Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (20)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-buna dimineata,fetelor!
- madutza-cand ai timp si chef, cand nu sunt picii tai bolnavi,cu drag astept sa ne vedem, mai ales ca ai de gand sa vii chiar aici in parcul nostrunoi iesim pe la 10.30,pe la 9.30 -10 iesim in curte,si eu pregatesc pachetul de iesit-masa,apa, scutecele,le mai dau ceva de ciugulit..
-deea-ma bucur ca ai mai intrat si tu sa ne povestesti de ana.de-abea astept sa intru pe picasa sa o vad si "live"
-referitor la subiectul discutat, eu merg mult pe partea de independenta, dar si organizare-cand e de luat masa, stam la masa,pe scaunele, nu alergam dupa copii cu lingurita in toata curtea,uneori nu asez castronelul cu cereale pe masa dc nu s-au dus sa se aseze singurei ,pe scaunele,pe care le aduc fiecare singuri..pampersii dupa schimbare, ii duc la cos singuri, dupa care le zic -bravo, dc uit sa le zic, bat ei singuri din palme, biberoanele dupa ce beau in parc , se duc si le pun in carucior la loc..in rest,pot sa catere, escaladeze orice gard, topogan..dar niste reguli treb sa existe..mici, marunte, sa fie invatati sa si alerge, sa si stea jos..diversitate.binenteles ca tine si de felul lui,sau de moment, dar eu persist,ce s-o pinde, bine, ce nu-asta e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

deea, felicitas merg imediat sa vad buburuzele voastre
motoreta noastra este mai rotunjoara, mai lata, ghidoanele mai groase si este mai mare.

am pus cateva poze si un filmulet sa vedeti cum a adormit Anastasia ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

deea ce mult s-a schimbat Anna, ce par mare are, parac este alta asa mult s-a schimbat, a crescut mult ce nazdravana mai este...unde ai gasit-o

felicitas ce domisorica mare ai...se incalta direct cu sandalele cu toc, a crescut si ea si asa scumpa este a fost foarte dulce imbracata cu rochita alba, ca o printesica tu esti cea in rochie rosie?

viss tu nu ai pus poze? un de la noi pentru puiutii nazdravani si scumpi....mi-era dor sa povestesti despre ei
si noi la fel stam la masa, frumos. cand mancam , mancam ...cand ne jucam, ne jucam. nu mi-a placut niciodata sa dau mancarea asa din fuga, din joaca....

merg sa pregatesc micul dejun si sa fac o cafeluta ca vine buni pe la noi. abia asteapta Anastasia, de cand i-am zis ca vine buni sta numai pe langa usa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

buna fete
Am mancarea pe foc si ma grabesc sa ajung sa-i iau de la scoala, gradi , cresa...
Regret enorm ca n-am ajuns la intalnire, am fost toti cu voma si stomacele intoarse pe dos..In fiecare seara mi-a vomitat cate un copil, macar nu toti odata....Nici n-am mai verificat dcul sa vad care mai e treaba cu intilnirea. Acum suntem ok, bine ca n-a fost de durata...cate o zi la fiecare. Chestia e ca avem si strada in lucru, am stat cu muntii de noroi in fata casei..poate ajumg sa va pun o poza sa vedeti ce nebunie a fost.

Dar sper sa reusesc in oct, sa fim sanatosi etc, etc...mi-e si jena sa mai promit ca de fiecare data patesc cate una...

Pup toate, v-am vazut si in poze...slabe si frumoase toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

'Neatza mamici!

Eu am fost rupta de racita zilele astea, n-am mai patit asa de ani de zile, cu febra mare si zacut in pat acum am gatul in pioneze, nasul megainfundat si tusesc de mama focului, ma bucur macar ca picea n-are decat niste muci si nimic altceva, slava Domnului!

M-am uitat si eu repede la poze evident

Felicitas e dulce tare buburuza ta incaltata ca o adevarata domnisoara si daca deja stie sa mearga cu sandale cu toc cui atunci e cea mai tare domnisorica!!!

Roxy e mortala Anastasia cum adoarme ea in scaun la masa cu morcovul in gura
Doamne, fetelor, dar ce repede adorm copilasii vostri, stau, ma uit si ma minunez !!!
L ieri m-a suparat tare, pur si simplu nu vroia sa faca nani, era terminata de oboseala si facea niste crize eu aveam febra, eram varza si ma taram efectiv prin casa dupa ea si ea facea numai dracovenii, abia pe la 4 am reusit s-o adorm si a dormit doar o ora si jumatate, iar aseara abia la 11 a cedat; adoarme extrem de greu, offf, a ramas la fel de cand s-a nascut, credeam ca daca se face mai mare o sa inteleaga si ea, dar de unde??? Cum incep sa i se inchida ochii si pare ca adoarme sare ca arsa din pat si o ia la sanatoasa, eu n-am vazut asa ceva!!! Daca acum adoarme asa de greu la san ma gandesc cum o fi dupa ce o intarc???

