12 Apostoli ai lumii in care traim

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

viviana, mai e asa de greu de scos spanxul, chiar si pe lumina:)) dar ce te faci daca nu ai intrerupatorul in preajma ???

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

sa vina si Allure la topicul asta - sa ne spuna cum facem abdomene plate...ca sa nu ne intereseze spanx-ul.

Mda, de parca mai are cineva nevoie de sfaturi despre cum sa-si dea chilotii jos si sa scape de ei ...

Yeah, right Victoria ... apreciem seriozitatea !

Buflea, io am citit prima pagina, m-am trezit sa raspund... cien s-ar fi gandit ca subiectul despre 'apostoli' a ajuns la chiloti? Zau asa... Promit sa nu mai raspund serios la subiectul asta. SUnt iertata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Eleni, stiu unde bati...dar nu toate femeile se imbraca pentru barbati sau sa suceasca capul altora. Nu stiu ce intelegi tu prin "roti ajutatoare" dar un minim de cochetarie nu cred ca se incadreaza in "iluzii" si "false advertising". Daca mie imi place (la psihicul meu ca nu mai intorc eu capul masculilor la virsta mea) sa-mi cada fusta neted, asta nu inseamna ca am "roti ajutatoare" ci ca vizual trebuie sa-mi placa de cum pica fusta aia pe mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Eleni

No (din ala ardelenesc), atunci cand vorbim de o relatie veche, omul e deja loial brandului, stie ce gramaj are... si apreciaza produsul oricum.
Eu vorbesc de ... neincredere in propria persoana. Daca esti linistita cu cine/ce/cat esti, nu-ti trebuie banda elastica sau alte ajutatoare... aia esti, te marketezi ca atare. La asta ma refeream cand ziceam cu inselatoria vizuala...
Iar faza cu nu ma imbrac sa dau bine la barbatii din public/strada/whatever... pe mine inca nu m-a convins nimeni de asta. Atunci de ce ai face efortul? pentru ce? pentru cine?
Ca omul de langa tine te adora oricum asa cum esti, ati acumulat impreuna (de cele mai multe ori)...
P.S editez sa zic ca io vanez acum adevarul... pentru restul mi-am pusca-n cui pana ma lamuresc ce anume vreau sa vanez, ca altfel fac braconaj degeaba.
Ma rog poate-s eu incoerenta, doar ca efectiv nu inteleg nevoia de "roti ajutatoare" daca tot sunt sigura pe mine. daca nu-s, ok, pot sa accept ca e parte din procesul de acceptare.
Nu condamn purtarea lor ci "iluzia" pe care o creeaza.
Sper sa ma fac inteleasa, rasul continuu de azi mi-a afectat luciditatea.

Puah, prea multa filozofie ... pai eu sunt in proces de acceptare de la 18 ani , vorba cuiva, de cand am inceput sa port push-up ...

Ai vazut tu duduie care sa fie complet multumita de cum arata ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saskia spune:

Eu ma imbrac pentru femei, recunosc. In sensul ca ele sunt cele mai aprige judecatoare cand vine vorba de una de alta. Si daca trisez si nu se prinde nimeni si mai bine, ma impaunez deja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:

Ai dreptate - propun sa mutam subiectul la femina intim - vor fi acolo numai noi duduile si masculii aia (expirati dar bogati) din poza ...

Hai ca Jon Bon Jovi nu e tocmai expirat (adica ma rog, pentru mine e, ca io votez cu aripa tanara si asta e copanel batraior deja, da' se tine bine...sau are si el spandex de-ala?!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:

Da, multe...dar trecusera deja printr-o operatie de schimbare a sexului

Mergi la inceput

Bai, masculii bogatii nu trebuie "expirati" ci aproape de "termenul de expirare"...

Eu am ratat barca aia, mi-am luat unul sarac lipti (ca si mine de altfel).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

viviana, mai e asa de greu de scos spanxul, chiar si pe lumina:)) dar ce te faci daca nu ai intrerupatorul in preajma ???

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Intrerupatorul il gasesti. Da' ce te faci daca el il gaseste?
Si te surprinde in chinurile dextextilarii?

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Citat:

Da, multe...dar trecusera deja printr-o operatie de schimbare a sexului

IULIA va invinge CANCERUL

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Hahahahaha....asta-i TARE!

Mergi la inceput