12 Apostoli ai lumii in care traim

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Te scot eu Eleni!
Folosesti intrerupatorul si apoi fashaii spandexul.
Pe intuneric, cu sufletul mare, fashiitul asta erotico-auditiv e taman ce trebuie.
Imaginatia va prinde aripi.
Ce amenda?

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Mie sa-mi spuneti daca acum vorbim de gym ca sa mai povestesc si eu pana nu uit, despre OPT-urlie mele sinusoidale ... de la Zumba, da ? La ce va gandeati ?

Cat despre Eleni, nu am inteles de unde trebuie sa o scot, dar sunt generoasa si o s-o fac numai daca aflu cine si cum a bagat-o acolo ...

Ocebine, tu de ce o tot iei inainte si deja vorbesti de mascul cand noi, celelalte inca ne pregatitm ? Nu numai ca vorbesti de ei, dar cica l-ai si satisfacut ... I mean, bine, ia tu medalia de aur la chestia asta, poftim ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ab5174 spune:

Cel la care ne-am hotarit noi e aproape de casa, deci as merge si pe jos.
Dar cred ca tot imi gasesc scuze sa nu ma duc....
La mine burta e problema ca am 1.70 si 54 Kg dar 4 sint pe burta
Ce ma enerveaza ca imi este frica de apa, si nu stiu sa inot .....ca inotul sigur ma ajuta cu burta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Citat:
citat din mesajul lui Eleni
...cam cum cladesti o relatie (sau macar o erectie) bazandu-te pe falsuri din astea?

Si ma scuzati, dar simt ca pot fi filantroapa cu Eleni, asa ca o sa-i spun cu generozitate raspunsul la intrebarea din paranteza :

VIZUAL

Bine ca n-ai spus: MANUAL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

ab, esti o slabuta dupa standardele mele.
Mei fetelor, speram ca spanxul sa ramana un cuvant-cod inteles numai la forumul de femina intim, acuma vad ca ne-am spus secretele pe Generale :))) nu stiu daca stiti insa suntem live pe Generale :))
Ca tot e vineri seara in Europa, ma duc sa imi pun un spritz. Voi americancelor mai aveti de asteptat.
revin.

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Citat:

Ocebine, tu de ce o tot iei inainte si deja vorbesti de mascul cand noi, celelalte inca ne pregatitm ? Nu numai ca vorbesti de ei, dar cica l-ai si satisfacut ... I mean, bine, ia tu medalia de aur la chestia asta, poftim ...

Eleni isi facea probleme de reclama, eu in batrinetile mele pot sta super linistita cu spanxu' lipti ferm pe mine sa-mi tina colacii "in check"...deci vinatoreasa (vinatoritza????) era Eleni...eu ziceam ca nu-mi pasa! Las loc liber la nelinistite ferme si lipsite de celulita!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ocebine

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Eleni
...cam cum cladesti o relatie (sau macar o erectie) bazandu-te pe falsuri din astea?

Si ma scuzati, dar simt ca pot fi filantroapa cu Eleni, asa ca o sa-i spun cu generozitate raspunsul la intrebarea din paranteza :

VIZUAL

Bine ca n-ai spus: MANUAL!

"The surest sign of intelligent life in the universe is the fact that none of it has tried to contact us". Calvin and Hobbes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

No (din ala ardelenesc), atunci cand vorbim de o relatie veche, omul e deja loial brandului, stie ce gramaj are... si apreciaza produsul oricum.
Eu vorbesc de ... neincredere in propria persoana. Daca esti linistita cu cine/ce/cat esti, nu-ti trebuie banda elastica sau alte ajutatoare... aia esti, te marketezi ca atare. La asta ma refeream cand ziceam cu inselatoria vizuala...
Iar faza cu nu ma imbrac sa dau bine la barbatii din public/strada/whatever... pe mine inca nu m-a convins nimeni de asta. Atunci de ce ai face efortul? pentru ce? pentru cine?
Ca omul de langa tine te adora oricum asa cum esti, ati acumulat impreuna (de cele mai multe ori)...
P.S editez sa zic ca io vanez acum adevarul... pentru restul mi-am pusca-n cui pana ma lamuresc ce anume vreau sa vanez, ca altfel fac braconaj degeaba.
Ma rog poate-s eu incoerenta, doar ca efectiv nu inteleg nevoia de "roti ajutatoare" daca tot sunt sigura pe mine. daca nu-s, ok, pot sa accept ca e parte din procesul de acceptare.
Nu condamn purtarea lor ci "iluzia" pe care o creeaza.
Sper sa ma fac inteleasa, rasul continuu de azi mi-a afectat luciditatea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Vreahaaahaaau si eu spanking din ala!!!!!

Hahahahaha - pai intoarce fundul si da chilotii jos... am o mana greaaaaaaa

spank = Slap with one's open hand or a flat object, esp. on the buttocks as a punishment... adica pe romaneste, a bate la fund

eu ii am permanent pe mine, nu numai la petreceri sau la picture day ... asta ca sa stiti !

Stiu, de-aia si ziceam, vreau 2 in 1, numai pe forum sunt sado, in rest mai mult maso:)))
Da' chiar permanent...permanent?...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

ab, esti o slabuta dupa standardele mele.
Mei fetelor, speram ca spanxul sa ramana un cuvant-cod inteles numai la forumul de femina intim, acuma vad ca ne-am spus secretele pe Generale :))) nu stiu daca stiti insa suntem live pe Generale :))
Ca tot e vineri seara in Europa, ma duc sa imi pun un spritz. Voi americancelor mai aveti de asteptat.
revin.

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Ai dreptate - propun sa mutam subiectul la femina intim - vom fi acolo numai noi duduile si masculii aia (expirati dar bogati) din poza ...

Mergi la inceput