12 Apostoli ai lumii in care traim
Raspunsuri - Pagina 10
ocebine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Eleni Si eu imi mai iau blugii proaspat spalati ca strang mai bine . Era vorba de extreme... Seara lina. Elena & Maria Bucuria |
Ca sint blugi proaspat ori ca sint Spanx, tot aia e. Si Spanxul asta nu face minuni...nu arati marimea 4 cind esti 12!
Eu la extreme ma gindesc la implanturi si operatii estetice sau pus machiaj pe fata inanite sa se trezeasca sotul (da, am auzit chestia asta).
Sa nu exageram!
desprecopii spune:
despre fifty shades trebuie sa vorbim in alt topic pentru ca nu stiu nimic de aceasta carte dar toata lumea vorbeste de ea
dar ...my friends, am ceva care m-a intristat - daca si slabanoaga de Paltrow poarta spanx, lucrurile devin imperative
20 Celebs Who Love Spanx: http://www.dailymakeover.com/trends/slideshow/celebrities-who-love-to-wear-body-slimming-spanx/
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
ocebine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii despre fifty shades trebuie sa vorbim in alt topic pentru ca nu stiu nimic de aceasta carte dar toata lumea vorbeste de ea dar ...my friends, am ceva care m-a intristat - daca si slabanoaga de Paltrow poarta spanx, lucrurile devin imperative 20 Celebs Who Love Spanx: http://www.dailymakeover.com/trends/slideshow/celebrities-who-love-to-wear-body-slimming-spanx/ Sanatate si o zi cu soare va doresc! ************** Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook |
Nu stiu cum a gasit Spanx suficient de mici pentru Paltrow...xxxxxsmall????
desprecopii spune:
viviana, cu intrebarea ta era sa ma inec de ras cu spritzul .... La naiba, daca el aprinde primul lumina ... si tu esti cu spanxul pe juma' ... e nasol
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
eumada spune:
Nepoata meaa,la 1.72 m si 52 de kilograme poarta de astia...e numai piele si os,nicci macar un pic de burta si se vede tare grasa....
eumada spune:
Asa ca exista si pentru slabaturi...da` nu or fi unele si aceleasi cu alea de le vezi la top shop>Alea de remodeleaza silueta?
saskia spune:
Deci trebuie sa-i incercati pentru ca: nu stau ca tabla (cum vad unele persoane pe aici ca au impresia), daca sufla vantul ca in Olanda, macar nu va vede celulita tot poporul ci un spanx amarat, aluneca skinny jeans (haha, ma laud si eu, nu ma luati in seama mai bine, pe sub ei se port purta cei mai senzuali, dantelati tanga/string si la momentul oportun se vor baga in poseta, lasand loc minunatiilor sexy.
Si pot continua pana maine. E un must have ca si Fifty Shades pentru doamne de o anumita varsta ca ma gandesc ca restul nu vor imbunatatiri de genul asta.
buflea spune:
Pai chilotii pentru slabe or avea pernutze ca sa le faca mai rotunde ... oricum, daca treceti la "slabe" ma retrag si eu, ca mi se suie invidia pe amigdale, fac infectie in gat, trebuie sa trec pe antibiotice si imi scade imunitatea ... nu pot sa imi afectez sanatatea in halul asta.
desprecopii spune:
Alo fetele, am stiri:
Ca tot vorbeam de milionari la inceputul topicului, iata ca suntem inca 'conectate' la subiect: deci,
- fondatoarea spanx-ului este o milionaresa Sara Blakely, dovada ca ideile bune te pot face bogata ...http://synamatiq.com/2012/03/08/forbes-named-spanx-founder-sara-blakely-billionaire/
- si cautand, am gasit o poza cu spanx ce o contine si pe Oprah dar si pe slabanoaga Paltrow ... asa ca sa ne delectam putin.
www.eleganceandsimplicity.com/blog/wp-content/uploads/2010/02/Spanx-Oprah-Gweneth-Jessica.jpg" border="0">
Morala ar fi:
Spanxul nu e doar pentru Oprah ...
super topic!
eumada spune:
Si uite-asa....s-a spart misterul....adica s-a dezvelit misterul.....de ce sunt slabe toate femeile astea .....Oprah si cate or mai fi....