Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (20)
Raspunsuri - Pagina 17
lparpala spune:
Neatza!
Cred ca solutia pentru ca Diana sa doarma mai bine noaptea este sa o obosesc bine inainte . Ce-i drept, i-am pus si cereale in laptele de seara. Deci s-ar putea sa fie si de la asta.
Sunt putin suparata pentru ca nu stiu ce cadou sa ii cumpar sotului si duminica este ziua lui
Tocmai mi-am adus aminte: Strumph, esti in Bucuresti?
la si
Mami fericita de bebe Diana Emilia (20.03.2011) si 35+ cu
Cine?Cu cine?Ce?
Diana cea grabita
Poze
ailed_dota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lparpala Neatza! Cred ca solutia pentru ca Diana sa doarma mai bine noaptea este sa o obosesc bine inainte . Ce-i drept, i-am pus si cereale in laptele de seara. Deci s-ar putea sa fie si de la asta. Sunt putin suparata pentru ca nu stiu ce cadou sa ii cumpar sotului si duminica este ziua lui Tocmai mi-am adus aminte: Strumph, esti in Bucuresti? la si Mami fericita de bebe Diana Emilia (20.03.2011) si 35+ cu Cine?Cu cine?Ce? Diana cea grabita Poze |
ia o rama misto, fa o poza la fotograf cu diana si cu tine sa, se vada si burtica....
sau ia ceva de imbracat, orice i-ai lua o sa-i placa...
madutza_bra spune:
Neata fetele!
stiu ca e amiaza dar abia acum m-am linistit putin.
Dimineata am fost cu Cristi la logoped si a trebuit sa o iau si pe Cata cu noi...trezita de dimineata la 7:30 acum e cam obosita, cred ca ii dau mai repede pranzul si o culc. Asta daca pot..ca afara se taie intr-una cu flexul, cu drujba, se bat cuie..etc si vecinul din stanga si cel din dreapta
mary, teoretic Strumph ar tb sa fie in Buc de ieri, n-am mai vb cu ea ca pitica mea e tot cu muci si azi de dimineata a inceput sa tuseasca..deci eu nu cred ca ma pot vedea cu voi, daca se organizeaza ceva.
delia, delicioasa reteta, am sa o pun pe lista de asteptare a prajiturilor de dupa nunta. Pana atunci pauza..sau doar virtual
Azi dau si eu Tort si sampanie!!! Se implinesc 8 ani de la nunta noastra!
Va pup si va doresc o zi frumoasa!
lparpala spune:
citat din mesajul lui madutza_bra Azi dau si eu Tort si sampanie!!! Se implinesc 8 ani de la nunta noastra! |
La multi ani!
la si
Mami fericita de bebe Diana Emilia (20.03.2011) si 35+ cu
Cine?Cu cine?Ce?
Diana cea grabita
Poze
roxy_s spune:
citat din mesajul lui madutza_bra Azi dau si eu Tort si sampanie!!! Se implinesc 8 ani de la nunta noastra! Va pup si va doresc o zi frumoasa! Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011 Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati! |
La multi ani! sa aveti parte de toata fericirea din lume si sa va bucurati sanatosi de puiutii vostrii scumpi!
roxy_s spune:
noi abia am venit de afara, ne-am spalat, ne-am schimbat si mai stam putin si papam apoi nani.
este o caldura la noi, nu poti sta la soare prea mult. la voi la fel este?
lidia da, sa stii ca daca ii obosim mai tare dorm mult mai bine si mai profund. vad si eu asta doarme ca o valiza. si cred ca si cerealele conteaza, altfel o satura si ii tin de foame. nu stiu ce idee de cadou sa-ti dau....o iesire amandoi seara, o cina romantica acasa, o baie cu spuma si sampanie....ceva care sa fie usor si pentru tine. sau pur si simplu sa-i cumperi ceva ce crezi ca i-ar face placere...
madutza sanatate Catalinei
ailed m-ai dat pe spate cu prajitura aia mai ales ca ciocolata este preferata mea.... ia s-o salvez si eu
somleac multa sanatate, mami sa te faci repede bine. bine ca Ilinca este mai bine acum, draguta. ce scumpi sunt cu chilotii, mi-i si imaginez
merg sa pregatesc masa sa papam si noi.
roxy_s spune:
citat din mesajul lui MaryM85 BUNA FETELE! Roxy si a mea prefera pastele, se linge pe botic! DELIA sotul tau seamana cu al meu, ca nu ii plac pastele, din cauza asta nu fac prea des! Am fost ieri la padure, doamne ce dor aveam sa merg sa ma plimb prin padure,am cules si ciuperci, azi le-am preparat au iesit super.Am condus ieri si masina, nu am mai condus din primavara, deja uit din manevre. ANDA incepe sa repete ca un papagal cuvinte dupa mine, si spune kk si se cere la olita, dar cand ii dau pampi jos sta un pic pe olita si sare nu mai face, trebuie sa ii pun pampersul sa faca, asa imi face de o saptamana. pup fetelemami de Alexandra Mirela |
cum ai preparat ciupercile? mi-e pofta si mie de o tocanita de ciuperci sau o zacusca de ciuperci.
si mie mi-era un dor de mers prin padure, mi-am satisfacut pofta duminica. este asa frumos acum ca vine toamna....frunze, padurea a inceput sa se coloreze si mai ales aerul s-a schimbat, este mai racoros, mai fain...imi place...am zis ca mai mergem acum pana nu vine vremea urata.
un pentru buburuza vorbareata asa si Anastasia, repeta tot, tot... asa imi place cum vorbeste sunt niste scumpi puiutii astia
madutza_bra spune:
lidia, ai putea sa-i faci un tort cu figurine ceva legat de pasiunile lui. Eu de ex mi-am propos ca la anul sa-i fac un tort cu pescari.
Fata mea a dormit doar o jum de ora..cu toate ca era super obosita, s-a trezit tusind si nu a mai putut sa readoarma..a stat cumintica in pat inca vre-o 20 de min, dar nu a mai adormit. Este a doua zi cand doarme la pranz in pat de fetite mari . Seara tot in ala mic o pun ca nu vrea sa adorma, se da jos, iese din camera..nu-l lasa nici pe Cristi sa adoarma...sa vedem cand reusim si cu somnul de seara
madutza_bra spune:
roxy, super culori au muntii in octombrie Mie imi place mai ales la sf de oct sa dau o tura pe la munte, poate voi reusi anul asta..sa vedem...