Bulgarasi de ianuarie/februarie 2013 (cap. 24)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tweetisor spune:

Blue : felicitari pt bebe care creste mare :) .. mie nu mi-a mai facut eco de la morfologia de trim 2 ,care am facut-o pe 3 sept ... testul cu glicemia e oribil ..dar trece rpd ..am stat oricum cam 1 ora jjumate prin clinica deci sa ai ceva ce citi ... eu l-am facut in sapt 22 cam asha
Mie nu mi-a zis nimik de morfologie ... o sa-l intreb ca tot la Hadi vreau sa o fac .

nu shtiu cand ma duc la control ca ... tre sa iau astea 5 zile Augmentin shi nici nu am inceput , tre sa mai ashtept 5 zile shi sa ma duc sa repet secretziile . Tu acum ai facut analizele de trim 2 ? ma gandesc ca eu daca le-am facut , pot sa ma duc tot prin sapt 28 cam asha sa-mi faca eco , ca analize pana in trim 3 pe la sf nu cred ca ni se mai dau decat daca sunt probleme.

tot uit sa-l intreb de anticorpi anti B aia , i-am zis doar medicului de familie care a zis ca nu mi-i da ca nu are rost , nu e niciun risc , nu potzi schimba nimic , si eu vroiam sa mi-i dea macar ea , data viitoare il intreb pe Dr meu ..imi scriu pe o hartiutz ca tot uit planu de acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Tweety, in afara de ce am zis nu mi-a mai dat. A spus ca la urmatoarea vizita (adica la 28 s) o sa-mi dea din nou pomelnicul: hemoleucograma, sumar urina etc.

23+

Mergi la inceput

Blue . da ... mie mi-a dat pomelinicul la 22 sapt ... cred ca va mai urma unu la 35-37 .

Azi mi-e foame non stop ..ash manca oricat shi orice

Mergi la inceput

Eu am mancat o pulpa de pui cu ceapa si pt ca mi-a mai rams jumatate de ceapa am mancat si 2 felii de paine cu unt

23+

Mergi la inceput

Mai fetelor, eu am o mica problemuta din seria "simptome jenante": de vreo 2 sapt cam ragai Adica, nu stiu cum sa explic, dar uneori iese din mine fara sa am control. Acasa mai cum mai e, dar ieri am patit-o la birou. Noroc ca era destul de galagie, dar la naiba, e ff jenant! Ma gandesc sa incep sa iau ceva carbune inainte de mese. Ce parere aveti?

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

buna fetelor

eu nu mai stiu ce sa pap, asa greu imi e sa gatesc si desi eram foarte buna la bucatarit inainte acum nimic nu-mi mai iese...asa as vrea sa am pe cineva sa-mi faca papa si curat...

walkiria, multumesc, ce surpriza placuta...te pup dulce si pe tine si pe bebe

katy si am meu a fost mult cu caputul in jos iar la mofo se intorsese cu caputul in sus si picioarele in col
sigur e ok

danduka asa emotii mi-a dat ca il simteam mult si intruna agitat si ma lovea in toate directiile

pup

24+

Mergi la inceput

blue : cred ca e ok carbunele , mai ales ca se pot intensifica ..shi nu e jenant cat neplacut pt organism ..eu ma simt rau dupa ... eu ink in sarcina nu am patzit ..desi la cum amestec mancarurile si tot ... ma mir ..
aseara am mancat o ceapa intreaga intr-o salata de ton cu porumb : si acum cred ca mai simt gustul cepei

