Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (20)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

mada stiu ce zici tu de buline
da mi s-a parut putin deplasat ca a inceput din prima zi
adica de martea trecuta sa le dea
si cred ca atunci meritau toti cei care au ramas la gradi
ca in prima zi jumate au plecat urland acasa
ahahahaha
cred ca vreo 3-4 au ramas de buna voie
si ce daca se joaca mai mult
sau sunt absenti uneori ca doar noi nu faceam altceva la 3 ani jumate
hai sa fim seriosi
astia o iau prea repede cu regulile scolare
mult prea repede
si cand ajung prin a 5-a incep sa retrogradezze
adica sa ceara din ce in ce mai putine activitati si teme etc.
da pana atunci baga ca migul
ma rog
eu ma supar ca si fac parte din sistem si ma streseaza
iar eu stiu ca antonia e f sensibila
si chiar daca nu arata sufera enorm
ca nu ii pune si ei doamna
si e cuminte crede-ma
nu i se urca in capul nimanui
doar ca nu vrea ea sa faca mereu ce i se cere

Mergi la inceput

mai da mult imi place vocea romaniei
fac antrenorii astia un show
de zile mari
ma destresez si eu putin

desi imi pica ochii ca am aviut-o pe petra cu voma azi
am trecut greu peste niste momente de 10 vome intr-o ora
nu stiu de unde aparute sau culese
abia am reusit sa ii dau metoclopramidul
de copii
ca voma orice gura de apa lua
offffffffff ce greu a fost
mai ales ca a luat-o de la 5 dimineata
si de atunci sunt treaza
si antonia nu mi-a vomat
decat lapte cand ii dadeam bucati intregi de mancare
brrrrrrr
nu vreau sa imi mai amintesc
sper sa fie bine noaptea asta
si maine sa manance putin mai bine
ca azi i-am dat doar ceai de musetel
cu lingurita
sa bea pyutin
iar cei 5 ml dimineata si seara de metocloplamid i-am dat pe bucatele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Hello

felicitas, Miriam este mortala cu sandalele tale, si in ultima poza am vazut ca era si fara pampers ...ce mai ..o adevarata domnisoara

deea, hai nu mai spune ca etsi grasa, 4.5 kg de lichide ar tb sa le dai jos destul de usor, bea muuulta apa, nu mai manca seara si micsoreaza portia de paine. Ai sa vezi ca de astea scapi usor
Vai ce s-a schimbat Anna , i-a crescut perisorul s-a mai implinit la fata, nu as mai fi recunoscut-o

delia, tu ai cazut in butoiul cu prajituri? Daca ma crezi imi doresc sa se raceasca vremea si la noi acum e tare nasol sa-l trimit pe Cristi dimineata cu maneca lunga+pulover (si sa-i fie racoare), iar dupa-amiaza cand il iau sa-i fie cald in maneca scurta vremea asta e propice racelilor.

roxy, spor la treaba, si mie mi-ar placea sa facem singuri treaba dar...nu vrea al meu

cami, esti o vulturoaica cu fetele tale Te inteleg ce spui, si motivul pentru care ar tb sa ia bulina, dar...tb sa se conformeze regulilor din colectivitate, de asta ii dcuem la gradi, sa aiba diverse experiente, mai placute, sau mai putin placute. Sa iasa de sub aripa noastra protectoare si sa invete sa gestioneze siguri diverse situatii. Sigur daca generalizam, mai pot spune ca in viata nu toti oamenii intalniti vor fi corecti, si nu toate eforturile vor fi rasplatite.
Sincer, inteleg f bine ce simti, adr tb sa se descurce si singuri. Eu am fosr suparata ca anul trecut Cristi a tot venit cu "gandacei" pe mana. Cand nu erau cuminti la somn le facea un gandacel cu pixul pe mana s avada parintii ca nu au fost cuminti. Saracul Cristi isi inrosea mana sperand ca va sterge pixul ca sa nu-l vad eu...desi nu l-am certat niciodata pe chestia asta, doar l-am rugat ca a doua zi sa fie cuminte.
Hai nu mai fi suparata, ai sa vezi ca va fi muult mai bucuroasa cand va primi mult dorita bulina dupa regulile educatoarei
Si mie imi place sa ma uit la vocea romaniei

yasmi, tu intri doar la poze, si aici nu zici nimic?

