12 Apostoli ai lumii in care traim

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Ai dreptate - propun sa mutam subiectul la femina intim - vor fi acolo numai noi duduile si masculii aia (expirati dar bogati) din poza ...

Hai ca Jon Bon Jovi nu e tocmai expirat (adica ma rog, pentru mine e, ca io votez cu aripa tanara si asta e copanel batraior deja, da' se tine bine...sau are si el spandex de-ala?!)

Pai sigur, te-ai si infipt la ala mai tanar si mai good looking ...
Te rog sa fii respectuasa si sa treci la categoria ta de varsta ... caci locurile de la categoria lui de varsta sunt total ocupate si s-au inchis si usile. Numai eu, asa cu indulgenta si pentru ca am relatii, am mai prins o strapontina, sac !

Cat despre chilotii lui Bon Jovi, o sa ma interesez ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Va rog, daca se face lista la Bon Jovi, va rog sa respectati ordinea.

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Citat:
citat din mesajul lui viviana

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

viviana, mai e asa de greu de scos spanxul, chiar si pe lumina:)) dar ce te faci daca nu ai intrerupatorul in preajma ???

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Intrerupatorul il gasesti. Da' ce te faci daca el il gaseste?
Si te surprinde in chinurile dextextilarii?

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Chiar sinteti copile neprihanite....

"Dragule, ma duc pina la baie sa ma fac comfortabila, vrei un whiskey? Cu gheata sau fara?" - dispari frumos la baie, detextilezi (imi place la nebunie termenul) si cind te intorci esti "gata"...cu un "drink" la bord si masculul este mai putin critic...basca anticipatia scade atentia!

Gata, plec acasa ca vorbesc prostii...vorbea lui Buflea, imi stric reputatia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

Hai ca ne intelegem. Si eu fac compromisuri de dragul acceptarii, he, he, nici eu nu eram vreo frumusica, copila si adolescenta fiind, si mai eram si premianta clasei, toate premizele pentru zero viata sociala. M-am mai desteptat in timp ( a se citi m-am mai prostit, n-am mai avut coronita, am mai avut chestii ajutatoare, well, acum sunt bine in marea majoritate a timpului).
Si eu imi mai iau blugii proaspat spalati ca strang mai bine .
Era vorba de extreme... si zic ca ne-am lamurit aici toti ca nici una din noi nu e acolo... cochetarii, la greu, oricate, acceptare la fel... eu oricum nu judec oamenii dupa aparente. Daca insa aparentele sunt inselatoare grav, atunci nu-mi prea place, senzatia de ceva de ascuns ma strange in spate.
Iar Oprah... nu inteleg de ce pune botu' (ca sa ma exprim academic) la prostii din astea ca spanx sau photoshop... la nivelul ei de faima/avere/orice doar unul din ceilalti apostoli ar avea "dreptul" sa comenteze. Restul sa ajunga mai intai la apostolat si apoi sa deschida gura.

Acestea fiind zise, ma retrag, caci eu sunt la final de zi intensa de munca si forumeala (in acelasi timp - vad eu maine ce-a iesit) si prin urmare nu vreau sa fac vreo criza de tantrum forumistic din cauza oboselii. O sa mai citesc ca nu ma rabda sufletul, dar am cam zis ce aveam de spus.
Seara lina.

Mergi la inceput

ocebine, orice sfat e binevenit. Comprendo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ab5174 spune:

Citat:

ab, esti o slabuta dupa standardele mele.

Cind stai intinsa la soare si te intreaba "husbandul" : Nu cumva esti insarcinata?
Am hotarit gym.

Mergi la inceput

trebuie sa cautam un icon si pentru spanx. Se nesesito!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui viviana

Citat:

viviana, mai e asa de greu de scos spanxul, chiar si pe lumina:)) dar ce te faci daca nu ai intrerupatorul in preajma ???

Intrerupatorul il gasesti. Da' ce te faci daca el il gaseste?
Si te surprinde in chinurile dextextilarii?

Incerc eu un raspuns ... ori te electrocuteaza or rupe textila de pe tine ... cu dintii ? ... a la Fifthy Shades (ca tot am plecat de la milionari)

Mergi la inceput

Citat:

Va rog, daca se face lista la Bon Jovi, va rog sa respectati ordinea.

Shefa ? Sa nu avem discutii ... esti in spatele meu, da ? te bag in sala dar ai loc in picioare ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ab5174 spune:

Eu mai nou si blugii ii dau greu jos si cind ma incalt mai nou ma asez ...dapai cu chiloti din aia.

Mergi la inceput