Bulgarasi de ianuarie/februarie 2013 (cap. 24)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xtraordinary spune:

www.bonprixro.eu/ro/offer.htm?cat=1.10.779.7.124.1.&pr=61124" target="_blank">t-shirtul meu preferat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Tweety inteleg ca tu iei Aspenter. SI mie mi-a dat de vreo saptamana, dar mi-a spus ca nu mai am voie sa iau cand intru in trim 3. Tie cine ti l-a prescris? Gine? Cand ajungi in trim 3, ce iti va da? Clexane?
Asa ca no money vreo 2 luni, pana nu lucreza aia dosarul. De altfel nici alocatia lui bebe nu vine imediat, ci cam tot din a doua luna.
Testul pt anticorpi ABO, il poti face la orice centru medical si fara indicatia dr. Oricum se plateste. Deci, fa-l din proprie initiativa.
EU fac cezariana oricum.

Cand am nascut-o pe Cezara mi s-a dat niste bani pt trusou si niste bani pt prima de nastere sau asa ceva, de la stat. Mai exista asa ceva, sau le-au sters dupa lista?

Pisi mersi de raspuns. Dupa regim, a inceput sa scada tensiunea? LAS mine incepe sa dea roade dupa numai 2 zile.
E 20 lei un sumar de urina, mai exact 19 lei la Synevo biochimie+sediment.

Lalala merisi frumos de rapuns. Ce tensiune aveai? La cat ai scazut dupa regim? Cat timp ai luat Aspenter? Am vorbit cu un cardiolog si mi-a spus cam ce ai spus si tu. Am regim 2 saptamani, monitorizare tensiune, pisulica, picioare. Dupa 2 zile, vad ca nu am mai ajuns la 14 cu 9 nici la nervi. Acum am intre 12,5/13/13,5 cu 7/8. Nu e rau, dar cardiologul vrea 11-12. Sa speram ca in 2 saptamani scap inclusiv de 13. Am trimis azi un sumar de urina si astept rezultatele. Sper sa fie ok.

Katy si mie a inceput sa se vada burtica destul de tarziu. Parca mi se pare mie ca nici acum nu se vede clar ca e burtica de gravi si nu doar slanina.

Mena incet incet ajungi la termen. Stai linistita!

Blue 100g in mai putin de o saptamana? Ce tare! Stii cumva cand se recomnda morfo de trim 3? Moama, deja vorbim de lucruri mari...
Gine a mea, mi-a dat glicemia si nu testul ala de rezistenta la glucoza. A zis ca daca asta nu iese bine, atunci, ma baga la test. Mi-a spus ca nu e o placere acest test si de aceea il da, numai daca exista vreo indicatie in acest sens si nu obligatoriu.
Felicitari pt programul scurt.
Eu voi intra pe 21 in vacanta, dar in acte, voi intra in concediu prenatal cu 9 ianuarie.

Ioana femeia aia, nu a fost nimic comparativ cu nesimtitul ala din tramvaiul meu. M-a socat pe viata.

Mamicile de gemanuti, Diancic, Lidia, unde sunteti? Ardna unde esti?

Mami-papatot eu am facut o morfo la 19 saptamani. Nu mai aveam rabdare. Dr a fost in concediu si eu trebui sa vad pe bebe masurat tot. Mi-a zis sa vin spataman 25, dar o s ama duc in saptamana 24 ca atunci sunt in vacanta. DAr mai am si in saptamana 22 la Filantropia.

Aurora felicitari pt baietel.

Mys joi la 18.20 am programare la Haiduc. Iti spun ca nu cumva sa stam una langa alta si sa nu vorbim, sua sa vorbim putin cum am facut cu Ioana. Mi-a spus la tel xa o consulatie costa 175 si o eco costa 265. Deci, tu ai platit eco cand ai fost si nu consulatatie. MA duc cu tot dosarelul la el sa-l toc bine al cap si sa mai ia in vedere. Sper sa nu aiba concediu la inceputul lui februarie. Se uita sotul la cezariana mea si mi-a psu ca aproape nu se mai vede. Artist omul, nu gluma!

