Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (20)
Raspunsuri - Pagina 19
madutza_bra spune:
Multumesc de urari fetele!
strumph, ma sperii cu bolitul asta. Cum sa nu mai vi in Ro? Pupici
catank spune:
Buna mamici!
V-am citit pe ici colo...
mary, roxy- nu mai lasati puiutii singuri in casa...mai multe nu comentez,
ailedmultam mami ptr gandurile bune
madutzaMulti ani inainte!!!
roxymai ajunsesem la dr, dupa 6 saptamani....dar de atunci nu am mai apucat. Am fost si sunt ok, f ok.Aaa astept rez la papa., dureaza o saptamana.
strumphyincearca sa vezi partea buna din aceasta vacanta, uita ce a fost rau...si zimbeste!Pupici
Am admirat fluturasii in pozici si filmulete. Atasasem si eu foto pe fb, sper ca le-ati zarit, in caz contrar merg sa pun si aici cateva.
catank spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Somleac . Chilotii fratilor sunt pe post de caciuli. Intr-o dimineatza umblau toti prin casa cu chilotii trasi pe cap, waw ce se mai distraau. Va pupic mult de tot si astept vremuri mai relaxate sa pot intra mai des.[/teal] Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011 Moni(Monica70) are nevoie de noi! Haideti sa-i fim alaturi! |
Idem, ...chiar pe 1 oct am surprins-o pe I cu chilotii ei pe cap...i-am tras si niste foto sa se amuze si ea cand o fi mai mare
catank spune:
Ok, cat de seaca sunt in mesaje...offfffffff
Va las o cafeluta, si (ceva dulce)foto ptr cine nu le-a vazut pe fb.
Sunt cam obosita, soata este in CO 3 saptamani si nu se simte f bine, ...de 2-3 zile ar zace...il doare carnea pe el...raceala sau cine stie...e capos, la medic nu vrea...offfffff
Ioana e delicioasa, repeta in general cuvinte spuse de noi, stie sa faca precum toate animalutele din curte...le recunoaste in foto si le imita... repeta dupa mine in english Hello!How are you?Bye!Glumim, fireste...dar are un accent frumos pe langa al meu de moldoMa topeste cand ma striga mami!mami!mami!(si eu ma fac ca nu sunt atenta)...tati e si mai si...din George nu-l scoate cand tati, cand tata...dar george e la ordinea zilei. Ma aude pe mine cand il strig...bine, isi da seama ca ne amuzam, si ii place si cum suna probabil.
Mamici, ce sa va mai spun? sa auzim numai de bine, si ...cu siguranta mai intru ...macar sa va citesc!
toate mamicile!
p.s. mary, roxy, sa nu uiati ce v-am rugat!
madutza_bra spune:
Neata!
catank, ma bucur ca ne-ai mai scris. Astept zile mai libere la tine ca sa ne scri zilnic Cata intr-un timp il striga pe tati "tac-tu" ca ma auzize pe mine fugi la tac-tu, dute sa te vada tac-tu (cand o probez cu ceva se duce repede sa o vada tati si sa-i spuna cat e de frumoasa ) al meu se oftica ca il striga asa . Fata nasilor il stiga intr-un timp pe nasu pe nume, la fel se oftica si el. Acum ma "concentrez" sa-i spun sotului tati cand vorbesc cu copiii.
mary, ai grija sa nu sara din pat pitica, deja se apropie de varsta la care pot sa faca asta, si sunt tentati sa escaladeze orice, mai ales ca se mai inalta si prind puteri
Eu am gasit-o pe Cata de 2 ori cu piciorul ridicat pe gratiile patutului, dar nu era hotarata daca sa sara sau nu. Aseara a dormit in patul mare , prima seara acolo.
M-am tot tinut sa va pun poze cu camera ei dar nu am apucat...poate reusesc maine.
delia, hai la cafelutza!
roxy, plimbare placuta, stiu ca tu mai intai te plimbi apoi treci pe aici
yasmi, nu mai zici nimic?
O zi buna va doresc!
ailed_dota spune:
neatza!
Mada, uite am venit!Cum ati sarbatorit?
