Nou! O branzica natur speciala pentru copii!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irena2012 spune:

Buna ziua si de la mine, o mama de gemeni nazdravani de 2,5 anisori. Desi au caractere diferite,sunt la fel de mofturosi la mancare si refuza orice fel de produs lactat.

Deci, mai intai ma declar foarte fericita sa vad ca atatea mamici de aici au avut experiente pozitive cu acest produs nou.Chiar am sa il cumpar si eu!!!
Dar am o intrebare pentru dna doctor:
Cat lapte (sau produse lactate) ar trebui sa manance un baietel de 3 ani si ce ne facem daca nu vrea nici un strop de lapte? Apelam la suplimente de calciu?
va multumesc frumos!!!

Irena, mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumi_ni_ta spune:

Am reusit sa ,,ridic''branzica primita spre testare si va multumesc inca o data.Acum e randul meu sa onorez invitatia de a comenta despre produs( mai ales ca urmeaza un premiu ,mai cosistent) si m-am gandit sa fac o mica analiza Swot,bazata pe puncte forte si puncte slabe ,daca va fi cazul...
Produsul a fost primit cu bucurie de fetita,fiind mare amatoare de produse lactate...iata ce am constatat:
1.Pucte forte:-branzica este consistenta
-completeaza alimentatia sau o gustare in sine
-are un continut proteic ridicat 7,3%
-Danonino branzica natur nu contine zahar
-Se simte gustul natural
-Este cremoasa,gustoasa(am incercat-o si eu)
-Am incercat-o si cu fructe,dar si cu cereale....e foarte buna
-ambalajul este atragator,placut
-cantitatea unei cutii este optima pentru copil
-pentru mine este o solutia optima pentru alimentatia zilnica
-raportul calitatea-cantitate-pret este justificat(am si cumparat intre timp)
2.Pucte slabe-Nu exista
Concluzii:Danonino branzica natur ,poate fi un partener de najdejde pentru o mamica,in cautare de produse noi,sanatoase,echilibrate si de ce nu,ieftine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoemma spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anda08

antoemma - ne cerem scuze inca odata, incercam sa rezolvam problema

Nu va faceti griji pentru mine doar ca am inchis subiectul branzica. Cred ca e greu sa organizezi asa ceva dar eu nu mai calc in magazinul ala. Am impresia ca vanzatoarele isi zic:-"Asta-ia aia care a batut de atatea ori drumul pana aici si ne-a stresat cu telefoanele pentru 600 g de Danone". Bine totusi ca am multe magazine in jur... Va rog sa nu le mai trimiteti pentru ca oricum nu le mai ridic. Nu e nici o suparare. Poate cu alta ocazie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Am primit branzica, multumim!
Cezara a mancat cu pofta primul paharel ... era ceva nou! A declarat ca trebuie sa mai cumparam! O sa incercam sa o combinam cu cereale sau biscuiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tulcea spune:

am avut norocul sa fiu printre cele care au testat branzica impreuna cu cei doi copii ai mei, este minunata, ne-a placut tuturor, incercati-o si dumneavostra si spuneti-va parerea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dav05 spune:

Am reusit sa ridicam Branzica. Ce pot spune mai mult, doar ca este minunata. Baietelul meu de 1 an si 3 luni este fan declarat. Papa cate doua borcanase de 2-3 ori pe zi. Este gustoasa, hranitoare si chiar convenabila la pret. Normal ca ne-am dori sa castigam si marele premiu. Oricum ar fi, vom continua sa cumparam Danonino Branzica natur
Multumim DC&Danone.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

eu nu am mai reusit sa ajung ieri la magazin, am terminat munca mult prea tarziu...

dar sigur cand o sa vad prin magazine o sa cumpar sa testez si o sa ma intorc cu impresii

o seara buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naverdi11 spune:

am si eu o intrebare pentru doamna doctor.

baiatul meu NU BEA APA plata! bea apa numai combinata cu sirop, sucuri naturale (proaspat stoarse) si rar Ice Tea. Nu ii dam niciodata fanta, coca cola sau alte bauturi de acest gen.

Am reusit sa-l convingem sa bea apa minerala cu gaz daca ii punem o felie de lamaie in ea. Dar este sanataos sa bea apa cu gaz?

Avem scandal mare acasa si din pacate pana la urma cedam si ii dam ce doreste. Inebunesc cand vin in vizita alti copii si beau apa direct de la robinet. Ce sa fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Saptamana aceasta discutam in cadrul acestui subiect si despre "Alimentatia copiilor intre 1 si 3 ani" Asteptam din partea voastra idei de meniuri zilnice sau intrebari pentru doamna doctor Mihaela Culcitchi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikidutza spune:

Valabil si pentru mine! Magazinul nu este aproape de mine asa ca am incercat numai o data sa ridic produsele si m-am lecuit. Nici eu nu mai doresc alt cupon pentru ca trebuie sa schimb minim 2 mijloace de transport pana acolo si daca ma mai si duc degeaba... Plus ca trebuie sa te si incadrezi in termenul de 10 zile... si intr-un interval orar... Pachetelul meu poate reusiti sa-l dati unui alt copilas,mi-ar parea rau sa se piarda

Mergi la inceput