Majia felicitari pt schimbatul saptamanii.

Xtra felicitari pt baietel. Tu ce ai acasa? Fetite? Baietei? Daca nu ma insel, ai zis ca ai deja 2 copii.

Vroiam sa va spun ca in cazul in care aveti nevoie de analize gratuite si aveti deja hartia de la medic, la Synevo, au fonduri doar pentru luni si marti, dupa aia, ciuciu.

cu 20+ ... si am ajuns la jumatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

buna fetelor,
imi cer scuze de absenta, dar saptamana asta am fost foarte prinsa la munca si seara cand ajungeam acasa eram rupta

eu am fost miercuri la doctor si mi-a verificat colul pentru ca ma tot durea, si e totul ok... e inca lung si inchis dar, m-am procopsit cu no=spa dimineata si seara, ca sa nu mai doara oricum mi-am luat si cearta pentru ca muncesc 9 ore pe zi si ma mai si lupt cu niste bibliorafturi pline si stiti cum e: mereu cel pe care il cauti e ultimul pe care il gasesti, si de obicei e jos in fundul dulapului, cu 50 de milioane de alte bibliorafturi peste el

mitulina mea creste si e din ce in ce mai activa are zile in care zici ca e karate kid

fetlicitari pentru baietel xtraordinary

felicitari fetelor pentru eco bune

referitor la povestile din mijloacele de transport in comun... si mie imi vine sa ii bat pe unii cand ii vad cat de nesimtiti sunt

voi aveti vreo frica in sarcina pe care nu ati avut-o pana acum? eu am dezvoltat una pentru masini... nu numai masinile din trafic, ci si masina sotului... mi-e frica mereu sa nu intre cineva in noi sau sa ne lovim de ceva... si sotul chiar conduce mult mai prudent de cand sunt gravida

26+ cu printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vikisor

buna fetelor,
imi cer scuze de absenta, dar saptamana asta am fost foarte prinsa la munca si seara cand ajungeam acasa eram rupta

eu am fost miercuri la doctor si mi-a verificat colul pentru ca ma tot durea, si e totul ok... e inca lung si inchis dar, m-am procopsit cu no=spa dimineata si seara, ca sa nu mai doara oricum mi-am luat si cearta pentru ca muncesc 9 ore pe zi si ma mai si lupt cu niste bibliorafturi pline si stiti cum e: mereu cel pe care il cauti e ultimul pe care il gasesti, si de obicei e jos in fundul dulapului, cu 50 de milioane de alte bibliorafturi peste el

mitulina mea creste si e din ce in ce mai activa are zile in care zici ca e karate kid

fetlicitari pentru baietel xtraordinary

felicitari fetelor pentru eco bune

referitor la povestile din mijloacele de transport in comun... si mie imi vine sa ii bat pe unii cand ii vad cat de nesimtiti sunt

voi aveti vreo frica in sarcina pe care nu ati avut-o pana acum? eu am dezvoltat una pentru masini... nu numai masinile din trafic, ci si masina sotului... mi-e frica mereu sa nu intre cineva in noi sau sa ne lovim de ceva... si sotul chiar conduce mult mai prudent de cand sunt gravida

26+ cu printesa

Viki, e normala temerea ta. Te gandesti la bebe, de aceea. Si mie imi e teama de masini si cam de tot ce simt ca nu pot controla eu pentru ca nu mai e doar viata mea in joc ci si viata micului Panda.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 25+ cu Eduard

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vikisor
voi aveti vreo frica in sarcina pe care nu ati avut-o pana acum?

Oho! Si inca cate! Si acum imi este frica ca i s-ar putea intampla ceva lui fi-mea, ca nu o voi putea ajuta. Imi este frica ca nu reusesc sa duc sarcina la termen, ca fac preeclampsie, trombi, o sa am IR-uri mari, retard de crestere intrauterina si lista continua.
E ceva normal sa ai diferite temeri, cred....

