12 Apostoli ai lumii in care traim

12 Apostoli ai lumii in care traim | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

Impresionant. Uitati-va la ei. Averea lor depaseste 126 miliarde, si desi suna incredibil pentru multi, ei vor sa si-o cheltuie in beneficiul umanitatii. Desigur mai sunt multi ca ei, in alte tari. Mi se pare foarte impresionant.

In ordine: Warren Buffet, Oprah Winfrey, Bill and Melinda Gates, Pete Peterson, Leon Black, Jon Bon Jovi (ce supriza!!!),
Marc Benioff, David Rubenstein, Steve Case, Laura Arrillaga-Andreessen and Marc Andreessen

sursa www.dailymail.co.uk/news/article-2205901/Forbes-400-Americas-richest-billionaires-dedicated-philanthropy-including-Gates-Buffett.html" target="_blank">aici.

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Suna incurajator ca vor sa-si cheltuie din avere in beneficiul umanitatii, dar de aici pana a deveni Apostoli ... drumul mi se pare tare lung.

viperisme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Daca vor sa isi indrepte averea spre folosul umanitatii, ce ar trebuie sa faca sa fie totusi numiti asa, in viziunea ta?

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

Mie-mi place de Bon Jovi in poza asta... sper sa nu fie el Judas (Priest )... dar mi se pare genial cum sta el in gecuta lui de piele printre nenii aia in costume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanap85 spune:

sa se sacrifice(glumesc)
mi se pare f frumos dar cum mai exact in beneficiul umanitatii?din art.nu am inteles ...

Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).
http://s878.photobucket.com/albums/ab348/oanap85/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aqai spune:

Am citit articolul ieri si nu am inteles ca vor sa-si foloseasca averea toata, ci ca sunt filantropi, sunt implicati in f multe - si de anvergura - actiuni.

Iara apostolii, eu zic ca au fost discupolii lui Iisus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

Daca vor sa isi indrepte averea spre folosul umanitatii, ce ar trebuie sa faca sa fie totusi numiti asa, in viziunea ta?

Ei, cum nu stii? Trebuie sa fie niste buni crestini, musai ortodocsi, ca asta e singura credinta dreapta si adevarata, sa tina toate posturile, sa mearga la biserica, sa ridice cateva biserici, sa propovaduiasca in lume cuvantul Domnului si morala crestina (ortodoxa, desigur).

Da, raspunsul meu este ironic.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanap85

sa se sacrifice(glumesc)
mi se pare f frumos dar cum mai exact in beneficiul umanitatii?din art.nu am inteles ...

Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).
http://s878.photobucket.com/albums/ab348/oanap85/

De ex. Bill Gets are un program (prin una din fundatiile lui) pentru salvarea arborilor de cacao (lumea ar fi terminata fara ciocolata!!).

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Sa ma laud ... eu lucrez cu cumnata lui Bon Jov, Colleen - adica sora ei este de 23 de ani sotia lui Bon Jovi.

Pe el nu l-am vazut niciodata dar am vazut-o pe ea, pe Dorothea Hurley, jos la cafeteria, lua lunchul cu Colleen ... se cunosc din liceu si au ramas casatoriti de atata timp, mi se pare incredibil in lumea showbiz-ului american si nu numai pe mine ma mira . Nici nu stiam ca Bon Jovi face parte dintre cei 12 filantropi ai lumii.

Si in poza aia de mai sus, ce bine arata Oprah ... or fi photoshopat-o sau a slabit asa remarcabil ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Mirela, nu ma intelege gresit, apreciez daca chiar au in intentie sa faca ce zic ca vor sa faca, pentru ca de multe ori e o diferenta intre ce se spune si ce se urmareste cu adevarat in spatele declaratiilor frumoase.
Dar de aici pana la a-i considera Apostoli, adica soli ai lui Isus conform cu credinta crestina ... imi pastrez parerea. Apostolii ne-au impartasit credinta si ne-au adus cuvantul lui Isus, au pus bazele a ceea ce acum numim religie. Sincer, cred ca a numi pe cineva Apostol e mai ... corect (nu am gasit o formulare mai aproape de ce simt eu, desi nu e 100% fix ce vreau, scuze) atunci cand facem referire la oameni speciali prin convingeri, prin credinta, prin puterea spiritului intru crestinatate, mai degraba decat prin credinta banilor. Mai degraba vad titulatura de Apostol potrivita in fata numelui Parintelui Arsenie, al Maicii Tereza, Mircea Vulcanescu si atatia altii.

Nu cred ca cei 12 din fotografie au aceeasi "greutate" morala pentru a fi numiti Apostoli. Nu le neg deloc calitatile, mai ales pe cele antreprenoriale, dar sincer mi se pare prea mult sa ma refer la ei ca la Apostoli. Ca filantropi, da, mi se pare mai adecvata titulatura.
Parere personala, evident, si subiectiva ca orice parere personala.
Si continuand discutia ... vor sa-si intrepte averea spre folosul umanitatii, suna bine, dar de la vorbe la fapte drumul e lung si pe mine mama m-a invatat ca ban la ban trage (o fi o explicatie asta a faptului ca nu-s milionara ... imi fug toti printre degete ). De aceea par poate circumspecta, dar pentru a fi total impresionata dar total de tot (nu ca ar conta impresionarea mea) astept sa-i vad cum cheltuie ei cele nouazecisinu stiu cate procente dn avere pe binele umanitatii.

viperisme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

bill gates nici nu cred ca mai e implicat in afaceri prea mult astazi, la modul operational direct. Principala lui preocupare e filantropia si este implicat in foarte multe proiecte.
http://www.looktothestars.org/celebrity/bill-gates

Mergi la inceput