Bulgarasi de ianuarie/februarie 2013 (cap. 24)
Raspunsuri - Pagina 6
carmen_76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mami_papatot Neata gagicute ... eu trag de mine ca de un cal mort, sunt racita cobza si am de lucru de nu imi vad capul ... abia astai incepe greul si pana duminica seara o sa tot stau in picioare / nedormita ... abia astept postul, sa se termine cu evenimentele ... pe 11 oct merg si eu la morfo 2 ... vom avea 20 sapt si 4 zile ... oare e prea devreme? cat despre tricouri, eu mi-as face unele cu "Don't touch my belly! You won't win the lottery! " Pup si fug , ma asteata floricelele in atelier! Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM!!! www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT POZICI Sunt cucoana-n casa mea! Mami de Honey (17.04.2008) si 18+ cu Placintzica |
Mami_papatot, vezi sa nu fie prea devreme; eu am fost la 21 s si mi-a spus ca e cam devreme si risc sa nu se vada bine tot ce vrea ea, mai ales ca eu am plecat de la ceva kg in sarcina si am mai multa grasime pe burta fata de o mamica mai slabuta
Am fost norocoasa, ca bebelina a stat la pozat si a masurat tot ce avea de masurat dna doctor
Carmen 22s cu UM 24-04-2012; DPN 24-01-2013
carmen_76 spune:
citat din mesajul lui Blue_sea Ar trebui sa ne facem niste Tshirts cu mesaje de genul "Yes, I'm prgnant!" 23+ |
Buna ideea cu tricourile .... sa umplem mijloacele de transport si sa speriem prost-crescutii
carmen_76 spune:
citat din mesajul lui Blue_sea Majia, eu nu o sa intru in prenatal mai devreme de 1 ianuarie (asta daca e totul ok cu bebe). De asta m-am dus la medicul de fam si i-am spus ca nu mai pot, sunt epuizata, eu stau si in afara bucurestiului asta inseamna ca plec pe la 8 si ma intorc pe 7 seara. Daca mai merg si la piscina....vin si ma bag direct in pat. Oricum, chiar si cu 6 ore, tot o sa fiu conectata la chestiile de la birou, dar macar o pot face din varful patului 23+ |
Si eu ma chinui tot cam asa Blue, vin din Fundeni-sat (com. Dobroesti), fac aprox.1 ora pe drum....trezirea e la 5.45 scot cainii afara, fac cafea pentru sotul meu iubit, pap eu ceva si dau si la catelusi sa pape, beu cafeaua cu sotul meu si apoi la munca, program 8-18 (cateodata si 17 si alte dati si mai tarziu, daca avem termene limita).Acasa nu ajung never mai devreme de 19.Apoi cat mai fac cate ceva prin casa, papam, dus,putin tv....nu ma culc mai devreme de 22.30 niciodata.
Deocamdata rezist, dar cred ca prin noiembrie imi fac si eu program de sase ore, mai ales daca se face nasoala vremea. Si eu as vrea sa vin cat mai mult la munca inainte sa nasc, sa imi pastrez zilele dupa nastere...poate rezist pana in decembrie, cand imi expira si contractul (si inca nu stiu daca o sa mi-l mai prelungeasca).
Aurorra spune:
buna fetele,
hai sa va dau o cafeluta cu muuult lapte sa aveti o zi mai usoara.
Ma bag si eu in seama si in ceea ce priveste concediile eu stiu sigur ca : CO se calculeaza doar la zilele lucratoare atat ca numar cat si ca plata iar CM de la medicul de familie, mai nou medicii de familie pot acorda maxim 10 de concediu medical pe luna stiu sigur asta pentru ca tocmai ce am avut eu 10 zile de CM si medicul mi-a zis ca e maximul care mi-l poate da. Astea sunt zile calendaristice dar firma si fondul le platesc doar pe cele lucratoare. Stiu ca eu le fac in fiecare luna deci vorbesc in cunostinta de cauza
In alta ordine de idei, noi suntem binisor, bebe mic e tot mai miscacios si cred ca am uitat sa va zic ca la morfo mi-a zis ca dor 50%+1 e baiait, nu se vedea bine ca avea cordonul intre picioare.Deocamdata mergem insa pe varianta de baiat si saptamana viitoare sper sa ajung si la ginecologul meu si vom vedea ce mai spune.
