Bulgarasi de ianuarie/februarie 2013 (cap. 24)
Raspunsuri - Pagina 9
Mys spune:
Extra - foarte tare tricoul felicitari pt "putzi"
vikisor - bine ca e bb ok, lasa naibii bibliorafturile, sa-si caute cine are nevoie, dc e pt tine sa te ajute cineva!
dankuta - eu sapt asta nu merg la Haiduc, am vrut sapt trecuta dar fu omu'in concediu; probabil ca merg dupa 8 oct. incolo - apropos te rog sa-mi dai si mie programul lui de la MedicalCity.
Nu conteaza pt ce te programezi tu, dk iti face si eco ,la sfarsit platesti eco (si eu am facut progr. pt consultatie dar acolo mi-a facut si eco, am si vb si am platit 265lei - asta pt 10-15 min !)
Legat de Morfo T3 - mie mi-a zis drita de pe morfo sa vin la 30 sapt (ca la 32-34 e prea mare bebe si nu ar mai putea vedea anumite chestii).
Succes la eco fetele care va duceti la dr!
Si noi am schimbat azi saptamana = 24 !
lui Matei (15.12.2010) si 23+ cu Amelia
http://matei-sansalaviata.blogspot.com
ardna11111 spune:
buna fetele :-*..chiar daca mai rarutz eu tot urmaresc evolutia voastra si ma bucur pt orice veste buna
Dankutza felicitari pt reducerea tensiunii...eu sunt inversul tau..am avut si 8 cu 5, de la hipotensiunea asta am niste dureri graoznice de cap zilnic..daca nu beau 2-3 guri de cafea zac in pat
UM 26-04-2012; DPN 31-01-2013 18+
walkiria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Katy82 Walkiria felicitari pt bebe! 17+ cu http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png |
Multumestc, Katy!
A fost o surpriza foarte placuta sa aflu ca esti graviduta, te-am felicitat la aspirante mai demult, nu stiu daca ai fost pe faza . Iti doresc sarcina usoara in continuare si bebe sanatos si la termen!
Multumesc pt felicitari!
Pupam burticuta!
ella28 spune:
Vikisor si eu am dureri jos , in vagin sa zicem, desi mi-e greu sa localizez exact. Cred ca tot de la birou, de la statul pe scaun mi se trage. Si eu cred ca ma voi duce la o eco de control. Oricum cred ca si puiul meu creste vertiginos, probabil se intind chestii pe acolo. Ma bucur ca a fost alarma falsa si ca tu si bebe sunteti ok.
+26s Doamne ajuta!
tweetisor spune:
gata mini concediu .-.suntem frantzi !
dankutza bravo ca merge regimul : eu in concediu am avut 11.7 deci ... cred ca statul degeaba imi prieste
Aspenterul - mi l-a dat Gineco (2 diferitzi) si mi-a zis ca nu se opreste in trim 3 , scrie pe prospect ce-i drept, dar oate la tensiunea mea imi face mai mult bine decat rau ...deci daca nu imi da altceva sau zice nu opresc ..Clexane nu are sens sa iau eu ... in afara de tensiune care e la fel ca inainte de sarcina nu am avut probleme ..
majia : pe perioada unui concediu medical ai dreptul la zilele de concediu aferente ..cjhiar daca ai o luna medica (asta nu numai in cazul sarcinii ...sa zicem o operatzie de apendicita : daca sta acasa 3 saptamani nu ti se scad sub nicio forma din cele 21 zile aferente anului respectiv 1,75 zile pt ca ai stat acasa ) asa e shi cu postnatalul ..se aduna zile ...noi avem acum sarcini cand tre sa le dam mamicilor venite din maternitate zilele de care au beneficiat in postantal .. e cam nashpa cand se intorc in noiembrie ..politica firmei e sa fie 0 zile restantza la sfarsitul anului si ele deja au cam 7 zile ce li s-au adunat pre-post natal ) din acest motiv eu imi voi lua toate zile anului asta .. o sa mi se mai adune cateva pe care le voi lua cand o sa ma intorc la munca . Asta e f sigur , potzi cauta legea ca nu stiu acum care e .. articolul respectiv ..dar concediu e concediu .