si mie imi e asa lene de la un timp sa fac mancare ... noroc ca w-e asta am fost acasa la parintzi shi ne-am intors cu pachetzel cat sa nu mai gatesc 2 saptamani : am ciorba de perisoare pt tot blocul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Eu azi am stat acasa. Faptul ca ieri am venit cu picioarele butuci m-a speriat rau. Alaltaieri seara din 3 vizite la wc pe care le faceam intre 11 si 6, am scazut la una. AM zis sa nu mai panichez. Am baut lichide la servici, nu-mi venea. Pana la urma m-am dus. Eu fac pipi la 6:30 si urmatorul e la 8:30 inainte de ore. Pe la vreo 10, m-am dus si am facut putin. Intre timp, observ ca mi s-au umflat piciorele. AM baut apa in continuare. AM mai facut un pipi inainte de plecare. Pai eu la servici ma duc de vreo 3-4 ori la pipi.
Am venit acasa pe la 4:15. Piciorele imi erau umflate rau. Ziceai ca sunt 2 paini din alea buretoase. Mi-a facut mama masaj la picioare si culmea, dupa aia am inceput sa fac pipi. De la 4:30 pana la 11, am facut din ora in ora.
Acum imi monitorizez f bine sa vad de cate ori ma duc la toaleta. Pe ziua de azi vad ca e ok.
Tensiunea este de 13 cu 8 si am luat-o de 3 ori de cand m-am trezit.

Tweety am citit si eu pe net, ca nu se recomanda nastere naturala la tensiune ridicata. Oricum eu fac tot cezariana, ca nu am de ales. Eu iti doresc sa fie cum vrei tu, dar daca dr tau iti recomnda cezariana, fa ce spune el. Mie mi-a recomndat cezariana si eu am facut ce a spus el. Mi-a spus ca as chinui copilul si asa plapand. Asa am scapat si de riscul cu streptococul ala nesimtit.

cu 19+ ... si am inceput luna a-V-a

Pentru un episod asemanator la sarcina trecuta, medicul mi-a recomandat sa exclud sarea din alimentatie, sa continui sa beau cat mai multe lichide si sa incerc sa stau cu picioarele in sus (ma rog, adica intinsa, cat de mult posibil), sa nu stau pe scaune cu muchii care sa compreseze venele de la picioare si sa imi iau, daca nu se remediaza situatia, sosete de-alea compresive, antitrombotice parca se cheama, nu mai stiu exact...

IULIA va invinge CANCERUL

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009) si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

am intrat sa-i transmit dankutezi ceva. fa-ti urgent testul de urina sa nu ai proteine in urina. asta ar insemana ca faci preeclampsie. citeste un pic pe net si o sa vezi ca ai aporpae toate simptomele..inclusiv edemele la picoare, tensiunea mare. este ideal sa mergi la doctor . eu am avut asa ceva de asta atentionez pe oricne ca nu e de glumit pentru ca este in joc si viata ta daca se agraveaza.
este musai sa incepi un regim de viata special FARA SARE, FARA BAUTURI ACIDULATE, FARA ANUMITE ALIMENTE, FARA MEZELURI!!! pe mine asta m-a adus ca dupa 10 sapt sa scap de proteinele din urina si sa nu mai am ir-uri mari...plus aspenter, furosemid(sa elimini apa din tesuturi) si niste medicamente pt tensiune. dar asta numai un doctor te poate indruma. vorbeste de urgenta cu ginecologul tau si si spune-i toate simptomele.ginecologul mi-a dat medicamentele de tensiune.cardiologul mi-a pus holter de tensiune si m-a monitorizat 24 de ore...in cazul meu..ginecologul a stiut foarte bine si din timp sa ia masuri

nu vreau sa sperii pe nimeni, insa daca se iau masuri din timp este foarte bine si nu vreau as trec peste astfel de probleme pe care le au gravidutele si nu le inteleg.

sarcina usoara tuturor.

dankutza pt mai multe amanunte poti sa-mi dai pm, dar te rg mult ai grija de tine, si eventual daca te streseaza munca incearca un concediu si stat la pat cu picioarele in sus pe o perna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

inca o chestie, din ce stiu la tensiune mare daca nasti natural este o presiune prea mare pe corp/creier si poti ajunge sa faci convulsii si asta implica Domane Fereste inclusiv accident vascular. plus ca si copilul sufera in timpul acesta daca exista incidente. nu neg ca ori mai fi si situatii fericite, dar eu sunt de opinie ca e mai bine sa intervii inainte.

gata, va urez tuturor numai bine si iertati-ma daca am dat buzna fara voia voastra, dar sa stiti ca intentiile mele sunt bune

Mergi la inceput