vitamine nu a luat pana acum.
Raspunsuri
ela_04 spune:
Stiu cum e Selene... al meu seamana cu mine. o duce pe picioare.
Am povestit o data cand a venit salvarea si aia nu ma credea ca are 40 febra si novocalmin dat. M-a pus sa-i mai dau unul de fatza cu ea si a schimbat 2 termometre...
Copilul nu zacea...alerga prin casa, radea si doar ochii umezi ii dadea de gol febra mare.
Nici eu nu il las asa ma invart pe langa el ca o closca... cand cu un ceai, cand cu un fresh, cu carpe umede cu apa sau otet, negociem ca nu ii plac... dar ma gandesc mereu ca binele lui trebuie sa fie pe primul plan si apoi confortul meu psihic.
Mai rau e taica-su care se panicheaza si imi tot zice... da-i ceva orice numai sa-i treaca... ii tot explic ca orice gripa sau virus are o perioada... nimic! Asa ca fiecare raceala cat de mica e o lupta cu amandoi
Scuze pt off topic
& +33
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ela_04 Ai grija cu astea ca sa nu ajunga ca frati-miu care ii reproseaza de cate are ocazia lui maica-mea ca a bagat vitamine si calciu in el de s-a facut de 120 kg. |
Na, ca nu mai terminam devierile de la subiect...dar nu ma pot abtine.
ela, macar tu stii ca povestea asta cu fratele e folclor pur, da?
Rufus, Tora si iadele
ela_04 spune:
Pot sa-ti trimit poze Rufus daca vrei... din nefericire nu e. desi as fi vrut eu. Nu stiu sa pun link cu poze dar pot sa trimit pe mail...
& +33
roxanaz spune:
nu, Rufus se referea ca nu din cauza vitaminelor luate in copilarie are fratele tau 120kg
ela_04 spune:
Aha ok.
El asa considera. Si nutritionistul la care merge la fel i-a spus...
Adevarul e ca era tare slabut si firav ca si copil. Cred ca pana prin clasa 9 a cand a expllodat efectiv. Si la inaltime si la kg apoi.
Partea rea e ca nici nu prea are cu cine sa semene ca parintii sunt cam slabanogi. Si de aici probabil si ideile lui.
& +33
eumada spune:
hai mai ...ca nu poti economisi nimic pe zi daca dai 100 ron pe medicamente pentru copil....da,daca totul merge bine..sa zicem ca nu cheltui foarte mult...am zile in care nu cheltui nimic,pe bune(rare)dar se intampla.
Insa eu cred ca medicamentele,in special suplimetele si vitaminele sunt foarte scumpe si beneficiile nu sunt decat pe termen scurt.
Da` chiar cum veriifici daca ai economisit ceva pe zi?
Letitia1 spune:
Citat: |
Da` chiar cum veriifici daca ai economisit ceva pe zi? |
pai daca pui in fiecare zi 5 lei in pusculita/borcan inseamna ca ai economisit,nu?
ela, mi-a placut aia cu vitaminele. O sa folosesc si eu scuza asta!
ela_04 spune:
mey...omul chiar crede ca asta e cauza!
si-a facut o multime de analize si a iesit sanatos tun... colesterolul si ficatul e cam varza dar din cauza kg...
ca sa verifici cat si daca ai economisit ceva in ziua x trebuie sa-ti ti o evidenta f stricta a cheltuielilor pe fiecare zi.
sa compari...etc
insa pana la urma cred ca la ceva tot renunti...
& +33
Ilinca_M. spune:
Nu stiu de ce vi se pare atat de deplasata ideea fratelui Elei ca vitaminele alea nenorocite au stat la baza luarii razna a kilogramelor, ca macar o doza de adevar e pe acolo.
Se stie deja ca presiunea parintilor asupra copiilor pentru a manca, inca de cand sunt bebelusi, poate sa duca la...cum sa spun, relatii defectuoase cu mancarea; bunele intentii ale parintelui care crede el ca musai e sa manance copilul si mai ales "de toate" si mai ales de cand si cand zice el, parintele - pot duce la tulburari de alimentatie ca anorexia, bulimia si probabil si altele. Pompatul de vitamine si suplimente iarasi, pot sa faca o pofta de mancare artificiala, pe care organismul nu ar resimti-o fara aceste stimulente si de aici iar obieiuri alimentare nesanatoase, pana la obezitate.
Prea cred parintii ca hranitul cu "uite avionu'!/ o lingurita pentru mami, una pentru tati, una pentru cutzu/ daca nu mananci nu ai voie aia/ daca nu mananci ficat nu primesti desert/ daca mananci ou primesti o ciocolata" sau indopatul aproape cu fortza, pur si simplu, sunt inofensive si "spre binele copilului"! "Drumul spre iad e pavat cu intentii bune".