Nou! O branzica natur speciala pentru copii!
Raspunsuri - Pagina 12
danimitz spune:
am intrat si eu vineri in posesia borcanelelor de la Danone. Multumesc frumos. Voi reveni cu impresii.
DrCULCITCHI spune:
Stimata doamna,
Are nevoie de aprox 500ml lapte/derivate de lapte /zi . Daca nu accepta laptele, îl înlocuiti cu derivate (iaurt natur si/sau cu fructe, brânza de vaci-ex Danonino natur simpla sau cu fructe sau sub forma de budinci , prajitura sau paste cu brânza) , îl adaugati în mâncare ( piure de legume, ciorbe), îl amestecati cu cereale, cu cacao, cu vanilie, cu banane ... Depistati gustul preferat al copilului (dulce ? vanilie ? ciocolata ? acrisor ?
NU administrati suplimente de calciu, fier, magneziu, vitamine etc, decât daca este bolnav si numai la recomandarea medicului. Sa folosim medicamentele doar atunci când este strict necesar.
Multa sanatate va doresc!
DrCULCITCHI spune:
Stimata doamna,
Noua Danonino branzica natur se poate administra pentru ca nu contine adaos de zahar.
Multa sanatate va doresc!
coteasca spune:
buna ziua!
am primit si noi branzica, absolut delicioasa, am gustat si eu de la tudor. a fost incantat de ea, atat de incantat, incat a papat-o pe toata intr-o zi jumatate
multumim!
Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI
Poze Tudor
little_mj spune:
Cam de cat calciu are nevoie un copil de 7 ani zilnic? Dac#259; ii dau un danonino branzica natur in fiecare dimineata îi acopera necesarul de calciu? Sau sa ii dau mai bine cate doua, avand in vedere ca e mare si-i si place?
little_mj spune:
Am g#259;sit un link tare interesant referitor la calciu... http://www.realitatea.net/peste-90prc-dintre-copiii-prescolari-din-romania-au-carente-alimentare-de-calciu_366956.html
anya spune:
Am primit branzica. Le-am dat copiilor cate un pachetel si restul l-am pus in frigider cu gandul ca o sa gust si eu, ca sa va scriu impresia. De felul meu nu manac branza, iaurt iar pe lapte n-am pus gura de la 6 ani, dar pentru ca ai mei baieti sunt mari mancatori de produse lactate si topesc cam 1-1.5 litri de lapte pe zi...ma sacrificam sa gust.
A doua zi, imi iau inima-n dinti si zic sa gust. Da, da....daca mai am ce! Ia branza de unde nu-i. Termitele mai aveau putin si mancau si frigiderul, nu numai branza. Ma iau de ei! Mai copii, eu trebuia sa scriu pe forum cum e branza, ca de-aia mi-au dat-o oamenii...Baiatul mai mare se uita smecherste iar cel mic, foarte serios imi zice:
- Scrie tu acolo ca e buna si e si mai buna daca pui un pic de sare deasupra!
dulcetica spune:
Eu eram deja fan Danone Cremoso si acum am devenit si la Danonino brinzica natur.E ca o crema.Bunut!
admin spune:
anya, mi-a placut povestea ta si i-am dat un Like. Ideea este ca lumea a uitat probabil de concurs dar mai exista un premiu pentru cel mai popular mesaj de evaluare al branzicii Danonino.
RAMONELLA spune:
Doamna doctor,ce surpriza sa va intalnesc aici,veneam acum 4 ani la dumneavoastra cu fetita mea Beatrice,care la 1 anisor avea 7 kg,ce ne-am mai chinuit sa o facem sa pape,dar in final a fost bine,datorita dumneavoastra.i-am descoperit intoleranta la lactoza si i-am dat Alfare.acum la 5 anisori are 16300,deci e bine cat de cat.
mai avem un baietel,de 1 an si 4 luni,el papa mult mai bine decat ea,dar
ii place foarte mult laptele...el de fiecare data cand doarme,bea 200 ml de lapte...si noaptea se trezeste sa bea iar...el in total bea cam 700 ml lapte pe zi...dimineata papa un out,sau jumatate de banana,la amiaza cam 150 g de pireu de legume cu carnita si seara ceva iaurtel...nu papa grisuri...su nu vrea sa manance bucati,si le scoate din gura si nu mai vrea deloc,oricat am incercat...nnu e foarte grasut,are 9600 la 1an si 4 luni,nascut cu 3200.dar nu-mi prea fac probleme,avan in vedere ca sora lui la 1 an avea 7 kg...
Intrebarea mea,e ca nu bea prea mult lapte???Am inteles ca anemiaza...dar nu inteleg de ce,daca are vitamine...
Multumesc,Ramona Tibre.