Mergi la inceput

ooooooooooooo
pai bucuria a venit mada
ca azi mi-a aratat-o tantosa
mama am bulina
primele cuvinte
lasa puloverul deschis sa se vada bulina
urmatoarele cuvinte
ahahhahahaha
stiu ce zici doar ca da culmea asa zice si vecina care a fost o viata educatoare .... ca sunt vulturoaica - nu pot sa cred ca ai rostit acelasi cuvant .... ma bucur si ma amuz ca am aceeasi caracterizare de la 2 persoane atat de diferite .... inseamna ca asa sunt
stiu ca tre sa se gestioneze singuri
si ca tre sa se invete cu viata asta care nu ii deloc usoara sau nu-i menajeaza de multe
dar asa suntem noi parintii
uneori prea protectori sau suferim atunci cand sufera si ei
si culmea eu am fost foarte individualista si deloc alintata la parinti
dar meseria asta de mama m-a schimbat enorm pentru ca am descoperit o dragoste fata de copii mei pe care nu credeam vreodata sa o simt pentru cineva
de aceea ma bucur ca existati si ca ne ajutam cu sfaturi ca sa ne modelam unele dupa altele sau sa luam fiecare ce crede si ce i se potriveste din experintele celorlalti
te imbratisez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

off cami ..imi pare rau de petra
de la ce sa fie oare..e racita?
IPECA homeopate am inteles ca merg ff bine pe voma..mi-am luat si eu ieri de la farmacie..imi povestise omamica ca ea ii da baieteluluicate 5 granule..el fiind mai mare 7 ani, cand pleaca cu masina la drum mai lung

nu iti dau dreptate cu acordatul bulinelor , chiar daca te superi pe mine..sunt de acord cu Mada..eu te inteleg ca e copilul tau si tu ii astea..insa doamna de la gradi trebuie cumva sa ii strunesca si sa isi desfasoare si ea activitatile..e tare greu daca unul nu sta cuminte,se foieste sau nu intra in jocul ei.....stii ce se intampla le distrage atentia la toti..imgineaza ti cum doamna incearca sa faca sa bata din palme si sa cante dupa ea 20 de copii ,iar Antonia se joca prin fundul clasei, mai tranteste o jucarie..pai toti picii sunt cu okii la Antonia ,se pun pe ras sau chiar se ridica si se duc la ea.pai ce nervi sa mai aiba si biata femeie..lasa ca o sa vezi ca si Antonia se da pe braza sa zic asa.....mi-ai amintit de stefy. mi-a fost tare frica ca ea nu manca singura si nu o sa mance nici la gradi.avea 3,9 ani cand am dus0o ....in primele zile, o saptamna ,cu plans, cu etc ..nu stiu cat a mancat singura ajutata ..dar apoi cand ma duceam sa o iau avea cate 2-3 buline/floricele/buburuze in piept...una pt ca a mancat singura si era ff mandra de ea..alta ca a participat la activitati...alta ca s-a imbracat singura in pijama ...si tot asa.... insa mi-a facut o faza daca acasa parea un copil bun cuminte ascultator ..in primele zile la gradi nu vroia nici cum sa cante ,sa aplaude sa stea cu fata la doamna....nu facea galagie..dar nu o asculta pe doamna si nici bulina nu primea ....tare suparata am fost cand imi zicea doamna ca nu se integreaza ...pana intr-o zi cand nu a mai insistat sa participe si ea...si uite cum stefy ne mai fiind rugata a inceput sa cante sa aplaude si au curs bulinele si ce mandra era de ele...exact casi cristian....nu ma lasa sa le scot de pe bluze....dar recunosc ca mi-a fost foarte teama ca desi nu plangea dupa mine ,imi era frica ca se inchide-n ea si acest refuz era un fel de razbunare ca am lasat-o acolo...
Roxy bulinele nu trebuie date copiilor cuminti si timizi..asta ar insemna ca doamna le incurajeaza timiditatea...bulinele sunt ca si notele de la scoala.....eu pe stefy o vedeam ff motivata sa faca ceva....acasa colora carticele si zicea..uite nu mai depasesc linia d. geta o sa-mi dea bulina rosie
a dar aveau si bunine negre..lipite pe dulapurile din hol..dar nu mai stiu exact la cate buline acumulate intr-o saptamna li se dadea drept pedeapsa o sarcina saptamanala... hai ca imi e dor de stefy mica

stiu de care motor i-ai luat Anastasiei..il adora si anna..abia o iau din parc de pe ale copiilor..eu nu am reusit sa-i iau . prin curte nu prea calareste jucariile ce le are..si sa -l iau sa-l car pana in parc am zis pas..dar daca stau si ma gandesc e bun si pe aici pe la parter

Ailed 4 praji sper ca papi .....of cat te inteleg..si eu ma simt scursa asa....demoralizata..vreau o schimbare majora-n viata mea..exact cand stefy avrea varsta annei am zis daca in momentul asta nu ma apuc sa fac si altceva decat casa si copil cu cedez psihic..si am facut scoala de soferi...acum cu anna sunt la fel..simt ca cedez..obosita si solicitata la maxim..fata atsa nu mai stie ce si pe unde sa se urce ..cred ca urcam de 30 ori scarile la etaj si tot de atatea ori le coboram....zilele trecute am deschis mailul si era plin de oferte..cand intr-un anunt vad un curs de make-up....aproape ca m-am ridicat sa imi iau portofelul sa scot cardul sa-l platesc....sa ma duc sa mai fac si altceva....dar era un program tare aiurea..trebuia sa plec de acssaa in unele zile cand nici macar stefy nu ajungea de la scoala..si chiar nu pot sa o las asa pe strada....nu mai zic ca nici pe anna nu am cu cin e sa o lass...offf

mada spor la zugravit..cum se mai simt puii...

