Bulgarasi de ianuarie/februarie 2013 (cap. 24)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Dankutza, din pacate, de cand se decide sa avem XX, "cracit" scrie pe noi. Poate la menpauza sa scapam.
Macar sa descoperi ce ai si sa tratezi din timp.
Cu tensiunea, bataita! Am mai spus: ar trebui sa suferim de "surditate selectiva"! Conteaza doar ce zice dr. Dar din pacate birourile sunt pline de "doctorese" care daca nu au avut ele si gur au cunostinte care sa fi trecut printr-o situatie identica. Deci, ZEN!!

24+

Mergi la inceput

Mai fetelor, voi ati vazut banerul cu reclama pt nus' ce tratament pt candida? Are o poza scarboasa maxim cu o limba alba. Deci nu mai pot. De cate ori o vad nu stiu cum sa fac sa nu ma uit ca-mi vine sa-mi vars tot stomacul pe tastatura. Le-as scrie administratorilor sa o scoata naibii sau macar sa le zica sa puna alta poza, mai putin scarboasa. Yac!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majia spune:

Buna mamici

Mys, tinem pumnii sa aveti numai rezultate bune pentru Matei.

Mami papatot, e bine ca esti ascultatoare si te-ai facut bine . Foarte frumoasa meseria ta, mi-ar place si mie. Din pacata nu stiu daca am vreun talent in acest sens.

Blue, eu nu vad poza.

Danku, stii ca n-ai voie sa te enervezi, da? Incearca sa relativizezi.

Eu vin cu vesti proaste ... dupa cum ma si asteptam mi-a iesit prost testul de glicemie dupa glucoza. Asa am avut si la prima sarcina si am tinut regim. Acum e si mai mare . Vreau sa incerc sa negociez doua lucruri cu doctorul: sa scap de tesul urmator, cu 100 g de glucoza si 4 ore si sa aman regimul dupa vacante, adica in doua saptamani . Vizita la el maine seara...

lui Tudor si 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majia spune:

Si inca ceva, de vreo cateva zile bebe din burtica este foarte foarte activ. Joaca cate un fotbaaaal .

lui Tudor si 24+ cu

Mergi la inceput

Majia, imi pare rau de rezultat! Dar ma gandesc ca ar fi bine sa incepi regimul cat mai repede, eventual unul mai relaxat cat esti in vacanta. Dar pana la urma dr stie mai bine

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Solutia pe care am gasit-o de comun acord (vorba vine) cu Personalul a fost ca atunci cand voi face dosarul pt CIC sa faca ei o hartie speciala - nu stiu cum se cheama, sincer, o sa ma interesez iar sa iti spun, daca crezi ca te ajuta - care sa explice faptul ca pe ianuarie si august (la mine sunt doua luni cu probleme) contributiile au fost platite calup, in februarie si septembrie.
ce te sfatuiesc: mergi la Casa de Pensii si cere "desfasuratorul" cu plata contributiilor pe ultimele 12 luni, apoi, dupa ce vezi exact care e situatia, daca ai vreo luna "sarita", mergi la angajatopr si discuta cu el sa gaseasca o solutie. Nu e normal sa ii spui tu sa plateasca darile, dar nu e normal nici sa nu beneficiezi de indemnizatie pentru ca angajatorul face ceva ilegal.

IULIA va invinge CANCERUL

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009) si 28+

Referitor la plata indemnizatiei, am intrebat prin birou la mamici si tatici care sunt in acesta situatie (de a incasa indemnizatie) si se pare ca daca cu 12 luni inainte de nasterea copilului ai avut venituri impozabile, poti beneficia de indemnizatie. Adica, daca angajatorul a oprit taxele din salariul tau iar el nu a platit, tu nu ai nicio vina si ca urmare primesti indemnizatia. Si am mai aflat ca daca in acel an ai avut de fapt venituri doar pe 10 luni (exemplu), se face media pe aceste luni raportate la 12 luni cat trebuia sa cotizam si se aplica acel coeficient de la stat si iese valoarea indemnizatiei.
Sper sa fie ok asa, dar pentru mai multa siguranta eu o sa ma duc la mine la primarie si la casa de sanatate ilfov sa intreb ce si cum. Imi iau liber intr-o zi si gata

Carmen cu ... si am intrat in saptamana 23 :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Blue_sea

Mai fetelor, voi ati vazut banerul cu reclama pt nus' ce tratament pt candida? Are o poza scarboasa maxim cu o limba alba. Deci nu mai pot. De cate ori o vad nu stiu cum sa fac sa nu ma uit ca-mi vine sa-mi vars tot stomacul pe tastatura. Le-as scrie administratorilor sa o scoata naibii sau macar sa le zica sa puna alta poza, mai putin scarboasa. Yac!

