Bulgarasi de ianuarie/februarie 2013 (cap. 24)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns majia spune:

Buna fetele,

xtra, felicitari pentru baietel. Foarte tare tricoul .

Dankutza, hai curaj la dieta. Facem un pic de galerie sa te tii tare sa scapi fara medicamente .

Tweety, mi-e la primul copil nu mi-a dat concediu pentru perioada de postnatal . O sa fiu mai atent de data asta...

Mys, felicitari pentru schimbat saptamana .

Viki, e normal sa ai mai multe temeri acum decat innainte, si nu o sa treaca odata cu nasterea .

Blue, ai fost tare cu e mai placut ca nasterea . Eu am avut parte de regim la prima sarcina. Am facut si eu testul sambata dimineata, astept rezultatul in seara asta, sper sa iasa bine.

lui Tudor si 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmen_76

Citat:
citat din mesajul lui Aurorra

buna fetele,
Va doresc o saptamana usoara si insorita, ca mie imi place soarele
Pisigri, asa e ai dreptate ca sa poti beneficia de indemnizatie pentru cestere copil trebuie sa ai musai 12 luni anterioare nasterii copilului in care sa fi realizat venituri supuse impozitului, scrie clar in lege si stiu ca tocmai cce am o colega care a plecat de vreo 2 luni in crstere copil. Nu-ti accepta mai putin de 12 luni, din pacate.
lauraf89ei nu ma stresez eu din cauza asta, important e sa fie bebe sanatos fie fetita fie baiat e asteptat cu mult drag de toata lumea.
Zi buna tututror!!

Aurora de baietel neastamparat si nazdravan Robert Matei si cu

Robert Matei

Pozici
Mateut

Nu pot sa cred ca noua nu ne mai da indemnizatie daca nu cotizam 12 luni legate si anterioare sarcinii, iar la cei care nu au venituri le da minimul de 600 lei ... asta e discriminare cred eu. Oare eu ca am schimbat joburile si am pauza o saptamana pe 2012 inseamna ca exista riscul sa nu mai primesc indemnizatie?

Carmen cu ... si am intrat in saptamana 23 :)

daca citesti legea, o sa vezi ca depinde si de ce nu ai venituri. De asta de exemplu laura trebuie sa mearga la facultate, ca sa obtina indemnizatia aia minima. Deci nu capata chiar toata lumea indemnizatie.
Tu, daca ai doar o saptamana de intrerupere, ar trebui sa obtii, pentru ca se verifica daca s-a contribuit lunar la CAS si pensie si etc, deci contributie exista pe fiecare luna la tine...nu? Cel mai simplu te duci la casa de pensii si soliciti acolo un extras pe care verifici cand si cum ti s-au achitat.

IULIA va invinge CANCERUL

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009) si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

iar a inceput sa creasca, am ajuns la 14 cu 9,5

cu 20+ ... si am ajuns la jumatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mys
dankuta - eu sapt asta nu merg la Haiduc, am vrut sapt trecuta dar fu omu'in concediu; probabil ca merg dupa 8 oct. incolo - apropos te rog sa-mi dai si mie programul lui de la MedicalCity.

marti 15.30 - 21.00,
joi 13.00 - 21.00,
vineri 13.00 - 20.00 (alternativ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

iar a inceput sa creasca, am ajuns la 14 cu 9,5

Te-ai enervat la serviciu, ceva? Ai "nerespectat" vreo indicatie?
Eu am reusit sa ma duc in 15 cu 10 (parca) la Ilinca, luaindu-mi tensiunea din sfert in sfert de ora si panicandu-ma pentru fiecare usoara crestere - fireasca de altfel, in toiul unui atac de panica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Citat:
citat din mesajul lui carmen_76

Citat:
citat din mesajul lui Aurorra

buna fetele,
Va doresc o saptamana usoara si insorita, ca mie imi place soarele
Pisigri, asa e ai dreptate ca sa poti beneficia de indemnizatie pentru cestere copil trebuie sa ai musai 12 luni anterioare nasterii copilului in care sa fi realizat venituri supuse impozitului, scrie clar in lege si stiu ca tocmai cce am o colega care a plecat de vreo 2 luni in crstere copil. Nu-ti accepta mai putin de 12 luni, din pacate.
lauraf89ei nu ma stresez eu din cauza asta, important e sa fie bebe sanatos fie fetita fie baiat e asteptat cu mult drag de toata lumea.
Zi buna tututror!!