Mergi la inceput

Indraznesc sa ma laud nitel.
Sunt in a treia zi de mancat fara sare si tensiunea mea se plimba intre 12-13-13,5 Deci, a coborat intr-un loc mai sigur. Stiu ca idealul e 12 cu 6. Eu vreau sa nu fie peste 14 cu 9, adica asta sa fie maxima. Nu pot sa spun ca tin un regim draconic fara sare. In prima zi, eram de a dreptul nemancata. Nu mai puteam de foame, nimic din ce mancam nu-mi placea. Sora-mea (este medic) mi-a spus sa pun f f f putina sare in macare, adica cat iei in 2 unghii, asta ca sa aiba si mancarea aia un pic de gust. Imi venea sa vomit, asa ca am mancat in prima zi doar gris cu lapte, batoane fitness, eugenii, adica o gramada de dulciuri si ciuciu mancare. De cand pun cam cat iau in 2 unghii, pot manca si eu. SI vad ca da rezultate. Sper sa scap fara medicamente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraf89 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Aurorra

buna fetele,
hai sa va dau o cafeluta cu muuult lapte sa aveti o zi mai usoara.
Ma bag si eu in seama si in ceea ce priveste concediile eu stiu sigur ca : CO se calculeaza doar la zilele lucratoare atat ca numar cat si ca plata iar CM de la medicul de familie, mai nou medicii de familie pot acorda maxim 10 de concediu medical pe luna stiu sigur asta pentru ca tocmai ce am avut eu 10 zile de CM si medicul mi-a zis ca e maximul care mi-l poate da. Astea sunt zile calendaristice dar firma si fondul le platesc doar pe cele lucratoare. Stiu ca eu le fac in fiecare luna deci vorbesc in cunostinta de cauza
In alta ordine de idei, noi suntem binisor, bebe mic e tot mai miscacios si cred ca am uitat sa va zic ca la morfo mi-a zis ca dor 50%+1 e baiait, nu se vedea bine ca avea cordonul intre picioare.Deocamdata mergem insa pe varianta de baiat si saptamana viitoare sper sa ajung si la ginecologul meu si vom vedea ce mai spune.
Va doresc un weekend placut, linistit si cu multa odihna.

Aurora de baietel neastamparat si nazdravan Robert Matei si cu

Robert Matei

Pozici
Mateut

Stai calma asa mi-a zis si mie..e o gluma e-a lui

22+ cu

Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xtraordinary spune:

dankutza da, am doua fetite acasa
hai ca facem si noi galerie la regimul tau
ai grija ca si muraturile au destula sare, desi n-o simti intotdeauna...

viki multumesc incearca sa pui colegii sa ridice in locul tau daca se poate.

mena

laura

Nu v-am spus ca mi-a modificat DPNul pt ca bb e maricel, cred ca va fi in jur de 10 februarie (facem 20 de sapt miercuri). Oricum va fi ceza, cred.

Mami 19+ cu baietzel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui xtraordinary

Buna burtici, iarasi ati disparut in weekend? Pe la munte, pe la mare?

Eu m-am hotarat sa fac o eco inainte de morfo de trim 2, am fost azi si bifez cu un baietzel grasut de 350 de grame

Deci va rog sa adaugati si la mine in listutza un flacau.

In alta ordine de idei, voi ce parere aveti, daca imi lipsesc doua luni dn cele 12 anterioare nasterii pe cartea de munca, mai primesc indemnizatia sau pot sa-mi iau adio?

Mami 19+, cu

MIHAITA ARE NEVOIE DE AJUTOR!

Normal ca mai primesti, calculul se va raporta la cate luni ai cotizat din anul respectiv.

Carmen cu ... si am intrat in saptamana 23 :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Tweety inteleg ca tu iei Aspenter. SI mie mi-a dat de vreo saptamana, dar mi-a spus ca nu mai am voie sa iau cand intru in trim 3. Tie cine ti l-a prescris? Gine? Cand ajungi in trim 3, ce iti va da? Clexane?
Asa ca no money vreo 2 luni, pana nu lucreza aia dosarul. De altfel nici alocatia lui bebe nu vine imediat, ci cam tot din a doua luna.
Testul pt anticorpi ABO, il poti face la orice centru medical si fara indicatia dr. Oricum se plateste. Deci, fa-l din proprie initiativa.
EU fac cezariana oricum.

