Bulgarasi de ianuarie/februarie 2013 (cap. 24)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Ar trebui sa ne facem niste Tshirts cu mesaje de genul "Yes, I'm prgnant!"

23+

Mergi la inceput

Majia, eu nu o sa intru in prenatal mai devreme de 1 ianuarie (asta daca e totul ok cu bebe). De asta m-am dus la medicul de fam si i-am spus ca nu mai pot, sunt epuizata, eu stau si in afara bucurestiului asta inseamna ca plec pe la 8 si ma intorc pe 7 seara. Daca mai merg si la piscina....vin si ma bag direct in pat.
Oricum, chiar si cu 6 ore, tot o sa fiu conectata la chestiile de la birou, dar macar o pot face din varful patului

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_55 spune:

Fetele, acu o intrebare de mare indrazneala din partea mea. Se poate sa iti iei concediu de odihna in ianuarie si apoi sa intri in prenatal?

17+
Multumesc Doamne
PAI 1 homozigot, MTHFR A 1298 heterozigot si Factor XIII heterozigot

Mergi la inceput

Poti sa iei CO in ianuarie atatea zile cate ai pt acea luna. de ex, pt 21 de zile anual revin 1,75 zile/luna. Parerea mea ca nu are sens. Mai bine iei medical: MF poate da pana la 14 zile de CM pe luna pe parcursul sarcinii

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_55 spune:

Mersi Blue, ar fi fost prea frumos

17+
Multumesc Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tweetisor spune:

Blue : inca odata :_ esti eroina ca ai rezistat pana acum …eu de la 12 saptamani am shi tot obosita sunt ..si la 16 plec de la servici

Fetele : atentzie : pe perioada celor 126 zile de prenatal beneficiem de concediu normal … eu voi intra in noiembrie shi mi-au zis cei de la HR sa imi iau toate zilele de concediu aferente anului 2012 sa nu raman cu restantze ..shi oricum pana prin februarie la sf …se mai acumuleaza 3 zile cam asha deci : DA potzi sa-tzi iei CO daca vrei ..dar mai bine le pastrezi pt cand te intorci sa ti le iei cand e bebe si o sa ai nevoie .

Eu imi iau maximum posibil de prenatal inainte can u are rost sa vin cand incep frigurile si totzi virusii la birou : din saptaman 30 e unda verde la prenatal

Eu ieri in tramvai (nici nu prea circul cu tramvaiul ) stau eu shi ma chinui shi ma tzin de bara de sus ..shi erau 2 tipe pe scaun ..dar una era prinsa cu telefonul shi nici nu s-a uitat in sus la mine shi cand a realizat : shi-a cerut scuze can u m-a observat shi ca vai ..ii pare rau ..a fost asha simpatica ..dar mai mergem juma de statzie deci nu avea rost sa mai stau … shi dimineatza cred ca arate u mai palida sau ceva : ca de la victoriei la pipera imi cam dau locul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Blue_sea

Poti sa iei CO in ianuarie atatea zile cate ai pt acea luna. de ex, pt 21 de zile anual revin 1,75 zile/luna. Parerea mea ca nu are sens. Mai bine iei medical: MF poate da pana la 14 zile de CM pe luna pe parcursul sarcinii

Zile calendaristice, nu?

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 19+ cu

IULIA va invinge CANCERUL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Buna seara,

Nu am apucat sa citesc ce ati facut. Sunt la pagina 2. O sa rspund maine de la servici cand o sa am un pic de timp liber. Vroiam sa va spun ca am vorbit cu o tanti cardioloaga de la Pantelimon. Mi-a spus asa sa tin regim fara sare, fara mezeluri, fara telemea, adica fara toate saraturile. Sa mananc numai mancare nesarata, din aia, de simti ca nu are sare. CAnd ma gandesc ca in sarcina asta mi-a palcut sa mananc destul de sarat fata de cum mancam inainte....
Monitorizare tensiune neaparat. Sa o masor, dupa minim de 5 minute de odihna. Dimineata si seara si sa o verific si cand am posibiltate si cu un aparat traditional, din ala cu pompici.
I-am spus ca ma monitorizez de luni seara si nu am trecut deloc de 14 cu 9. Tensiunea mea a fluctat in ultimele 3 zile intre 12 si 14. A zis ca la valorile astea nu am nevoie deloc de medicamente ci de monitorizare maxima. Trebuie sa urmaresc si pisulica si picioarele daca sunt mai umflate decat ar trebui sa fie la o gravida. In plus sa monitorizez si greutatea, mai ales daca iau brusc in greutate s ao sun.
Daca o sa fac tensiune de 16 cateva zile la rand, e clar ca am nevoie de medicatie. Ideal este sa mergem fara medicatie si sa o tinem in frau. In trim 2 de sarcina, tensiunea ar trebui sa scada si nu sa urce asa cum am patit eu.
La tensiunea pe care o am, nu-mi trebuie tratament pt ca o scad prea mult si mi-e rau dupa aia. Deci sunt... sub observatie.
Mi-a spus sa tin acest regim, 2 saptamani si sa ma duc pe garda sa ma vada si eventual sa-mi fac ceva investigatii. Zicea ca ideal este sa tin regim minim 3 saptamani si sa vedem daca scade tensiunea pe la 11-12. Dar si dupa 2 saptamani, ar trebui sa se vada ceva imbunitatiri.
In plus, odihna maxima, pioarele sus pe perna cand vin de la munca si fara nervi. Usor de spus! Azi mi-a crescut la 14 cu 9, cand am vazut ce facuse fi-mea pe covor. Desenase cu carioca verde, pe covorul proaspat spalat. Binenteles ca m-a apucat nervii....

Ma duc sa spal puradelul. Mai vorbim maine...

cu 19+ ... si am inceput luna a-V-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Neata gagicute ... eu trag de mine ca de un cal mort, sunt racita cobza si am de lucru de nu imi vad capul ... abia astai incepe greul si pana duminica seara o sa tot stau in picioare / nedormita ... abia astept postul, sa se termine cu evenimentele ...

pe 11 oct merg si eu la morfo 2 ... vom avea 20 sapt si 4 zile ... oare e prea devreme?

cat despre tricouri, eu mi-as face unele cu "Don't touch my belly! You won't win the lottery! "

Pup si fug , ma asteata floricelele in atelier!

Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
Mami de Honey (17.04.2008) si 18+ cu Placintzica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_55

Fetele, acu o intrebare de mare indrazneala din partea mea. Se poate sa iti iei concediu de odihna in ianuarie si apoi sa intri in prenatal?

17+
Multumesc Doamne

Cred ca merge daca ai zile ramase din 2012

Carmen 22s cu UM 24-04-2012; DPN 24-01-2013

Mergi la inceput