Aurora de baietel neastamparat si nazdravan Robert Matei si cu

Robert Matei

Pozici
Mateut

Nu pot sa cred ca noua nu ne mai da indemnizatie daca nu cotizam 12 luni legate si anterioare sarcinii, iar la cei care nu au venituri le da minimul de 600 lei ... asta e discriminare cred eu. Oare eu ca am schimbat joburile si am pauza o saptamana pe 2012 inseamna ca exista riscul sa nu mai primesc indemnizatie?

daca citesti legea, o sa vezi ca depinde si de ce nu ai venituri. De asta de exemplu laura trebuie sa mearga la facultate, ca sa obtina indemnizatia aia minima. Deci nu capata chiar toata lumea indemnizatie.
Tu, daca ai doar o saptamana de intrerupere, ar trebui sa obtii, pentru ca se verifica daca s-a contribuit lunar la CAS si pensie si etc, deci contributie exista pe fiecare luna la tine...nu? Cel mai simplu te duci la casa de pensii si soliciti acolo un extras pe care verifici cand si cum ti s-au achitat.

Si daca angajatorul nu plateste la timp darile la stat, eu ce fac? Am inteles ca la mine la job cam asa e, le cam intarzie ... si chiar mai multicel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Dankutza, nu-ti mai lua si tu tensiunea toata ziua. Dimineata, la prima ora e cel mai bine. Ai grija de tine!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tweetisor spune:

Majia - da unele firme prefera sa se faca ..ca ploua ... dar e dreptul nostru .. trebuie avut grija sa ti le ceri cand reintrii

Dankutza : nu itzi mai lua tensiunea f des ... cum spunea pisigri ... creste shi ea daca ti-o masori des shi asteptzi cu emotzii sa vezi daca a mai crescut sau nu ...eu in w.e mi-am luat-o o data shi era 11.7 deci sunt zen numai de ideea ca ... o pot avea la fel .. nu mi-o mai masor asha des ..mi-am luat-o shi eu intr-o zi de 11 ori shi .. nu era prea imbucuratoare ..de atunci nu mai fac asha never ever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tweetisor

Majia - da unele firme prefera sa se faca ..ca ploua ... dar e dreptul nostru .. trebuie avut grija sa ti le ceri cand reintrii

Dankutza : nu itzi mai lua tensiunea f des ... cum spunea pisigri ... creste shi ea daca ti-o masori des shi asteptzi cu emotzii sa vezi daca a mai crescut sau nu ...eu in w.e mi-am luat-o o data shi era 11.7 deci sunt zen numai de ideea ca ... o pot avea la fel .. nu mi-o mai masor asha des ..mi-am luat-o shi eu intr-o zi de 11 ori shi .. nu era prea imbucuratoare ..de atunci nu mai fac asha never ever

Danku eu stiam ca tensiunea se ia dimineata cand abia te-ai trezit ... incearca sa gandesti pozitiv si sa te mai supara, ca nu merita nimik linistea ta si a bebelusului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Buna ziua mamici!
Imi cer scuze ca dau buzna in casuta voastra, vroiam doar sa va spun ca am un carucior 3 in 1 de vanzare, in stare foarte buna. L-am folosit foarte putin pt puiul meu, care acum e deja maricel, are 8 luni jumatate si am trecut la carucior sport.
Daca va intereseaza, va pot da detalii de pret si poze pe PM.

Multumesc, sarcini usoare in continuare, nasteri la termen si bebelusi sanatosi sa aveti!

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)

Mergi la inceput