24+

da blue am vazut-o si am avut aceiasi intentie sa ma iau de administratori...e oribila si mi s-a facut sila
trebuie sa existe niste limite de decenta

RUSINE site-ului!!!!!!!!!!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmen_76

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Solutia pe care am gasit-o de comun acord (vorba vine) cu Personalul a fost ca atunci cand voi face dosarul pt CIC sa faca ei o hartie speciala - nu stiu cum se cheama, sincer, o sa ma interesez iar sa iti spun, daca crezi ca te ajuta - care sa explice faptul ca pe ianuarie si august (la mine sunt doua luni cu probleme) contributiile au fost platite calup, in februarie si septembrie.
ce te sfatuiesc: mergi la Casa de Pensii si cere "desfasuratorul" cu plata contributiilor pe ultimele 12 luni, apoi, dupa ce vezi exact care e situatia, daca ai vreo luna "sarita", mergi la angajatopr si discuta cu el sa gaseasca o solutie. Nu e normal sa ii spui tu sa plateasca darile, dar nu e normal nici sa nu beneficiezi de indemnizatie pentru ca angajatorul face ceva ilegal.

Referitor la plata indemnizatiei, am intrebat prin birou la mamici si tatici care sunt in acesta situatie (de a incasa indemnizatie) si se pare ca daca cu 12 luni inainte de nasterea copilului ai avut venituri impozabile, poti beneficia de indemnizatie. Adica, daca angajatorul a oprit taxele din salariul tau iar el nu a platit, tu nu ai nicio vina si ca urmare primesti indemnizatia. Si am mai aflat ca daca in acel an ai avut de fapt venituri doar pe 10 luni (exemplu), se face media pe aceste luni raportate la 12 luni cat trebuia sa cotizam si se aplica acel coeficient de la stat si iese valoarea indemnizatiei.
Sper sa fie ok asa, dar pentru mai multa siguranta eu o sa ma duc la mine la primarie si la casa de sanatate ilfov sa intreb ce si cum. Imi iau liber intr-o zi si gata

Carmen cu ... si am intrat in saptamana 23 :)

Sa-mi spui si mie te rog ce ai aflat, pentru ca nu mi-s clare doua chestii.
1. angajatorul a oprit banii dar nu a platit cotizatia. Cum demonstrezi ca ti s-au oprit banii aia?
2. chestia cu calculul valorii indemnizatiei pe lunile cat ai cotizat, dar impartit la 12, nu o stiam. Directorul casei de pensii iasi mi-a spus acum 3 saptamani clar ca trebuie sa am cotizate ultimele 12 luni, luna de luna, ca sa beneficiez de indemnizatie. Nici nu stiu unde sa ma duc sa mai intreb. Marius, de pe forum, lucreaza in domeniul juridic, si spune la fel, este obligatorie cotizarea pe ultimele 12 luni.
Acum...intrebarea mea este, avem amandoua acelasi statut? Adica am depasit varsta de 26 de ani si suntem salariate? Ca pentru studenti de exemplu, se aplica alte reguli, si atunci nu are rost sa ne "certam" pe aici si sa cerem info una de la alta :)))

Mergi la inceput

Neata, frumoaselor!
Eu iar am facut o noapte semi alba, deci, as putea spune gri. M-am trezit pe la 3 ca nu mai puteam respira, in plus am avut iarasai un vis SF f intens, la fel de intens la pp care incerca sa iasa. Abia pe la vreo 6 am adormit din nou...

24+

Mergi la inceput

Pisigri, pt prima intrebare cred ca fluturasul de salariu e ok. Dupa mintea mea simplul fapt ca iei salariu luna de luna (legal, nu la negru) presupune ca angajatorul sa plateasca niste dari.

24+

Mergi la inceput