Catank, mi-a fost dor de tine
Fetele la mine e invers... mie imi zice Eiia si lui ta-su ii zice ati si mie cateodata ama... acum cand are chef de joaca zice aci(tradus taci) si incepe sa tipe ca sa-i zici taci, zice hi cand vede pe cineva cunoscut, pa cand pleaca, ash cand e mancarea calda si sufla in ea, dei mama ( sa-i dai ei...mama e ea, am uitat sa va spun), aiiia apa, Maria face dus, mie mi separe ca Maria vorbea mai clar la varsta ei, dar sa nu comparam....
roxy_s spune:
neata fetelor
asa catank, mai da si tu o cafeluta ca nu ai mai dat de mult. scrii, scrii si cafea deloc....
si ce ne certi asa, ai? noi nu suntem asa panicoase ca tine
stiu ca tu nu iesi din camera cat doarme Ioana dar eu zic ca nici asa nu-i bine.
na, acum fiecare face cum crede, ce sa zic.... si eu la fel, stiu ca doarme cel putin 2 ore neintoarsa, pot iesi 10 minute pe usa.
ai mei ma lasau singura in dormitor o jumatate de ora in fiecare zi pentru ca mama lucra schimbul 1, tata lucra schimbul 2 si cand pleca mama la servici tata inca nu ajungea si asta era, ma lasa in dormitor pana venea tata. nu aveau cu cine sa ma lase, de fapt toti copii din bloc(eram vreo 15) ramaneau asa mai tarziu singuri acasa cu cheia de gat....
ma jucam, imi lasa olita dar eu faceam pe jos si in perdele asta era, asa am crescut si m-am invatat sa am grija de mine cat eram singura
oricum, copiii din ziua de azi sunt mult mai cocolositi si nu sunt asa descurcareti cum eram noi odata de mici...
hai ca am desbatut bine si subiectul... deci numai eu cu mary mai lasam puii singurei?
catank multa sanatate sotului si sa mearga la dr daca se simte asa rau.
si ma bucur ca ai fost la dr si este totul bine, o sa fie bine si Papanicolau
ailed cu un fratior sau o surioara si mie mi-ar fi frica sa ies si cu gunoiul, nu i-as lasa singurei in casa. dar numai pe ea, dormind, si in patut...unde poate sa se duca focul stins, toate stinse...
madutza inca n-am plecat la plimbare.abia am mancat si imediat plecam, mergem in oras sa ne intalnim si cu buni, stam in parc.
la noi patutul este destul de inalt, nu cred ca l-ar putea sari inca.
auzi cum zice Catatrebuie sa avem grija ce vorbim ca uite ce repede prind
eu numai cu 'tati' vorbesc, niciodata n-am zis tac-tu ca parca mi-e asa....nu-mi place cum suna
bravo Cata ca ai dormit singurica in patul mare
strumphitza cum sa nu mai vii in Romania? s-a intamplat acum sa fie asa, nu inseamna ca va fi asa de fiecare data. fa-ti analizele cand ajungi. imi pare rau ca nu a fost vacanta cum v-ati dorit. un la piscoata scumpa.
ce fain ca te-ai intalnit cu pisuc ce mai zice, cum este dupa nastere? cine sta cu Petru?
voi ce mai dati la micul dejun la puiuti? ati mai schimbat ceva sau tot fructe, omlete...din astea...
merg sa-i pregatesc micul dejun si la buburuza.
toate mamicile.
catank spune:
Tot eu, ma provoaca roxy .
Am depasit faza de stat in camera cu I in timp ce doarme, ...e fetita mare deja, se urca in pat si coboara singura.(vb de patul mare) Normal ca robotesc 2-3 ore cat doarme ea,(pe langa casa)dar nu plec de acasa.
Departe gandul sa va cert... insa asa cum ai enumerat tu puncte tari, as putea si eu sa enumar puncte slabe, ..tocmai de aceea am spus ca nu comentez mai mult, ptr a nu va cicali;dar am reusit vad, fara voia mea
Bine macar ca ti-a priit cafeluta, oferita cu mare greutate
Plimbare frumoasa cu buni si printesa...te pup!
ailed te pup draguta, si mie mi-a fost dor de voi. Din pacate nu reusesc sa tin pasul...dar promit ca ma stradui
yvyanaacum mi-am amintit ca m-ai intrebat daca mai alaptez. Da, inca! Mi-am propus doar teoretic ca dupa capitolul Moldova sa o intarc dar nu-mi vine, ...nici mie, nici ei. Inca ne e bine asa. Vreau sa fiu f hotarata cand fac pasul. Cand zic stop, stop sa fie. Si strumphyta mai alapteaza...si vas parca..mai sunt mamici.
madutza si eu imi strig soata ''tati'' sau tata''...cum mult inainte sa se nasca I..insa uneori ii mai strig si George, I imediat a prins firul..repet, mai mult observ ca ii place ca ne amuzam noi