Mergi la inceput

pai mai cami de ce nu ne zisesi de bulina mai repede....felicitari Antonia!!!!!
si mama vulturoaica mai lasa si tu garda jos..vezi ca si yasmi te-a caracterizat la fel, insa nu a folosit cuvantul vulturoaica....

off dragul de cristi...catot am zis de bulinele negre de la stefy de la gradi...era un baietel moama cate primea si o mai intrebam pe stefy de ce le primeste si ea ''ei ne canta manele toata ziua''..educatoare cred ca era rockeritza

ei , mada Anna a slabit... desi imi propusesem sa o ingras dupa episodul acela cu limba iritata si umflata ,nu am reusit..e din ce in ce mai fara rabdare cand manca....doamne nu mai sta nici 10 lingurite sa le ia si tzusti in picioare in scaunel..apoi mai incerc eu sa-i dau si deodata zice GA-TA si gata e.....nu mai are orele ei de masa ca altadata..daca cineva mesteca ceva si ea hop..papa sau shio ,adica si eu....si uite asa ciugule si isi strica pofta de macare si cand trebuie sa pape papa prost

Mergi la inceput

Mari intra pe linc si vezi motorul de care zice Roxy..la noi prin parc 90% sunt modelul asta
http://producator-din-ungaria.jucariijucarii.ro/motor-enduro-maxi-d-toys/

Mergi la inceput

Fetele cu burtici sa aveti sarcini usoare..doanmne nu imi vine sa cred ce a trecut timpul....Lidia, Alexina..Felicitas parca mai ieri ne anuntati...

Alexina nu-i o regula sa se vada sex ul..fina a foist in ceata pana a nascut...era 80%fata..nu se arata la nici o echo...

Mergi la inceput

mesajul asta si gata..ma duc la nani...
parca ziceati si ceva de sac de dormit..nici noi nu mai avem marimea care-i trebuie acum..dar sambata cand am fost in afi asa m-am fredonat pe la c&a sa -i iau sa nu-i iau..pana la urma i-am luat 3 pijamale..2 salopete mai subtiri pt vremea asta si o pijama din 2 piese mai groasa...cand am vazut ca sacii erau peste 100lei...mi-a fost frica sa cumpar ca poate nu mai vrea in el...desi stefi mi-a dormit pana pe la 2 ani..acum v=om vedea cat de bine ,invelita o sa doarma....dar oarca ma simt asa ca si acum doarme dezvelita si eu deja imi pun pilota....eu si vara cat e de cald daca nu am un cearceaf pe mine nu dorm linistita..nu mai zic cum suint iarma....parul transpirat dar eu stau cu pilota pan-n gat trasa....
pup nb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata fetelor

haideti la o cafeluta fierbinte sa ne incalzim putin

mary ce comica ai fost....o cauti prima oara in drum si daca vezi ca nu este, stai linistita
si buburuza mea se ascunde dupa draperie si tace chitic acolo, am cautat-o si eu de cateva ori de nu stiam unde s-o mai caut. si ea nu zicea nimic. cand vezi ce smecheri sutn.... acum stiu unde se ascunde

deea nu-i aia motoreta. am una de n-am mai vazut la nimeni modelul asta cel putin nu la noi aici. hai ca pun poze.
tot in starea aia esti, hai iesi din starea aia. apuca-te de niste exercitii dimineata si seara , macar 10-15 minute, o sa-ti dea o stare foarte buna. kg alea nu cred ca-s asa greu de dat jos mai ales ca 4,5 sunt apa. nu mai manca sarat mai deloc, sarea retine apa, stii. bea multa apa si sport, ti-am zis. cu sport se face orice.

cami felicitari Antoniei pentru bulina nu ma pricep prea bine la treburile astea dar cred ca un copil asa mic nu intelege el prea bine care-ii treaba cu ambitia, sa se ambitioneze sa stea cuminte sa primeasca bulina...sunt copii, normal ca sunt nazdravani si nu stau locului. pe de alta parte le inteleg si pe educatoare ca nu-i usor sa ai grija de toti nazdravanii si sa-i potolesti.

madutza eu zic ca mai bine faci cu mesteri dar sa fie mesteri, nu asa.... noi am renovat cu unii super, punctuali, harnici, au lucrat bine, am fost foarte multumiti de ei. prima oara ziceam ca facem noi, pune sotul faianta cu tata....dar ne-am gandit mai bine si am renuntat. nu terminau prea repede ca lucrau si aveau timp doar dupa masa si nici nu se pricepeau ca mesterii care lucreaza de cel putin 10 ani in domneiu. au facut super baia dai un ban dar macar iti face mai repede si mai bine, zic eu.

bb_yasmi ce faceti? iar astepti sa intrebam de tine 2 zile?

toate mamicile.

Mergi la inceput