Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (20)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Buna dimineata fetele!
Am primit parola de la picasa si am pus niste pozici, sper sa pun mai multe si mai profi dupa ce vine sorela din Republica Dominicana. Ce-i pasa acuma sta cu fundul la soare( ei poate acuma doarme, ca acolo e noapte :)) .
Madutza- spor la lucru sa ai!
Ina- de accord cu tine in privinta mucilor. Si Miriam are cateodata de cand merge la cresa si folosesc doar ser si aspirator in continuu. Si vad ca mai nou draguta de ea stie sa sufle in batista.
La capitolul dezvelit se dezveleste continuu si pentru ca vreau sa dorm si eu, i-am dat niste pantalonasi cu talie inalta din lana merinos ecologica de la ManyMonths. Sunt destul de scumpi, dar se merita. Sa nu va inchpuiti niste pantaloni de lana scortosi si super caldurosi. Sunt foarte fini la atingere si regleaza temperatura si tine si de cald si de rece si in plus daca transpira nu se uda. Ador lana merinos, este foarte placuta si sanatoasa. Intetionez sa iau si un body din acelasi material.
Asa nu imi fac griji ca este dezvelita toata noaptea. Nu are mucisori deloc dimineata, doar uneori dupa-masa dupa ce o scot de la cresa.

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
13 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Alexina succes la noul medic. Sper sa fi ok,e cam aiurea sa stai cu stres ca nu ai un medic ok.

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
13 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Hello!

sa nu credeti ca nu am intrat din cauza zugravelii..nuu..mestrul nu a putut veni azi vine maine...asa sunt toti mesterii...
am trezit si fata de dimineata am carat-o cu mine la logopedul lui cristi apoi sa-l lasam la gradi degeaba. Era rupta de oboseala. Am mai stat si aseara pe fuga sa eliberam camera ei..ei ..pregateli
In schimb e bine ca-mi pot pune eu scoci de hartie ca lumea pe la geamuri si tocuri sa nu tb sa curat o gramada dupa ce pleaca mesterul.

Nu am intrat pt ca mi-a fost rau Ma incearca o raceala...cu durere maare de cap, de ceafa care se intinde spre spate..am luat si eu un Oscillo de la copii si cadn am ajuns acasa imi era si mai rau, am gabat 2 Nurofen raceala si gripa si am zacut pana la ora mesei Nici acum nu sunt pre abine, dar tb sa ma mobilizez.

alexina, bafta la noul dr, f frumoasa ai fost in rochia albastra , absolut superba

va pup, bine ca e virtual sa nu luati de la mine ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Roxy, multumim de info despre Paula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lparpala spune:

Buna ziua!

Madutza, multa sanatate tie si puilor tai.

Diana s-a trezit azinoapte pe la 3 fara ceva si a lalait-o pana pe la 4 si ceva. Asa ca am facut planton, iar de dimineata la 7 eram in picioare. Am fost la medicul de familie pentru analize, iar galusca a ramas cu tati asa ca a bagat somn la greu, ca sa imi faca mie in ciuda. Abia la 10 s-a trezit si acum nu are chef de nani

la si

Mami fericita de bebe Diana Emilia (20.03.2011) si 35+ cu
Cine?Cu cine?Ce?
Diana cea grabita
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce faceti, fetelor?

madutza ai grija de tine cum ai reusit si tu sa racesti? trateaza-te cu tot ce poti sa nu te ia mai rau. cu mesterii...asa-s cam peste tot spor la treaba si un la puiuti, ai grija sa nu ia de la tine.

lidia cred ca vrea sa-ti faca in ciuda Diana dormi si tu cu ea, asta daca mai doarme...

fetelor, ailed a zis ca pleaca undeva? ca n-a mai intrat si ea era zi de zi aici.

