Bulgarasi de ianuarie/februarie 2013 (cap. 24)
Raspunsuri - Pagina 4
pisigri spune:
lalala, foarte corect ce spui. Eu verific proteinele din urina lunar, preventiv, fara sa-mi mai spuna medicul, mi-a spus o data la prima sarcina si am bagat la cap. Pentru 20-30 de lei cat e un sumar de urina, nu merita nici un risc...
IULIA va invinge CANCERUL
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009) si 26+
majia spune:
Si eu verific tensiunea si proteinele din urina lunar. Nu e de gluma cu preeclamsia...
lui Tudor si 23+ cu
Blue_sea spune:
Eu imi iau doar tensiunea. Care e constanta 11/6. Nu mi-a crescut niciodata peste
23+
tweetisor spune:
Lalala : da cu preeclampsia si eclampsia nu e gluma , eu am tensiune preexistenta si imi monitorizez in fiecare zi tesiunea , am descries dankutzei simptomele : durei cap , vedere incetosata , umflat maini/picioare , caderea cantitatzii de urina .Eu nu m-am dus la cardiolog pt ca am avut holter de 2 sau 3 ori pus pana acum , inainte de sarcina ,..nu poate decat sa constate ca e marishoara dar in cazul meu constanta . Nasterea naturala , daca creste e periculoasa , dar daca ramane in limite e ok ..dankutza tu cred ca cezariana oricum nashti , nu?
Eu proteinele in urina le-am verificat pana acum de 3 ori in 25 saptamani , ma gandesc ca nu ma duc in fiecare luna, ca merg shi pe ideea ca in afara de tensiune nu am vreun alt simptom.
Oricum mainile umflate sau piciorele e normal in sarcina , dar nu insotite si de alte simptoame ce apar la preeclampsie .
lalala13 spune:
tweetisor da, se umfla tot corpul dar la preeclampise sunt deja edeme..ceea ce e "putin" altceva. coroborat cu ce ai zis tu mai sus, macar la doctor e bine sa te duci sa te vada, dar de multe ori gravida nu stie sau nu isi da seama.
ioana_55 spune:
Buna fetele. Azi m-am indignat total! Nu prea merg cu metrou/tramvai de obicei, dar azi s-a intamplat. Urc in metrou cu burtica din dotare, toate locurile ocupate, cei de langa mine care stateau jos isi faceau de lucru cu telefoane, etc, etc. O tanti de langa de pe scaun ma tot masura din privire, cand burtica, cand pe mine, iar burtica si iar la mine. Tot asa, cateva statii. Coboram la tramvai, tanti dupa mine. Urcam amandoua, un singur loc pe scaun. Ea repede repede spre el, dar eu i-am luat-o inainte.
A nu se intelege gresit. Nu sunt disperata sa stau jos, nici macar acum cand mi-ar fi mai usor, dar ma intriga maxim tupeul unora. Pam pam.
Buna idee cu proteinele din urina, o sa le repet si eu maine.
17+
Multumesc Doamne
PAI 1 homozigot, MTHFR A 1298 heterozigot si Factor XIII heterozigot
Blue_sea spune:
Ioana, nu e tupeu, e nesimtire. Data viitoare cand vezi ca te masoara careva din priviri fii tupeista si spune ceva de genul "Da, sunt gravida! Vreti sa stiti si in ce saptamana?"
23+
ioana_55 spune:
, Blue, ai dreptate. Problema mea e ca devin atat de indignata pe moment ca nu mai gasesc replici....
17+
Multumesc Doamne
PAI 1 homozigot, MTHFR A 1298 heterozigot si Factor XIII heterozigot
majia spune:
ioana, ce tare! Si eu i-am facut-o unei tinere in metrou, aproape am luat-o pe sus cu burta ... nu se dadea deloc sa-mi faca loc sa trec .
Blue, sunt super geloasa! As vrea si eu 6 ore, dar din pacate nu se poate. Cand vrei sa intri in maternitate?
Am impresia ca multe fete nu au mai scris demult pe aici... iar v-ati mutat pe FB?
lui Tudor si 23+ cu