Si eu sper sa ajung la intalnire, daca e in Cismigiu sigur ajung, daca e in alta parte sa vad, nu stiu cu ce ma voi deplasa.

mamicile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

deea teoretic vorbind ar trebui sa ai dreptate
doar ca fiecare copil e diferit
si antonia mea e mai in urma ca sa zic aqsa
a vorbit la 2 ani si 8 luni
in timp ce altii vorbesc de toate la aceasta varsta
de aia zic
ca unii inteleg mai repede ce se cere de la ei
altii mai incet
chiar daca rezultatul final e acelasi
si eu la scoala daca am unul mai incet in clasa imi formez ritmul sa mearga si el odata cu noi
il mai incetinesc poate putin pe cel al clasei in totalitate
da nu am voie sa exclud pe cineva ca intelege mai greu sau e mai incet
societatea ne cerne pe fiecare apoi
cand intram in munca
dar la scoala si la gradi avem drepturi egale
si copilul meu are dreptul sa inteleaga ce se intampla acolo
si sa se acomodeze
chiar daca o face intr-un ritm al lui mai incet
ca sa nu mai vorbim ca in grupa ei sunt copii unii mici
altii mai mari
deci e greu sa uniformizezi lucrurile din prima si a doua saptamana de gradi
eu sunt convinsa ca si antonia va face ce trebuie
dar poate cam peste juma de an
dupa ce totul va fi ca o rutina
abia atunci se va obisnui
dar asta e
e copil
aaaaaaaaaaaa
si nu am mania bulinelor
cum nu am nici mania notelor
doar ca pentru prima saptamana mi s-a parut cam brusc totul
asta vorbind si cu alte educatoare
da ma rog
asta e doar parerea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Buna mamicute ! Am vazut poze foarte frumoase de copilasi. Ce mari si frumosi au crescut.
Madutza si Strumphitza va felicit pentru noile siluete. Ati slabit foarte frumos, parca sunteti niste domnisorici.
Sper si eu sa-mi revin dupa a doua nastere. Am zis ca de saptamana viitoare incep sa maduc la gimnastica prenatala.
Deea asa e ce repede trece timpul si eu asa imi doream pe de o parte sa-mi caut un job, sa nu stau doar pe acasa,dar daca vine bebe 2 asta este schimbare de plan. Oricum voiam un fratior/surioara pt Miriam.
Chiar la un moment dat ma gandeam sa ma angajez asa gravi cum is ca s-a ivit o posibilitate bunicica, dar dupa aia m-a sfatuit mama sa stau acasa linistita, ca nu-mi trebuie stresul unui nou job si toata ziua in calculator asa gravida cum is plus ca a meu numai la 9 vine acasa, deci de la el nici un ajutor.

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
14 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Roxy -da eu sunt cea in rochie rosie,de fapt roz,dar asa se vede in poza.

Roxy, Madutza, Yvyna -multumim pentu impresii. Da e foarte cocheta miss-utza mea. si batausa. Mi-uu spus educatoarele ca trebuia sa fie baiat,la cate imparte pe acolo. Sper sa-i treaca ca eu ii tot explic ca nu e voie.

Ina- ce parere ai de manduca? As vrea si eu sa iau una pentru bebe2 si am citit ca tu folosesti.

Cami-felicitari pentru bulina rosie!

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
14 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

e foarte ok Manduca dar vezi poate gasesti ca mine, second hand, mie pretul pt una noua mi se pare ridicol. Si doar nu e masina, sa se strice ceva prin ea daca ai rulaj. O vezi, daca e ok o iei, daca nu, nu. Tipii de la care am luat-o eu nu reusisera sa impace copilul cu ea pt ca nu il purtasera in nimic pana la 1 an si nefiind obisnuit, nu i-a placut.

eu folosesc manduca zilnic, la adusul de la cresa (la dus mergem cu masina cu tati)
Nu ma pot imagina hurducaind un carucior de inca 10 kile sau cat or avea in sus si in jos pe scari, in metrou, pe trotuar, printre oameni.
ma mai ajuta si cand am de emrs undeva rapid si in inghesuiala. Adica platesc facturi, fac piata, merg la banca, dau o fuga la farmacie cu copil cu tot si scap de "scuzati , pardon, pardon, scuzati" etc.

La mine in cartier astia oricum sparg CONTINUU trotuarele, nu stiu ce spagari lucreaza la primarie si isi scot bani din tampenia asta, pt ca trotuarele erau foarte ok. Dar ba scot o bordura, ba pun o teava, ba nuna ba alta, mereu e trotuarul facut praf si pietonii topaie printre hartopae sau merg direct pe strada.

Deci caruciorul pt mine a ramas pt plimbari lungi si relaxate, in parc d ex.
Cu exceptia pretului care, repet, mi se pare mult prea mare , recomand Manduca. Se regleaza in toate felurile posibile, are gluga sa poata dormi tun daca il prinde somnul, nu te dor umerii, nu te doare spatele. Recomand second hand Manduca mai precis :))

Grup despre gradinite, crese, bone, scoli pe FB:
https://www.facebook.com/groups/397305800323707/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Hello!

roxy, imi place motoreta voastra ca atinge bine jos Anastasia. Ai fost cu ea cand ai cumparat-o, nu? Tare filmuletul, asteptam sa vad cum face si cand ii scoti morcuvelul din gura, dar vad ca n-ai mai filmat. Ai lasat scosul morcuvului pentru episodul 2?

eu sunt cu mesterul, a venit azi, lucreaza la camera Catalinei. Poate/sper sa termine pana diseara.

Sunt intoarsa pe dos, m-am certat aseara cu sotul ...off, imi vine sa plang de nervi..ne vorbim doar stictul necesar. N-am mai avut o cearta ca asta de ani de zile...toate culpurile trec prin momente din astea?

Mergi la inceput