Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (20)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

madutza da, la sfarsit de octombire deja este totul auriu, este furmos
ce frumos numara Cata tare scumpa este, ce bine le zice
Anastasia nu le zice chiar asa bine, numara si ea dupa mine

buburuza doarme si eu vreau sa fug pana la piata ca este aici la 2 pasi sa iau cate ceva. voi ati lasat vreodata bebeii singuri dormind si ati iesit 10 minute? ca la mine nu-i prima oara eu am mai mers asa fuga pana la piata cat dormea Anastasia.

Mergi la inceput

madutza eu asputea sa-i fac un tort cu teren de tenis si jucatori... eventual cu Nadal si Federer... oare ar iesi? chiar, ce idee buna... eu nu prea sunt cu idei pentru cadouri

de iony nu mai stiti nimic?
ally tu ce mai faci? cum este la job? mai intra si pe la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

buburuza doarme si eu vreau sa fug pana la piata ca este aici la 2 pasi sa iau cate ceva. voi ati lasat vreodata bebeii singuri dormind si ati iesit 10 minute? ca la mine nu-i prima oara eu am mai mers asa fuga pana la piata cat dormea Anastasia.

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

nu, nu, niciodata, doar in curte, mai departe nu am curaj..ma gandesc numai la prostii...cum ca ar putea lua foc casa si ea sa fie acolo ..cred ca stirile Protv sunt de vina....dar nu, nu plec sa o las in casa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

nu, nu, niciodata, doar in curte, mai departe nu am curaj..ma gandesc numai la prostii...cum ca ar putea lua foc casa si ea sa fie acolo ..cred ca stirile Protv sunt de vina....dar nu, nu plec sa o las in casa

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati!

deci tu nu ai lasat-o...dar ce ganduri ai... bine, este bine sa te gandesti la toate. eu nu m-am gandit chiar asa departe cum ca ar lua foc casa, Doamne fereste!
si eu am piata peste drum, in 10 minute sunt inapoi, vad si blocul din piata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

roxy, eu nici nu cobor sa duc gunoiul jos cand doarme Andra, chiar daca e Maria in casa,
Mada,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Neata fetele!

stiu ca e amiaza dar abia acum m-am linistit putin.

Dimineata am fost cu Cristi la logoped si a trebuit sa o iau si pe Cata cu noi...trezita de dimineata la 7:30 acum e cam obosita, cred ca ii dau mai repede pranzul si o culc. Asta daca pot..ca afara se taie intr-una cu flexul, cu drujba, se bat cuie..etc si vecinul din stanga si cel din dreapta

mary, teoretic Strumph ar tb sa fie in Buc de ieri, n-am mai vb cu ea ca pitica mea e tot cu muci si azi de dimineata a inceput sa tuseasca..deci eu nu cred ca ma pot vedea cu voi, daca se organizeaza ceva.

delia, delicioasa reteta, am sa o pun pe lista de asteptare a prajiturilor de dupa nunta. Pana atunci pauza..sau doar virtual

Azi dau si eu Tort si sampanie!!! Se implinesc 8 ani de la nunta noastra!

Va pup si va doresc o zi frumoasa!

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati!
DA MADA SI EU AS VREA SA MA VAD CU VOI!DAR lidia a intrebat!

Mergi la inceput

BUNA! Ha ha ha ce am ras, poate credeti ca sunt nebunadar nu sunt paranoica sunt linistita in privinta asta,eu o las pe Anda singura, si cate jumate de ora, mai ales cu campul cum am avut, eram prin gradinasi ea in casa, sau plecam in camp cu masina sa aducem recolta, dar cred ca cel mai mult am stat jumate de ora, dar ea e in patut si nu are unde sa se duca, se joaca cu jucarii si ma asteapta, dar eu stiu sigur ca doua ore le doarme legat si in timpul asta eu imi fac treaba!.

MADA LA MULTI ANI FERICITI IMPREUNA!!!

Mergi la inceput

ROXY ciupercile le-am fiert, apoi le-am pus la calit cu ceapa si usturoi, apoi am pus sos de smantana cu un pic de faina, au iesit o nebunie, daca ai smantana groasa nu mai ai nevoie de faina!Le-am mancat cu mamaliguta si mujdei de usturoi. Ciupercile erau ghebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Am pus pozici pe Fb ul meu cu Pisuc si Alma, pe care le-am intalnit in parc azi pe neasteptate, a fost o super surpriza si super placcutaaaaaa ne-am plimbat mult si piscoatele noastre au dormit, iar Ruxandra era sa uite ca avea programare la eco , asa frumos a fost !!! Eu incercam sa o plimb pe Sophia sa o adorm dupa o tura pe la Muzeul Antipa si o joaca in parc si ea nu si nu... si cand sa iesim din parc o vad pe Ruxandra, a recunoscut-o dupa carut si frizura si ochelari sora mea era cu telefonul la ureche sa cheme un taxi sa plecam din parc, i-am spus sa nu mai cheme nimic ca am de povestit cu doamna doctor ce frumos a fost...mai vreauuuuu

Acum pe scurt sa va spun ca sunt fffff obosita, o sa vedeti si pe fata mea... a aproape 2 sapt dormite numai cate 2-3 ore pe noapte.. nu stiu daca ati citit ce am scris eu pe FB la status, dar am bolit mult, am tras-o rau de tot... nici acum nu ma simt extraordinar... poveste lunga si urata... sper noaptea asta sa dorm macar 4 ore ca maine am avion inapoi la Londra si vreau sa inchei capitolul vacanta in ro ca a fost cea mai urata vacanta de pana acum, sa spunem asa, pentru ca am fost bolnava si nu m-am simtit deloc bine... abia astept sa ajung acasa la mine si sa imi revin la rimtul meu...

Ma duc sa mai stau putin de povesti cu sora si cumnatul ca suntem la ei de ieri dimi si maine plecam, deci nu mai am prea mult timp de povestit cu ea a trecut repede timpul... dar biletele pentru ro pentru decembrie sunt deja cumparate, ca daca nu erau ma mai gandea daca sa vin sau nu, dupa cate am tras vacanta asta oricum maine dupa ce ajung acasa , las valizele la usa si ma duc la spital la urgente sa imi fac ceva analize ca bine nu imi este ...

Va pup si mi-e dor de voi dar din cauza de bolit nu am apucat sa mai scriu nimic, dar v-am citit ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

MADA LA MULTI ANI!
Strumph, zbor lin!
Mary, vreau si eu ciuperci facute de tine....

Mergi la inceput