merg sa mananc si eu. buburuza doarme. iar s-a zbenguit si a alergat afara si s-a dat cu motoreta, era asa imbujorata. a fost si super cald. cand am venit in casa nici sa manance n-am mai apucat sa-i dau, ca a si adormit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

helou din nou
off fetelor timpul asta e certat rau cu mine
eu nu stiucum de puteti voi si pe forum si afara ca eu nu reusesc sa le mai dau de cap....
v-am citit acum dar nu va suparati pe mine ca nu va scriu cateva cuvinte-n parte...tot pe graba sunt...
sanatate la puiutii bolnaviori si sinupretul face minuni..cel putin in cazul nostru....iar de febra vad ca a mers belladona..multumesc Somleac/...am vrut sa te contactez ieri sa te intreb de niste homeopate dar mi-a fost asa ..ca mi-ai mai scris si eu am sters din mpuri...dar ieri ajungeam la o farmacie de unde imi putem face stoc....poate indraznesc alta data

am vazut pozici...cu puiuti mari si frumosi..nu mai zic de pozele cu intalneala ...mamici slabe si frumoase..pai eu ce sa caut ca sunt o grasa..ma joc cu 2kg cand le scad cand le pun la loc..in conditiile in care nutritionistul mi-a gasit 11kg de dat jos...5,5grasime si 4,5 apa si eu nu reusesc....offff

a, am pus si eu pozici..facute de ieri si azi.....azi ultimile 2...asa m-a speriat eu ocupata sa pun o varza la cuptor anna a iesit din bucatarie....si apoi s-a intors fara sa o simt si s-a bagat dupa scaunul de masa .cand ma duc in living ,ca nu se mai auzeam , dai si caut-o ca nu era..usa biroului inchis..zic aici e ca intra inchide usa si se urca la tastatura de la pc...cand intru nu e..vai o caut pe ste tot pe sub birou..nimic..ies ..sub scara ..nimic..inlemnisem...dupa canapea..am crezut ca iesise afara si mai era si poata mare deschisa putin sa vada gunoierii tomberonul..mi s-a facut rau..si dai si strig-o nimic...ei ii place sa se ascunda si sa ne faca bau..si eu din ce o strigam ea se chircea in coltul acela sa nu o vad....am intrat iar in casa si cand o caut si in bucatarie unde eu ziceam ca nu e o vad ....statea si cu mainile la oki ..desi eram ff speroiata am gasit-o asa haioasa si am pozat-o..dar se mai miscate din pozitia care era....adica fix in colt si cu scaunul de masa tras peste ea
la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

roxy, pup multam ca ai intrebat de mine...., sunt oki, intr-un butoi mare nu stiu dc....sunt obosita rau, cred ca tb sa iau din nou ca si mg ca ma termina vremea de aici ... azi 15 grade ploua maine 26 cu soare... in rest bine , prajituresc,
am facut 4 praji de miercuri pana azi:)
Deea, asa mi-a facut si mie maria la 2 ani jumate de pasti eram vrzatoti in casa si ea era intre canapea si perete
pup toate fetele nu pot sa ma concentrez si nici sa recuperez cu cititul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

Buna fetele!La noi ploua de la amiaz desi dim a fost soare si frumos!.

DEEA asa dispare si a mea ca magaru-n ceata, asta reactie o am si eu prima data verific poarta sa nu fi iesit in drum, dupa aia ma linistesc si caut! mica nazdravana!
ROXY nici eu nu stiu despre ce motocicleta vb, aratane si noua!
MADA si eu trebuie sa varuiesc, am amanat toata vara dar cred ca acum nu mai scap, cred ca merg sa cumpar lavabila maine!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

roxy iau bulina cei care asculta de doamna
cei care i-au parte la activitati
da zi si tu copil de 3 ani jumate
sa stea pe scaun 4 ore?
antonia se foieste permanent
ea si de jucarii se plictiseste repede
nici mie nu mi se pare corect sa dai asa
mai ales ca mi s-a explicat
ca la varsta asta o singura activitate tre sa faca toata ziua
de 15 minute maxim