Va doresc un weekend placut, linistit si cu multa odihna.
Blue_sea spune:
Neata!
Mami_papatot, tare mesajul! Mi-ar place un tshirt asa
Asa ciudat a fost sa ajung ieri la 4 acasa! Dar cred ca o sa ma obisnuiesc
Si eu vreau cat mai mult postnatal si tocmai de asta am cerut sa-mi reduc programul de acum sa nu mor pe baricade. In plus, am un deal cu seful ca in decembrie 98% din timp sa lucrez de acasa.
apropos de catei: noi noaptea tinem bestiile (un lab si un ciobanesc german) intr-un padoc. Mai nou, CG a invatat sa deschida zavorul de jos si pt ca are conformatie atletica, se strecoara afara. Lab-ul, saraca, ramane in padoc pt ca are fundul mare abia astept sa vad cum vor interactiona cu prichindelul
23+
ioana_55 spune:
Blue, tare lab-ul tau cu fundul mare
Aurorra, felicitari pt bebe miscacios. Apropo, stii cat CM ne poate da medicul de familie din alea 90 de zile de care stiam ca beneficiem in sarcina (fara concediu de risc sau pre/post natal)? Adica cate luni ma pot duce la el sa-mi dea 10 zile pe luna
17+
Multumesc Doamne
PAI 1 homozigot, MTHFR A 1298 heterozigot si Factor XIII heterozigot
mena1906 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui carmen_76
Buna ideea cu tricourile .... sa umplem mijloacele de transport si sa speriem prost-crescutii Carmen 22s cu UM 24-04-2012; DPN 24-01-2013 |
Eu imi scriu in romana ca sa nu aiba prost-crescutii motiv sa spuna ca nu stiu engleza: Da,sunt foarte gravida. Ridica-te !!!
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 25+ cu Eduard
In love with my little kid :X
mena1906 spune:
citat din mesajul lui Blue_sea Neata! Mami_papatot, tare mesajul! Mi-ar place un tshirt asa Asa ciudat a fost sa ajung ieri la 4 acasa! Dar cred ca o sa ma obisnuiesc Si eu vreau cat mai mult postnatal si tocmai de asta am cerut sa-mi reduc programul de acum sa nu mor pe baricade. In plus, am un deal cu seful ca in decembrie 98% din timp sa lucrez de acasa. apropos de catei: noi noaptea tinem bestiile (un lab si un ciobanesc german) intr-un padoc. Mai nou, CG a invatat sa deschida zavorul de jos si pt ca are conformatie atletica, se strecoara afara. Lab-ul, saraca, ramane in padoc pt ca are fundul mare abia astept sa vad cum vor interactiona cu prichindelul 23+ |
Uiii! Abia asteptam sa vedem poze la vara cu pustiulica si cu cateii. O sa fie fun.(si eu abia astept momentul intalnirii dintre Oscar si Eduard cu emotii mari)
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 25+ cu Eduard
In love with my little kid :X
majia spune:
Blue, tu o sa nasti la servici ! De ce nu intri un pic mai devreme sa te odihnesti un pic ?
Ioana, bineinteles ca se poate daca mai ai zile de concediu de pe anul trecut. Eu asa am facut la prima sarcina.
Dankutza, e bine ca ai scapat de medicamente ! Nu te mai enerva pe fata, e normal sa faca prostii la varsta asta
Mami_papatot, daca esti racita ar fi mai bine sa te odihnesti … Eu am facut morfo 2 la 22 de sapt si ceva.
Carmen, tu nu mananci mic dejun ? Eu nu as rezista la un asa program… eu sunt de conceptia ca o gravida care se odihneste si se menajeaza in timpul sarcinii naste mai usor si ii e mult mai usor dupa nastere ! Sa stiti ca dupa ce vine bebe o sa fie 0 odihna…
Noi am schimbat ieri saptamana .
Am auzit ca s-ar fi schimbat iar legea cu concediu de maternitate si de ingrijire copil. Stiti ceva?
lui Tudor si 24+ cu