Cand am nascut-o pe Cezara mi s-a dat niste bani pt trusou si niste bani pt prima de nastere sau asa ceva, de la stat. Mai exista asa ceva, sau le-au sters dupa lista?

Pisi mersi de raspuns. Dupa regim, a inceput sa scada tensiunea? LAS mine incepe sa dea roade dupa numai 2 zile.
E 20 lei un sumar de urina, mai exact 19 lei la Synevo biochimie+sediment.

Lalala merisi frumos de rapuns. Ce tensiune aveai? La cat ai scazut dupa regim? Cat timp ai luat Aspenter? Am vorbit cu un cardiolog si mi-a spus cam ce ai spus si tu. Am regim 2 saptamani, monitorizare tensiune, pisulica, picioare. Dupa 2 zile, vad ca nu am mai ajuns la 14 cu 9 nici la nervi. Acum am intre 12,5/13/13,5 cu 7/8. Nu e rau, dar cardiologul vrea 11-12. Sa speram ca in 2 saptamani scap inclusiv de 13. Am trimis azi un sumar de urina si astept rezultatele. Sper sa fie ok.

Katy si mie a inceput sa se vada burtica destul de tarziu. Parca mi se pare mie ca nici acum nu se vede clar ca e burtica de gravi si nu doar slanina.

Mena incet incet ajungi la termen. Stai linistita!

Blue 100g in mai putin de o saptamana? Ce tare! Stii cumva cand se recomnda morfo de trim 3? Moama, deja vorbim de lucruri mari...
Gine a mea, mi-a dat glicemia si nu testul ala de rezistenta la glucoza. A zis ca daca asta nu iese bine, atunci, ma baga la test. Mi-a spus ca nu e o placere acest test si de aceea il da, numai daca exista vreo indicatie in acest sens si nu obligatoriu.
Felicitari pt programul scurt.
Eu voi intra pe 21 in vacanta, dar in acte, voi intra in concediu prenatal cu 9 ianuarie.

Ioana femeia aia, nu a fost nimic comparativ cu nesimtitul ala din tramvaiul meu. M-a socat pe viata.

Mamicile de gemanuti, Diancic, Lidia, unde sunteti? Ardna unde esti?

Mami-papatot eu am facut o morfo la 19 saptamani. Nu mai aveam rabdare. Dr a fost in concediu si eu trebui sa vad pe bebe masurat tot. Mi-a zis sa vin spataman 25, dar o s ama duc in saptamana 24 ca atunci sunt in vacanta. DAr mai am si in saptamana 22 la Filantropia.

Aurora felicitari pt baietel.

Mys joi la 18.20 am programare la Haiduc. Iti spun ca nu cumva sa stam una langa alta si sa nu vorbim, sua sa vorbim putin cum am facut cu Ioana. Mi-a spus la tel xa o consulatie costa 175 si o eco costa 265. Deci, tu ai platit eco cand ai fost si nu consulatatie. MA duc cu tot dosarelul la el sa-l toc bine al cap si sa mai ia in vedere. Sper sa nu aiba concediu la inceputul lui februarie. Se uita sotul la cezariana mea si mi-a psu ca aproape nu se mai vede. Artist omul, nu gluma!

Majia felicitari pt schimbatul saptamanii.

Xtra felicitari pt baietel. Tu ce ai acasa? Fetite? Baietei? Daca nu ma insel, ai zis ca ai deja 2 copii.

Vroiam sa va spun ca in cazul in care aveti nevoie de analize gratuite si aveti deja hartia de la medic, la Synevo, au fonduri doar pentru luni si marti, dupa aia, ciuciu.

morfo III se recomanda intre saptamanile 30 si 34 (ideal in saptamana 32)

Carmen cu ... si am intrat in saptamana 23 :)

Mergi la inceput