Nou! O branzica natur speciala pentru copii!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anda08 spune:

lalala13, parca ai trimis mail la andraf@desprecopii.com, da?

ale1212xa - ai trimis cumva si tu mail cu numele? daca nu, astept un mail cu detalii. Numai bine!

O zi frumoasa tuturor!

Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IanaM23 spune:

Buna ziua,
Ma bucur ca acest produs nou este apreciat de mamici,as vrea sa il dau si eu baietelului meu de dar am o intrebare pentru doamna doctor:

Baietelul meu de 6 ani a fost diagnosticat recent cu diabet de tip 2. A fost mare panica pe noi insa ne-am intrat in ritm intre timp, ii dam insulina, monitorizam tot ce mananca.Ce parere are doamna doctor, putem sa ii dam acest produs?

Multumesc mult si anticipat pentru raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

buna ziua!
am fost si am luat branzica de la magazinul indicat,( Multumim!), si acum am venit la raport cu impresiile:
1. Crina, care nu mananca deloc branza, de nici un fel, nu a fost incantata. i-am spus ca este o crema delicioasa si a luat o lingurita dar replica a venit imediat: "mami, asta e banzica..." tot am incercat eu dar nu a luat decat cateva lingurite...
2. eu sunt fan branza si imi place la nebunie. daca ar fi dupa mine ar trebui sa o ambaleze in recipiente mai mari si eu as fi cu siguranta un cumparator.
Asadar, am sa mai insist dar sincer, nu cred ca o conving pe mofturoasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

anda eu am trimis mail cu datele cand m-am inscris, am primit si voucherul completat corect. Ce alte date ar mai fi trebuit sa trimit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoemma spune:

Nici eu nu am reusit sa imi iau branzica. Am fost la magazin de trei ori si ziceau ca stiu ca trebuie sa dea produse cuiva dar nu le-au primit. Apoi in alte trei zile am sunat la telefon si am primit acelasi raspuns, am scris mail... Nu s-a rezolvat nimic. Acum nu mai vreau eu produsele nici sa mi le aduca cineva acasa. Imi zicea vanzatoarea: -"Doamna, cred ca va costa mai mult telefonul decat produsele!" Ceea ce tinde sa devina adevarat. Asa ca ma declar dezamagita de organizare si va anunt ca puteti linistiti sa le dati altcuiva care are mai multa rabdare si timp liber. Toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda08 spune:

antoemma - ne cerem scuze inca odata, incercam sa rezolvam problema

O zi frumoasa tuturor!

Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

da, am trimis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dedicut spune:

Antoemma, ai dreptate! Organizarea a fost facuta gresit, daca tot s-a vrut sa se dea niste produse nu e normal sa umble atata lumea dupa ele, sa se invoiasca de la servici sa ajunga pana la ora 16....pana la urma pentru cei care nu reusesc sa ia produsele efectul e exact invers, nu o sa cumpere prea curand branzica Danonino dupa asa o experienta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Antoemma, imi pare rau sa citesc despre experienta ta neplacuta.
Tot ceea ce pot sa spun este ca logistica nu ne apartine si ne pare rau cand auzim ca ati fost puse in situatii neplacute. Vom transmite mai departe si noi acest lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

Cata dreptate ai Dedicut..intr-adevar atat de nervoasa am fost de situatie incat chiar ii ziceam sotului..atat tevatura pentru ce?si ca nici nu mai am chef sa le cumpar la cum se poarta Danone.

Mergi la inceput