Medicul meu imi da max 14 pe luna ... nu exista oricum alt con in sarcina decat : 15 - Concediu Risc maternal si 08 - Sarcina si Lauzie (asta doar pre si post natal ) ..sau poate da bola obisnuita , dar normal itzi da risc maternal ..alt cod nu are de unde pune pe concediu .. va putetzi uita pe verso unui concediu medical sa vedetzi
pisigri spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui carmen_76
Normal ca mai primesti, calculul se va raporta la cate luni ai cotizat din anul respectiv. Carmen cu ... si am intrat in saptamana 23 :) |
Pentru aceeasi problema, la primul copil nu am luat deloc indemnizatie. din cate stiu se mentine si acum "problema"
IULIA va invinge CANCERUL
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009) si 26+
Aurorra spune:
buna fetele,
Va doresc o saptamana usoara si insorita, ca mie imi place soarele
Pisigri, asa e ai dreptate ca sa poti beneficia de indemnizatie pentru cestere copil trebuie sa ai musai 12 luni anterioare nasterii copilului in care sa fi realizat venituri supuse impozitului, scrie clar in lege si stiu ca tocmai cce am o colega care a plecat de vreo 2 luni in crstere copil. Nu-ti accepta mai putin de 12 luni, din pacate.
lauraf89ei nu ma stresez eu din cauza asta, important e sa fie bebe sanatos fie fetita fie baiat e asteptat cu mult drag de toata lumea.
Zi buna tututror!!
carmen_76 spune:
citat din mesajul lui ella28 Vikisor si eu am dureri jos , in vagin sa zicem, desi mi-e greu sa localizez exact. Cred ca tot de la birou, de la statul pe scaun mi se trage. Si eu cred ca ma voi duce la o eco de control. Oricum cred ca si puiul meu creste vertiginos, probabil se intind chestii pe acolo. Ma bucur ca a fost alarma falsa si ca tu si bebe sunteti ok. +26s Doamne ajuta! |
Si eu am avut aceleasi dureri ella28 si in plus m-a durut si spatele. Azi mi-am facut programare la ginecolog sa ma vada si sa imi spuna ca e ok, sper. Nu de alta, dar si eu am diverse temeri, cel mai rau e ca am inceput si sa visez ca pierd sarcina ...sper sa fie totul ok azi.
Carmen cu ... si am intrat in saptamana 23 :)
carmen_76 spune:
citat din mesajul lui Aurorra buna fetele, Va doresc o saptamana usoara si insorita, ca mie imi place soarele Pisigri, asa e ai dreptate ca sa poti beneficia de indemnizatie pentru cestere copil trebuie sa ai musai 12 luni anterioare nasterii copilului in care sa fi realizat venituri supuse impozitului, scrie clar in lege si stiu ca tocmai cce am o colega care a plecat de vreo 2 luni in crstere copil. Nu-ti accepta mai putin de 12 luni, din pacate. lauraf89ei nu ma stresez eu din cauza asta, important e sa fie bebe sanatos fie fetita fie baiat e asteptat cu mult drag de toata lumea. Zi buna tututror!! Aurora de baietel neastamparat si nazdravan Robert Matei si cu Robert Matei Pozici Mateut |
Nu pot sa cred ca noua nu ne mai da indemnizatie daca nu cotizam 12 luni legate si anterioare sarcinii, iar la cei care nu au venituri le da minimul de 600 lei ... asta e discriminare cred eu. Oare eu ca am schimbat joburile si am pauza o saptamana pe 2012 inseamna ca exista riscul sa nu mai primesc indemnizatie?
Carmen cu ... si am intrat in saptamana 23 :)
Blue_sea spune:
Neata!
Si pe mine m-a trimis la morfo de T3 la 30 sapt.
Referitor la testul cu glucoza: cred ca la RM au in protocol. Mi-a zis ca glicemia poate iesi ok, dar ca testul asta arata o predispozitie si ca daca iese nasol potem preveni aparitia diabetului gestationar prin dieta. Inainte ca glicemia sa iasa nasol. Stiu ca nu e placut, dar asta e. Cred ca e mai placut decat nasterea
24+